Азиатска козметика и грим - тема 29

• 65 843
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Ползвате ли MEDI-PEEL PEPTIDE 9 Слънцезащитен стик,SPF50+PA+++, 19гр.? Интересува ме дали след него кожата лъщи или е матирана?

# 301
  • София
Момичета, бях за кратко в Корея и там са много популярни магазините  Oliveyoung https://global.oliveyoung.com/
Магазините са много добре заредени, имат хубави промоции и искам да питам дали сте пазарували с доставка до България от там. Минават ли през митница или директно доставят без излишни разправии...

Аз пазарувам редовно от тях. Пратките пристигат за между 2 и 3 седмици. Доставят се от Булпост и на куриера се плащат ДДС-то и такса от 3 лв, ако стойността на поръчката е до 150 евро. Ако сумата е по-висока, пратката отива на митница за обмитяване.
Точки за gold member в Oliveyoung (които ви носят допълнителни отстъпки, освен стандартните промоции) може да натрупате и от пазаруване във физическите им магазини. Ако всеоще сте в Кореа може да се поинтересувайте.

Проблемът на Oliveyoung e, че не предлагат някои висок клас корейски марки, а и не всички изчерпан продукти се подновяват. От месеци чакам да пуснат Ниацинамида на Neogen, но май няма да дочакам.

# 302
В сайта на Barecare има много добри предложения .

# 303
Какво бихте ми препоръчали от промоцията на Беъркеър, къжата ми е чувствителна, лесно се запушват порите.

Ползвам Beauty of Joseon, а марките в намалението не съм пробвала и не мога да преценя. Благодаря предварително!

# 304
Много хвалят Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum  , но не съм го ползвала . Аз си поднових слънцезащитата на skin 1004,  на същата марка ампулата не е никак лоша , взех и техните падове за проба .

# 305
Аз го купувам вече за втори път, не е уау ефект, но е приятен продукт, озарява сякаш.

# 306
И някаква нощна маска съм поръчала на Abib, хубави ревюта има , а и ми трябва нещо хидратиращо след ретинола. Много хуабви предложения има, не пречи да се взема за проба.
За мен най-хубавите кремове са на Dr Jart,  страхотно хидратира жълтия , всичко което съм имал на марката е супер.

# 307
  • софия
Много хвалят Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum  , но не съм го ползвала . Аз си поднових слънцезащитата на skin 1004,  на същата марка ампулата не е никак лоша , взех и техните падове за проба .
Ампулата е по-добра.
Съставът му не обещава чудеса, особено ако целите борба с петна.

# 308
Ретинолът след тонер и хидр.серум ли да нанеса или чак след финалния подхранващ крем като завършек,за да е по-“активен”😀….кожата ми го понася добре и с лека хидратация,но от толкова ревюта се обърках.

# 309
  • София
Ретинолът след тонер и хидр.серум ли да нанеса или чак след финалния подхранващ крем като завършек,за да е по-“активен”😀….кожата ми го понася добре и с лека хидратация,но от толкова ревюта се обърках.
Като завършек, ще е най-слабо активен, на чиста кожа ще е най-активен Mr. Green
Всичко зависи от кожата ви, аз нансям тонер,  Onion Booster Shot/Reedle Shot, ниацинамид или витамин С(това е само за много напреднали) и след него Ретинал или Трет. Рядко, когато съм в настроение слагам и някой крем отгоре. Но аз не реагирам на никоя форма на витамин А дори и в много силна концентрация.

# 310
  • Prismatica Aerie
Зависи от консистенцията. Ти не беше ли с dr. Different? Ако да, значи е последна стъпка. Ако имаш нужда и/или искаш - нанасяш нещо след него.
Но в крайна сметка - въпрос на предпочитание.

# 311
  • софия
Цитат на: Candy_girl
В сайта на Barecare има много добри предложения .
[/quote
Взех крема за шия на RNW, бях му се наточила отдавна.
Но, докато се чудех на една есенция на Pharmstay със серамиди, тя взе че изчезна.
Според мен марката не е особено добра, но може пък този продукт да си  струва. Вие какво ще кажете?

# 312
Catalano,благодаря-да,с Др.Дифернт съм😀,значи последна стъпка👍🏻!Много добре ми понася и нямам нужда от допълнителен крем🌺

# 313
  • Prismatica Aerie

Но, докато се чудех на една есенция на Pharmstay със серамиди, тя взе че изчезна.
Според мен марката не е особено добра, но може пък този продукт да си  струва. Вие какво ще кажете?
Скрит текст:
Съдържание на Ceramide NP - 60ppm = 0.006%  
Ефективната концентрация на серамиди обикновено варира от 1% до 3%. Те работят най-добре, когато се комбинират с холестерол и мастни киселини в специфично съотношение, което имитира естествения състав в кожата и заедно могат да възстановят липидната матрица по-добре от серамидите самостоятелно.
Така че по отношение на това, което промотира - продуктът не си струва. Всичко на марката е така - обявеното на опаковката е в нищожни концентрации.

# 314
  • София
Catalano, така изчислено 5,000ppm = 5%, нали? Гледам състава на Purito Dermide Releif крема и се опитвам да разбера дали е ок откъм съдържание на серамиди.

Общи условия

Активация на акаунт