Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 836
  • 755
  •   2
Отговори
# 315
  • Prismatica Aerie
Харпи, 0.5% е, но серамидите тук са различни видове и са съчетани с холестерол и масла, т.е. си е съвсем ок тази концентрация, поради синергичния ефект.
 В крайна сметка, по-високата концентрация не означава автоматично по-добра ефективност, защото всичко е до баланс и стабилност на формулата.

# 316
Дами, някоя ако е ползвала хидратиращото почистващо олио на Mizon, може ли да ми каже на какво мирише? Днес отворих моето, което пристигна преди два-три дена и ми мирише на развалено, гранясало олио. Така ли трябва да е?
Ето за това олио говоря:

# 317
Три пъти се опитвам да купя календара на Yesstyle и е просто невъзможно. И сайта и приложението се прецакаха, добавих го в кошницата и ми даде грешка 20 секунди по-късно след като заби и се опитах да платя. :/ Дори за кпоп концерти не съм виждала такова нещо.

# 318
  • софия
Catalano, така изчислено 5,000ppm = 5%, нали? Гледам състава на Purito Dermide Releif крема и се опитвам да разбера дали е ок откъм съдържание на серамиди.
Harpi, делиш ppm на 100000,това е %. Ама търговски трик! Като видиш тези нули и си казваш...ейй, това е супер концентрация..

# 319
Три пъти се опитвам да купя календара на Yesstyle и е просто невъзможно. И сайта и приложението се прецакаха, добавих го в кошницата и ми даде грешка 20 секунди по-късно след като заби и се опитах да платя. :/ Дори за кпоп концерти не съм виждала такова нещо.
Скрит текст:
Точно за К-поп концерт миналият месец ми се случи същото. Едва успях да взема билети за Ateez

Все по-често ми се случва да не съм доволна както от Стилеваната, така и от Йес стайл и от Джолсито. Започнала съм да си търся други доставчици и постепенно ще ги заменям.

# 320
Дани, ако намериш, сподели, моля те.

# 321
Мини, никога не трябва да мирише на гранясало. Има си някои продукти от този тип, които миришат по-специфично, но не и на гранясало. За съжаление това не съм го ползвала. Кога му е датата на годност?

Аз влязох в Ebay да си купя мини от нощната маска на Sulwhasoo, a си тръгнах с друга и то в размер 100 мл. Ще си я мажа и на ръцете както ми се струва! Но цената беше добра, а и имам доверие на бранда (последно от тях купувах ретинол)

# 322
С каква козметика може да се разкарат  затворени комедони? От много години не съм имала, (за)сега са два. Имам идея как си ги докарах, но в момента козметични процедури не са ми опция и търся нещо за в домашни условия.

# 323
  • Prismatica Aerie
... а и имам доверие на бранда (последно от тях купувах ретинол)

Имаш ли впечатления вече?
Скоро четох много обстойно представяне на линията в инстаграм, впечатлих се, че може да се ползва и сутрин.

# 324
Благодаря, Агент. Пише, че е годно до 27.03.2026 година. Ще пиша на iHerb, от където го купих и няма да го ползвам.

# 325
И след дълго чакане повече от два месеца си получих
и пак шотовете от 300, 700 и 1000 липсват. Никой не те уведомява, че нещо не е наред и  трябваше аз да си анулирам частично поръчката  на липсващите артикули за да ми изпратят поне този комплект и пак 3 седмици доставка!!!!
Ето това е причината това да бъде последната ми поръчка от Стилеваната. По същият начин и другите започнаха да правят. Значи когато се разраснеш вече не те е грижа какво мислят клиентите, ще чакат.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 17:21 от Danifin1

# 326
  • Prismatica Aerie
Su:m37° 𝐍𝐄𝐖 𝐋𝐨𝐬𝐞𝐜𝐒𝐮𝐦𝐦𝐚

Линията излиза на пазара през септември 2024. Създадена за по-стегната и устойчива кожа и предназначена да отговори на множеството проблеми, свързани със стареенето на кожата.
Ключови компоненти:
Troxerutin Complex™ -  изключителна успокояваща съставка, идентифицирана чрез скрининг, управляван от AI сред 400 000 активни съставки. Осигурява успокоение и облекчение на чувствителната кожа, като възстановява микроскопичните нарушения в  компрометираната кожна бариера;
Repair Elixir™ - възстановява и стяга; състои се от  Golden Vintage Elixir и Ergothioneine - и двете получени чрез традиционна технология на ферментация и зреене и след това концентрирана четири пъти с помощта на превъзходната ферментационна техника на Su:m37°.
Avenaserine™ - защитава и осигурява здрава и компактна кожна бариера.

Продукти:

Su:m37°LosecSumma Secrema Essence 150 мл. /преформулирана LosecSumma Elixir Essence Secreta, 2018/

Su:m37° LosecSumma Repair Essence 30, 60 мл.
Предишни издания:
Summa Elixir Essence, 2021;
Summa Elixir 8-Miracle Power Essence, 2020;
LosecSumma Elixir Serum, 2017;
Losec Therapy Essence, 2013).

Su:m37° LosecSumma Repair Ampoule, 50 мл.
Предишни издания:
LosecSumma Elixir Night Ampoule, 2017
Losec Therapy Night Gold Ampoule, 2014

Su:m37° LosecSumma Repair Cream (преформулиран LosecSumma Elixir Cream)

Su:m37° LosecSumma Repair Eye Cream, 25 мл.
Предишни издания:
LosecSumma Elixir Eye Cream, 2017;
Losec Therapy Eye Cream, 2013.

Източник: Одил Монод
Тестери.

# 327
Скрит текст:
... а и имам доверие на бранда (последно от тях купувах ретинол)
Имаш ли впечатления вече?
Скоро четох много обстойно представяне на линията в инстаграм,
Скрит текст:
впечатлих се, че може да се ползва и сутрин.
Съвсем повърхностни  - много приятен като консистенция продукт, но аз нещо обърках и сложих 2 пъти в две поредни вечери (а от Септември слагам Iope, който е само 0.1%), та ме обели веднага. Ще си сложа бележка да споделя повече по-късно.

Мерси, че постна новата LozecSumma - това е още една серия, от която мисля съм имала всичко!

# 328
  • София
Дафни, а какви са разновидностите на горните 3?

# 329

Общи условия

Активация на акаунт