Къщата на инфлуенсърите - Тема 7 (сезон 3)

• 41 631
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз не харесвам Веси, но тук и дойде много на момичето. Толкова време са в изолация, без светлина, без адекватна храна и движение. Не мърдат от тия легла, загубили са и мускулна маса. Та тя е не повече от 45кг, нормално е да не е окей и физически и психически. Имаше и паник атака, типична за изолацията. Мисля, че Кико не я удари нарочно. Браво на Венета за това, че показа човешко отношение и я прегърна. Тя беше една от малкото, които осъзнаха, че там не е лесно. Реакциите на Янков, Валерия и Ставрев са жалки. Показаха злоба и липса на емпатия. От епизод на епизод стават все по-настървени да спечелят. На всеки може да му стане зле в такава ситуация. Ако беше някой от другите веднага щяха да тичат за помощ, а сега само, защото е Веси дайте да я изкараме, че симулира… И Валерия какво се обяснява “Аз ако бях” като тя точно винаги е първа да се прави на жертва за всичко…
Венета според мен изпита чувство на вина и отговорност към Азов и затова отговори така остро на Даниел. Но в край на сметка не всичко зависи от нея. Жалко за Азов, беше ми любимец, но пък се представи достойно.  
Определено не смятам, че се бута пишман коалиция, защото ако сега изпратят някой силен от другата коалиция директно се връщат двойно по-силни и отново ще се промени целият ход на играта.

Можеше да се откаже и да си ходи вкъщи 🙂😀 Можеше и да влезе в къщата, нали? Шансове бол, ама беше важно да върти любов🤣

# 556
Венета влезна като нехаресван човек. Създаваше впечатление на студена и надменна, но се превърна в любимец. Поне така ми се струваше от клипчетата. Сега няма кой да каже лошо за нея. Абсолютна любимка ми е. Колко грешно мнение съм имала за нея. Направо ме е яд.
Аз пък си я харесвах от самото начало.

# 557
А Дани привлича ли ви като мъж? Joy Нали му се носи славата, че е голям женкар и постоянно се занимавал с жени. Гледам го...и не разбирам.
Единственото привлекателно в Даниел е леката прилика с брат му.
Иначе вчера се рових за една участничка от Островът на стоте гривни и се оказа, че му е била гадже (Рената, тази с мустака).

# 558
Ааа Венета е моята любимка и силно се надявам да спечели! Сега гледах епизода😡  Много ме е яд!!! Тия натегачи и с вкисналата за какво ги подпират?!?!? Жорката за 2 стотинки нямаше акъл в игрите, тук са прави на вездесъщ.

# 559
Колкото и да не исках да повярвам, че продукцията бута коалицията филмари и мис неподплатено самочувствие, вече не мога да ги оправдая. Следващото ниво е да им дават и директно да гонят хора от предаването.
Или за следващия сезон предлагам следните избори:
"Какво искаш: 1. Да останеш в тъмницата до финала, без право да отпадаш. 2. Да се върнеш в къщата с право на 10 допълнителни гласа. 3. Да се върнеш в къщата с постоянен имунитет и право да изхвърлиш директно от играта играчите, които прецениш. 4. Взимаш директно парите и спираме продукцията".

# 560
Весела, ако се върне в играта, ще й дадат привилегия да има право да избира тримата финалисти.
На Венета - право да избере какво да обядват участниците във вторник.

# 561
Сериозно ли изгониха Азов? За яд си е работата с тази тъмница. Реално без нея онзи невъзпитаният и пишман стратегът ака Голдън Боу на предаването щяха отдавна да са аут.

