Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 331
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Аз да похваля Barecare, забавиха ми поръчка от черния петък , което беше ясно и даже упоменато и за извинение ми изпращат пълноразмерен фон дьо тен на enough. Много добро впечатление ми направи

# 466
  • Beyond the Frontiers
Аз се бях наканила на чуждите сайтове, ама покрай намаленията на черен петък и по българските имаше прилични попадения...

# 467
Хубавици, защо сте се умълчали? Тичате вече за коледни подаръци? Няма ли нещо ново интересно, с което да сте се разхубавили?
Аз пак бих помолила за някой хубав код за SV, за да наруша дисциплината..аз BF при корейците нещо не открих,сега ме сърбят ръцете.

Нищо интересно в SV, надули са стабилно цените, предполагам предколедно. Кодовете също не са интересни, поне за мен.

към това да добавя и че не шипват. Имам поръчка от 20.11 която не е ясно кога ще бъде изпратена (всички пордукти бяха налични когато поръчах) Sad...а беше за подарък с превозвач...Pensive Сега ще трябва да купувам от тук нещо и после да се чудя какво да правя подаръка ...май и аз приключвам със този сайт

# 468
да беше само стилеваната- с мед да ги намажеш!
аз от yes портчах, нарочно на 17ноември, за да ми дойдат нещата до започването на лудницата
всичко налично, и пак шипнаха чак на 30ти

# 469
  • софия
Аз, по някаква причина се радвам на симпатии от SV Blush
Ами... Не ми бавят поръчките, доволна съм и от асортимента, и от цените им. Уж се заклевах, че няма да поръчвам по това време на годината, но нещо се изнервих..
PS Предполагам, че четат бг мама и знаят, че съм им фен:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 470
Не съм гледала нищо, не съм поръчвала нищо последния месец с изключение на един  мини сет на Sulwhasoo, a се чудя дали да не презаредя и 1-2 от маските им (почистващата ми е много любима!) и олиото.

# 471
  • София
Аз получих 2 пратки от Jolse, едната мина през английските митници.
Чакам и от Йес, ама още не са я шипнали, че повечето продукти не са налични.
Цените хич не ми харесват вече.

# 472
Нищо не чакам, а и не съм отваряла сайт от доста време, мажа само ретинол на iope и разни неща за атопични кожи и 1-2 ръти седмично ридъл шотовете. Още ми се влачи проблемът с очите и съм решила, че вече трябва да намеря време за очен лекар.

# 473
  • Germany
В последно време най-вече от Амазон си пазарувам. Все в последния момент се усещам, че нещо е на привършване и няма за кога да чакам корейците да се намотат. Леко ограничен ни е тук пазара откъм марки, но се намират и интересни неща. Което ме подсеща, че ми свършва околоочния и някакви отзиви за haruharu Black Rice Bakuchiol Eye Cream?

# 474
Grinning респект на тези, които пазаруват когато им свършват нещата и избягват изкушенията.
Радвам се, че и бг сайтовете се опитват да станат конкурентноспособни откъм цена и разнообразие.
Grinning уж нищо не искам, но то ще е докато случайно не ме срещне някоя лимитка на харесван бранд или нещо ново излязло на пазара.

# 475
Grinning респект на тези, които пазаруват когато им свършват нещата и избягват изкушенията.

Усилия ми костваше, но се научих. Последна поръчка направих миналата седмица от любимия ми търговец в ибей, след като привърших почти продуктите от предишния път, The history of Whoo.
Поръчката направих на 26.11, на 3-ти декември бяха при мен. Предлагаше и отстъпка 10% при поръчка на 3 продукта и повече.

И малко заарибявки. За пръв път ми изпраща толкова много, обикновено са 2-3 пробички.

# 476
  • София
Пипи, може ли линк към продавача.

# 477
Момичета, след тонер веднага ли слагате друг продукт или изчаквате?

# 478
Момичета, предложете продукт за тънка и хвърчаща коса, да я приглажда и ламинира. Heart

# 479
Пипи, може ли линк към продавача.

Разбира се. https://www.ebay.de/str/asiaholic

Ще съм благодарна, ако препоръчате добри продукти за борба с акне. Някой беше писал в темата, но не си спомням кой и какви продукти препоръчваше.

Общи условия

Активация на акаунт