Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 866
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
крема torriden low molecular HA
с две  ръце,  винаги имам от  него от както го открих

# 286
  • Чукарландия
И аз съм си взела ридълшот  700, но още не съм го пробвала, всъщност бях поръчала и 100 и 300,но заради тях поръчката ми се бавеше и то много, затова ги отказах, а може би е по-добре да се почне от ниската концентрация и да се върви нагоре. Направо на 700 да скоча, малко ме е страх. 🤣
А коя е слънцезащитата на Nimbuzin, за която споменавате, тази ли?
https://www.stylevana.com/de_DE/numbuz-n-no-1-pure-glass-clean-t … a-50ml.html?_gl=1*1pf9fya*_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjwyL24BhCtARIsALo0fSDEHoPB27woPU9F7N0eSWtXJ-ybu0S9NipLqL4SfzDMsXA4uQzJSh0aAnWwEALw_wcB

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 14:04 от BBeLLa

# 287
  • София
Момичета, някой има ли проблем с немската стайлвана? Изчезнал ми е wishlist-ът, както някои полета в падащото меню на профила.

# 288
Момичета, някой има ли проблем с немската стайлвана? Изчезнал ми е wishlist-ът, както някои полета в падащото меню на профила.

И при мен е така.

# 289
  • Чукарландия
Е, ужас. И при мен.

# 290
  • Пловдив
Да се обърна към майките на тийнеджъри с акне, давайте съвети! Та накратко, младежът е почти на 18г, от около 2 години с активно акне. Маже разни неща главно от аптеката, имат временен ефект, но не траен. Използва измивен продукт и крем, това е. Моля споделете от какво сте доволни за овладяване на тези упорити пъпки? Наясно съм, че е етап в живота, но все пак ...
Виждам, че по кожата му вече има останали и белези / тип червеникави петънца / ...

# 291
Цитат
крема torriden low molecular HA
с две  ръце,  винаги имам от  него от както го открих

Danifin, този който се води "soothing" ли харесваш Torriden - DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Soothing Cream? Или пък този -Torriden - DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cream? От първия едно мини имам, но не му е дошъл реда още. Иначе съм ползвала серума и бустера с HA, и Torriden - SOLID-IN All Day Essence - всички много ми допадат.

# 292
Първият Torriden DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Soothing Cream
Също така използвам и серума DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Serum

и измивната пяна
Torriden Dive-In Low Molecular Hyaluronic Acid Cleansing Foam и

и овлажняващите тампони Dive-In Low Molecular Hyaluronic Acid Multi Pad
Изключително съм доволна и от четирите продукта и постоянно ги ползвам.

# 293
Grinning Минах привикването към ридълшотовете, спрях за около седмица всякаква козметика, покрай моите проблеми с очите, затова казвам че скочих на 700, инструкциите са от ниската към високата концентрация. При тийна много странно стана, като свалих маската кожата му беше много успокоена, на другия ден леко се беше зачервила. Смятам да му правя минимум 1 маска седмично, споделяла съм че освен черните точки, пъпки има и гъша кожа по бакембардите и челото и розацея на бузите - въобще чудна китка от всичко. Досега с ексфолирането не постигнах нищо за гъшата кожа, та да видим с ридълшотовете как ще е плюс другите ползи.

BBeLLa, тази слънцезащита
https://jolse.com/product/numbuzin-no1-clear-filter-sun-essence- … y/3064/display/1/

mamaden,
Скрит текст:
1 - почистване, единственото, което спазва младежа.
Бръсне се, предполагам, добре е да спре бръсненето за известен период, с ножчето срязва пъпките и всичко се разпространява.
За да не напомням и да ходя по тийна, го пращам на около месец  и половина на козметик
Вкъщи освен почистването, за което му увря главата - го хващам 1-2 пъти седмично за маски.
Вкарай му глинена маска, стяга порите и успокоява кожата, ние ползваме тази
https://jolse.com/product/skin1004-witch-pack-16ea/68357/category/1738/display/1/
/ по дяволите, сега  е на тънка цена и нямам с какво да напълня поръчка/
Наблягам на хидратацията, продукти за акне не ползваме заради другите му проблеми, но освен това изсушават много кожата и се завърта един омагьосан кръг с производство на повече себум. Затова смятам за необходимо да го хидратирам. Редувам глинена маска с хидратираща. Здравата кожа по-трудно се инфектира.

За по-бързо зарастване съм фен на хиалуроновата киселина, преди го пръсках с гела на цикатридина за рани, сега съм взела гела и му мажа цялото лице от време на време.

Освен това имаме успех с намаляване на сладкото и се образоваме, че и храната е важна за състоянието на кожата.
Сменям почти всяка вечер калъфките на възглавниците му и ги пера на мин 60 градуса и ги гладя.

# 294
  • Пловдив
Много благодаря за споделеното за проблемът с тийнеджърското акне. За маските...ще пробвам с уговорки отново, да момента нямам успех. Не мога да го склоня и това е.
За себе си от доста време се чудя на VT COSMETICS, REEDLE SHOT, ще взема да се метна на една 300, пък да видим какво ще стане. То това маска ли се води?...Съвсем се обърках:rolling_eyes:

# 295
zari65 , браво на теб !- аз нямам ни нерви, ни време да ги третирам, ама моите са и две Laughing ...само им напомням, и оставям на тяхната съвест

някой по-горе беше споменал едно японско кремче -поръчах го тия дни, да видим, дали ще го ползват моите кокони
иначе- те се кълнат в това
Скрит текст:
, но е силничко , а и нали има разлика от акне до акне...
Скрит текст:
моите моми са на периоди - след лятото/ преди лятото
и, най-важното, периоди - третирам/ мързи ме да третирам
малко е трудно да се следи всичко как действа, защото разнасят продукти от баня в баня, смесват серии понякога
основно ползват SOME BY MI пяна за измиване, редуват с Anua - Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam, понякога преди него олиото на Anua , имат и някакво местно, био  жожоба с бакучиол , но гледам, че вървят бавно и двете
от всички тонери , които съм им купувала, само APLB - Salicylic Acid Toner са ме карали да взимам пак, сега поръчах една Anua 77
хидратацията ми е най-големия проблем на мен, защото се гримират, и дефакто нищо не харесват
та , бих била доволна на препоръки и аз

# 296
  • Prismatica Aerie
За себе си от доста време се чудя на VT COSMETICS, REEDLE SHOT, ще взема да се метна на една 300, пък да видим какво ще стане. То това маска ли се води?...Съвсем се обърках:rolling_eyes:
Не е маска, бустер е. Нанася се непосредствено след измиване на лицето, може и след тонер.

https://bg-mam.ma/p/1650641/48210562
https://bg-mam.ma/p/1650641/48489118

# 297
  • Русе
Благодаря, Catalano! Със сигурност ще пробвам варианти и ще избера, този който  е най- подходящ за моята кожа.

# 298
Мерси ,Catalano!Чудесно инфо в клипчето👍🏻!

# 299
  • София
Момичета, бях за кратко в Корея и там са много популярни магазините  Oliveyoung https://global.oliveyoung.com/
Магазините са много добре заредени, имат хубави промоции и искам да питам дали сте пазарували с доставка до България от там. Минават ли през митница или директно доставят без излишни разправии...

Общи условия

Активация на акаунт