Май, май ще си имаме втори УхаЖоро. 😁

"Аз съм Гошо хубавеца, вечният ерген, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: и женички, и момички, блазе човеку като мен!"
Упс, задраскваме "ерген ". 😁

Драма куин си е тази Веси, пък този Дани как я дундурка. Сега ще използвам модерна дума, която научих от конкурентното предаване. Този Дани освен невъзпитан е и пълен симп. 😂

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 07:12 от Alucard

# 562
“Моя човек” Янков малко се изложи с липсата на “феър плей”, но няма нищо, прощавам му, не че му е важно, но все пак 😂

Аз съм склонен да вярвам на Весито че наистина и дойде нанагорно всичко и не се преструваше, жалко за липсата на емпатия, но като че ли сама си го направи хората да са настроени така спрямо нея

Жалко за Азов, имаше какво да покаже още според мен, но такава е играта, Дани колкото и да го натяква (неправилен подход според мен и го прави за лични облаги) е прав че не го премислиха

Венета много шоу направи с “ентрънса” и в тъмницата 😂 😂

# 563
Ставрев е... голямо евала на родителите му, много са се постарали! Grinning

# 564
Туджаров в някой от последните Надкасти каза, че Даниел се е явявал на кастинга за Игри на волята в неговия сезон. И че там се опитвал да зарибява една от участничките. Имало е шанс преди години да се засекат с Жорката в някой сезон заедно.

# 565
Да, Даниел беше гост в Чакалкаст (но Жоро го нямаше) и разказа, че се е явявал на кастинги.
Веска ни се кара с нейния си тон защо така била преувеличила, Виктория пък е драматична колко неспортменски бил Кико... хвани едната, удари другата. Най-лесно е да обвиняваме.

# 566
Туджаров в някой от последните Надкасти каза, че Даниел се е явявал на кастинга за Игри на волята в неговия сезон. И че там се опитвал да зарибява една от участничките. Имало е шанс преди години да се засекат с Жорката в някой сезон заедно.

За Елизабет Василева става дума, русата ниската от сезона на Туджаров и Неделчо 😀

# 567
Ох, добре, значи не само на мен ми се е сторила прекалена реакцията на мис Мляко.

За гоненето, според мен, правилата трябва да са наобратно - гонят те след гласуване и си тръгваш, а ако паднеш в игра - отиваш в тъмницата за втори шанс. Все пак на всеки се случва да не му е ден, да не е във форма, да не се е наспал и прочие. Вторият шанс е по-оправдано да се даде като се вземе това предвид, а не след като се е видяло, че по-голямата част от хората не те понасят и не те искат.

И все пак това предаване ми води, макар и с малко, пред другото онлайн риалити, което съвсем заора вече No Mouth

# 568
Не знам, но всеки си има различно усещане за болка. Ако топката я е фраснала по слепоочието или близо до носа или зъбите, не е приятно чувство.

# 569
Е, те Азов не са го изгонили, той си отпадна, защото беше последен на играта. Просто останалите въпреки всичко се справиха по-добре. От синхроните му останах с впечатление, че и него го натовари цялата тази какафония и агресия, която се разиграваше наоколо, въпреки че не беше най-целена мишена. Та може и това да му е повлияло на ентусиазма.

Иначе и според мен Весито си преигра малко. Според мен по-скоро й нараниха егото, че я целеха толкова много и я събориха, после и сама падна. Но пък накрая май наистина точно това я мотивира.

Кико, от самото начало не ми харесваше, след това покрай Венета и Азов, го възприемах като малко по-поносим. Но, не съм сигурна кой беше вчера, който спомена за погледа му, на сто процента съм съгласна. Има някаква злоба и прикрита агресия в него. Твърде насериозно приема играта и много се вживява и настървява - точно като Даниел.

Янков и Ставрев ми стават все по-неприятни с тъпите им разгонени шеги. А и на играта се правеха на ударени и целеха умишлено където им падне.

Със смяната на баланса в силите, Викито бързо се преориентира обратно към Даниел и вече усещанията й към него са пак положителни. Мисля си, че даже той не е толкова тъп, да не я "усети" и той, че е фурнаджийска лопата.

Венета според мен се засегна заради подмятанията, че предимно заради нея се стигна до влизането на Азов в тъмницата. Но пък то и така си беше. Тя направи стратегическа грешка при гласуването и косвено стана причина за отпадането му. Иначе си мисля, че тя всъщност съвсем нормално ще си издържи в тъмницата. Другите двама не са лошо настроени към нея, няма какво толкова да й се случи. А и на последваща игра нищо не се знае. На мен не ми се струва толкова слаб играч, за какъвто явно я смята Георги.

Общи условия

Активация на акаунт