Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Отвратителен епизод, даже нямам думи.
Аман от бутане на пишман коалицията!!! Защо пък Жоро да има право да вкара еднолично някой в Тъмницата?! Откъде накъде?! Другите са влезли там с почти единодушен вот, а сега един играч може да определи? Ми дайте му направо да ги гони. И победителят той да избере.

Второ - на мен ми беше пределно ясен развоя на играта, защото подкастът е в ПЛОВДИВ, а знаем, че Вкисналата, която също е от там, остава още, понеже сама се хвалеше в сторита още в началото. Жоро пък го дадоха в промото, че е в Къщата.... но защо ни показваха синхрони на Весела и Васил от Тъмницата, а на Азов и Георги от Къщата?

Трето - защо Ицака (най-вече) не се опитва да е по-обран в Къщата? Скара се на другите, че роптаели защо Вкисналото мляко се е тръшнало на земята да киселее? Защо анонсите им бяха с квалификации за постъпката на Кико? Малко беше - "Умишлена ли беше отвратителната неспортменска и долна постъпка на Кико? Аз не знам, кажете вие!".

Мария явно ще заиграе с Даниел... съжалявам за двата дни, в които ми беше симпатична.

(представете си, ако имах думи, какъв роман щях да напиша Trollface)

# 541
Стигнах до отпадането на моя герой Азов.
Успех на Венета, Кико и Ставрев!
Ще ми липсвате всички от темата, предаването ни най-малко.
Ах, водещите очаквали реакциите и коментарите на Азов! Така ги очаквали, че чак му ги забранили.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 20:03 от Mama xxl

# 542
На мен затова ми е много странно откъде го вади Жоро това самочувствие на подкаста, а и на неговите придворни, все едно някакво невероятно постижение са направили с участието си. Мен щеше да ме е срам.

# 543
  • София
Венета и Азов и себе си прецака за съжаление.

# 544
На мен затова ми е много странно откъде го вади Жоро това самочувствие на подкаста, а и на неговите придворни, все едно някакво невероятно постижение са направили с участието си. Мен щеше да ме е срам.
Според мен са стигнали много напред и им се е получило, затова е толкова надъхан. Но всички виждаме, че не тяхната игра е умна, а другите правят грешки. Като прословутият "ход" на Васко - той направи това, което се бяха разбрали, просто беше последен и изглеждаше като спасение. Реално другите сгафиха като не гласуваха позитивно за Азов, но може би не са знаели, че той е гласен (поне хора като Венета, Мария знаеше, защото сама го гласеше).

# 545
Да, ясно ми е, че са стигнали напред, но предимно заслугата е на продуцентите. Редно е да си разделят наградата с Павката и Ицака.

Поне Венета нареди онзи каруцар, това ми е единствената утеха в този епизод. Joy

# 546
Аз ли не видях или нямаше лекар, когато Веска си почиваше?

Павел и Ицака се изживяват като последна инстанция и коментират кой е спортсмен, кой не. Интересно защо не коментираха "спортсменската" постъпка на Жоро, който пречеше на Азов. Въобще не ми се коментира решението да дадат на Жоро и имунитет, и размяна. Да му връчват чека и да ходят да си го харчат с млякото.

Веска няма как да е по-заблудена. Мисли си, че я целиха по-настървено, защото ги е страх от нея. Не й минава през главата, че е неприятна и само двамата стратези могат да я търпят.

Жоро пак забрави за Васето. Щял да мисли как да подсигури Веска и Дани, за Васето нито дума. Сещат се за него, само когато дойде време да се гласува. Интересно ми е как се чувства сега гледайки епизодите и разбирайки, че е последна дупка на кавала. Дори след играта, Жоро и млякото се прегръщат и той отива като неканен гост да се прегръща. А те вече забравили, че е играл. Laughing

Не знам защо Азов не каза на неговите хора, че инфантилните истории за Крумчовци и т.н. са тотална измислица.

Виктория копае дъното. Видя, че "нейната коалиция" е в по-силна позиция и пак рязко й се смениха усещанията. Довери се на койновете. Joy

Дани- стратега пак си изпя стратегията на другата коалиция. Дано започнат да мислят.

Надявам се Венета да си направи айрян в тъмницата. Simple Smile

# 547
  • Paris
Аз не харесвам Веси, но тук и дойде много на момичето. Толкова време са в изолация, без светлина, без адекватна храна и движение. Не мърдат от тия легла, загубили са и мускулна маса. Та тя е не повече от 45кг, нормално е да не е окей и физически и психически. Имаше и паник атака, типична за изолацията. Мисля, че Кико не я удари нарочно. Браво на Венета за това, че показа човешко отношение и я прегърна. Тя беше една от малкото, които осъзнаха, че там не е лесно. Реакциите на Янков, Валерия и Ставрев са жалки. Показаха злоба и липса на емпатия. От епизод на епизод стават все по-настървени да спечелят. На всеки може да му стане зле в такава ситуация. Ако беше някой от другите веднага щяха да тичат за помощ, а сега само, защото е Веси дайте да я изкараме, че симулира… И Валерия какво се обяснява “Аз ако бях” като тя точно винаги е първа да се прави на жертва за всичко…
Венета според мен изпита чувство на вина и отговорност към Азов и затова отговори така остро на Даниел. Но в край на сметка не всичко зависи от нея. Жалко за Азов, беше ми любимец, но пък се представи достойно. 
Определено не смятам, че се бута пишман коалиция, защото ако сега изпратят някой силен от другата коалиция директно се връщат двойно по-силни и отново ще се промени целият ход на играта.

# 548
А Дани привлича ли ви като мъж? Joy Нали му се носи славата, че е голям женкар и постоянно се занимавал с жени. Гледам го...и не разбирам.

# 549
Дани? Мъж? Привличане?

Никой не ме привлича от тях, но най-красив е Ставрев. Омагьосващи очи.

# 550
В един плужек има повече сексапил отколкото в Данчо Ментата.

# 551
  • Paris
Дани не. Ставрев също не, има заверско самочувствие и не престана да се забива с Валерия при наличието на приятелка отвън.

# 552
ЕП.19

Ама пускайте линк, когато видите, че е излязъл. Публикуваме всички линкове към всички епизоди. Аз лично бях навън досега и нямах възможност.

# 553
Според мен са стигнали много напред и им се е получило, затова е толкова надъхан. Но всички виждаме, че не тяхната игра е умна, а другите правят грешки. Като прословутият "ход" на Васко - той направи това, което се бяха разбрали, просто беше последен и изглеждаше като спасение. Реално другите сгафиха като не гласуваха позитивно за Азов, но може би не са знаели, че той е гласен (поне хора като Венета, Мария знаеше, защото сама го гласеше).

Георги е на финал

# 554
Стана ми жал за Венета. Много тъжна сцена беше, когато я дадоха да плаче.  С нищо не го е заслужила. Жорката ми става все по-противен. Не спря да ломоти, как не се умори… и с тая скороговорка, поток от думи. Горко им на тези, които са му в обкръжението. Всичко знае, от всичко разбира… държавен философ.
В първата анкета (положителната), гласувах и за него, вече съжалявам.

Павел и Ицака е видно, че бутат Даниел и Жоро напред. Хора, които са изхвърлени с гласуване, да ги връщат обратно, просто не е честно. Сега да извадят и “Кутията на Пандора” като в ИВ… И губещите да станат печеливши, ще е върхът.

Общи условия

Активация на акаунт