Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 310
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, след тонер веднага ли слагате друг продукт или изчаквате?

След хидратиращ не чакам, след един неазиатски с ниацинамид изчаквах, защото беше по-плътен и малко мазен го усещах, след тонер с киселини съм изчаквала малко според упътването. Моята кожа е комбинирана към нормална, освен в жегите всичко попива бързо и дори пръскам термална вода между стъпките в рутината, иначе до хидратиращия крем ще е попило всичко и не го усещам приятно без влага.

# 481
  • Germany
Пипи и аз благодаря за линка от ибей, ще се възползвам, въпреки че малко ме напрягат  мострите с отварянето на тези малки пакетчета😆 ( За акне аз бих препоръчала нещо, но не е азиатско -  BENZAKNEN 5% GEL, има и 10% за по-сериозните случаи. И да се прочете упътването как се ползва👍)
След тонер не изчаквам, ако е хидратиращ, ако е ексфолиращ - малко да.

# 482
И аз съм се запасила покрай черните петъци поне до пролетта 😹

Някои продукти ги купувам редовно, други са нови за мен като падовете на Anua, бакучиолът на Пурито(по препоръка от тук го поръчах), както и пробиотичната ампула на Скин 1004.
Кремът на Pyunkang yul много ми харесва, много добре хидратира и ми се отразява на кожата.

# 483
  • софия
Grinning респект на тези, които пазаруват когато им свършват нещата и избягват изкушенията.
Радвам се, че и бг сайтовете се опитват да станат конкурентноспособни откъм цена и разнообразие.
Поне две причини има, поради което не мога да проявя дисциплина(не че не искам:blush:)
1.Бавните срокове на доставка
2.Лудостта ми да ползвам серийно продукти. Та като остане 1/2шише серум, тичам да купя  серума, тонера, и крема от серията. Stuck Out Tongue Winking Eye
Един вид-на това копче да му зашием палто!
Ще следя по-изкъсо бг сайтове, което може би ще повлияе на първата причина. Но, имам психологическа бариера да пазарувам козметика от сайтове като EMAG, OZONE..
Може и да греша, знам ли!?

# 484

Разбира се. https://www.ebay.de/str/asiaholic

Ще съм благодарна, ако препоръчате добри продукти за борба с акне. Някой беше писал в темата, но не си спомням кой и какви продукти препоръчваше.
благодаря за линка!

какво е акнето? много опростена схема, но като пример:
Скрит текст:

Скрит текст:
моите моми, са на етап изчистване на тена/петна , след акнето
основните им продукти, тези които наистина са с бърз ефект , са с млечна киселина, ниацимин, хиалуронови
примерно, салицил,  при тях не действа - пресушава, без да влияе особено на пъпката, кожата става груба
детето/ или майката Wink / трябва да са внимателни в детайла, за да не се отчайват от липса на резултати - поне при моите, е важен момент Imp

аз от темата , прихванах един чудодеен японски
Скрит текст:
другото, без което не оставаме е
Скрит текст:

иначе, ползват ежедневно AHA∙BHA∙PHA  измиване ,
 бакучиол, вит.Ц  и сентела  / тукашна марка , не корейски/
това за акнето, от там нататък хидратиране и УВ , разбира се

# 485
  • Beyond the Frontiers
Емаг си е платформа. Като Амазон, Ибей. Повечето търговци там си имат и техни онлайн магазини.
Озон гледам отскоро се пробват. За книги ги ползвам и са с много добра организация.  Не съм имала забавяне на пратки, всичко пристига абсолютно точно на време. Фактури, гаранции - всичко си е налично веднага.

Иначе фейсбук ме е надушил и нон стоп ми показва рекламите и на Barecare, Seoul Cosmetics, zlatna ribka...

# 486
Напряга ме и мен отварянето, но си давам зор в някой почивен ден, изсипвам всичко в кутийки от крем и после няма напрежение, само мацотене  Laughing
Още веднъж благодаря на всички в темата за страхотните съвети и споделен опит!
П.П. Вчера си разгледах и разчиствах козметиките си и установих, че имам  само 2 продукта, които не са азиатски. Един медицински, за розацея и една слънцезащита. Пристрастихте ме вие!

# 487
  • софия
Емаг си е платформа. Като Амазон, Ибей. Повечето търговци там си имат и техни онлайн магазини.
Озон гледам отскоро се пробват. За книги ги ползвам и са с много добра организация.  Не съм имала забавяне на пратки, всичко пристига абсолютно точно на време. Фактури, гаранции - всичко си е налично веднага.
Оооо, знам, аз също поръчвам много от Озон - книги и играчки основно. Изключително доволна съм.
Ами права си, всъщност. Ако са читави по принцип, едва ли ще продават ментета..

# 488
  • Бургас/Пз
Аз продължавам да ползвам два пъти седмично игрите в бутилка на Reedle Shot 300 и съм абсолютно сигурна, че ми се отразяват много по-добре от ретинала. Направо се чудя дали да не го спра Simple Smile

# 489
Въобще не се напрягам, седна си на масичката, кафенце или друго и цигарка, взема си кошничката, която ми седи на една ръка разстояние в един шкаф и така кафенце, мазане, цигарка мазане - това нали си е време за мен.

# 490
  • Prismatica Aerie
Някои корейски търговци имаха -15% в eBay по време на черния петък и се възползвах да заредя The Whoo Bichup Ultimate Recovery Youth Serum в пълен размер. Естествено, купих още сто неща, че иначе какво ще отлежава в шкафовете с месеци!
Тестерите ги ненавиждам и си ги ползвам старателно ненавиждайки ги, но ако тръгна да ги прехвърлям в контейнер, ще откача, че материала се компрометира. Изобщо, добре съм, нооо това съм аз, същата оная, дето няма да си купи корейска козметика от Эмаг, Баухаус или кварталната бакалия, заради психологическата бариера, както казва Светулчето.
Лукс корейската козметика в эмаг предпочитам да ми я пратят от Корея чрез ибей, пък нека са еднакви двете платформи.
Всеки с лудостите си.

# 491
Мамагемелар, благодаря и на теб!
Акнето е на 20 годишна мома,  с доста сериозни белези.

# 492
Момичета, някой поръчвал ли е от bestcare.bg? Само там намирам алгинатна маска в бг сайтовете, но няма никакви данни за контакт - нито телефон, нито адрес.

# 493

Pippi_, аз съм доста твърдоглава, и пробвам какво ли не, преди да се пристъпи към сериозни процедури, но за белезите, ако наистина са стари и сериозни- лазер

# 494
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е от bestcare.bg? Само там намирам алгинатна маска в бг сайтовете, но няма никакви данни за контакт - нито телефон, нито адрес.
Аз редовно поръчвам от сайта. Всичко си е редовно и оригинално, внесено от Корея. Какво ви притеснява? Сайта е на една дама от Варна и редовно правят намаления, като има и допълнителен код за 10% от различни групи.

Общи условия

Активация на акаунт