Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 310
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Не съм ползвала корейска козметика досега и мисля да пробвам няколко продукта на марката Anua, но от Алиекспрес заради доста по- ниската цена. Има ли начин , като дойдат да проверя, дали са оригинални? Благодаря предварително! 
П.п. Поръчвала съм от там няколко пъти едни ампули за лице,  които бяха страхотни-някакви китайски бяха.

# 511
Не мисля , че от там ще са оригинални . Има голямо разнообразие на сайтове , които предлагат марката

# 512
Момичета, и аз пак с глупав въпрос, но как нанасяте тонерите?
Отскоро ползвам такъв. Правя го с пръсти, но повече ръся по дрехите си, отколкото по лицето си... Не искам да хабя продукт с тампончета, но май повече хабя с пръсти.

По тази причина не харесвам супер "тънките", воднисти тонери, макар че и за тях се намира удобен начин за нанасяне с ръце - сипвам по капка-две в шепа на няколко пъти и нанасям на различни части от лицето.

И аз да помоля за препоръка на продукти - какви еднократни кърпи за подслушване на лицето използвате? В издирване съм на нещо, което да е меко, попиващо и в същото време да не се разпада още при първия допир с вода.
Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 15:22 от rotativka

# 513
Не мисля , че от там ще са оригинални . Има голямо разнообразие на сайтове , които предлагат марката
А възможно ли е да се провери , дали са оригинални?

# 514
  • Бургас/Пз
Тонер сипвам в дланите и после се пръсти на лицето. Обичам повече тези, които са по-гъсти.

За разлика от Каталано на мен много ми хареса маската с колаген. 4 часа я държах и особено фините линии около очите и назабиалните бяха като блърнати.

# 515
Не знам честно казано , не си струва рискът според мен , но вие си знаете

# 516
  • Prismatica Aerie
И аз да помоля за препоръка на продукти - какви еднократни кърпи за подслушване на лицето използвате? В издирване съм на нещо, което да е меко, попиващо и в същото време да не се разпада още при първия допир с вода.
Zewa, хартиени кърпи в кутия. Sparkling Heart

# 517
  • софия
Момичета, и аз пак с глупав въпрос, но как нанасяте тонерите?
Отскоро ползвам такъв. Правя го с пръсти, но повече ръся по дрехите си, отколкото по лицето си... Не искам да хабя продукт с тампончета, но май повече хабя с пръсти.
Как нанасям ли?  С шепи Blush
Не обичам и аз тампони, много зян ми се струва, че отива. С пръсти обичам да слагам всичко. Както ви е удобно, така нанасяйте, но не пропускайте тонер. Той е изключително важен, не е аналогия на тоник в европейската козметика(к'вото с него, това и без Stuck Out Tongue Winking Eye). Мине ли вода през лицето - следва тонер. Според мен не е вариант спрея, по-добре да се "тампонира", ако ме разбирате.
PS Като казах"зян" -  тези, дето
прехвърляте мострите в буркан чета, не ви ли мъчи този въпрос. Щото аз съм от тези пинтии, дето реже и тубички. Grinning Освен, че в тези пликченца с  минималното им количество, се запазва голямото от контакт с въздуха?

# 518
И аз нанасям тонера с длани. Проблем ми е, че много често го забравям.
Относно прехвърлянето на мострите - първо ги пръскам с дезинфектант, след което  изплаквам с вода, подсушавам и после започва великото пренасяне на съдържанието им в бурканче от крем. Затварям капачката, докато наглася мостричката за изпразване, после отварям и бързо изцеждам съдържанието. После пак затварям и така, докато изпразня всички.

# 519
  • Варна
Много ме дразнеше това хидратиране на чорапите Grinning в началото когато започнах да използвам тонери. Дълго време ги пресипвах в шишета с пипета и така ги нанасях. Пак е досадно, но не се поливам поне.
 От доста време всичко де що е тонер и не може да се ползва с пулверизатор разреждам с флорална вода, за да подлежи на пръскане и се родих. Тоя вариант ми е Ок. Ползвам много тонери след всяка стъпка в рутината.

# 520

Zewa, хартиени кърпи в кутия. Sparkling Heart
[/quote]

Каталано, благодаря за препоръката! Да, ползвала съм тези с повечето пластове, но много лесно се разпадат още преди да съм попила всичката вода, дори и няколко броя използвани едновременно.
Чудех се, дали някоя от вас не е попаднала на нещо по-издръжливо? Заглеждам това:

# 521
  • Prismatica Aerie
Да, ползвала съм тези с повечето пластове, но много лесно се разпадат още преди да съм попила всичката вода, дори и няколко броя използвани едновременно.
Може би заради това. 🙂

.. как нанасяте тонерите?
Как нанасям ли?  С шепи Blush
👍🏻Изсипвам малко в едната ръка (1-2 мл, зависи от консистенцията), разтривам с другата и нанасям на лицето с галещи и потупващи движения. И така няколко пъти. Бързо и приятно.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 20:14 от Catalano

# 522
  • Germany
Тонер се нанася, като мъжки афтършейв навремето, с тап-тап по лицето😉  Нищо не пилея аз, ценни са ми тонерите. Ето докато напиша и Каталано го е обяснила много добре 👍

# 523
Аз също тонерите ги нанасям с пръсти. В началото си мислех, че ще се разтичат, но не, разтривам между дланите и нанасям. Моля, препоръчайте ми продукти за зряла кожа с веган колаген. Ползвам продуктите на Mary&May и съм доволна, но искам да пробвам и друго.

# 524
  • Prismatica Aerie
Моля, препоръчайте ми продукти за зряла кожа с веган колаген.
Дефинирайте веган колаген, защото това не е официална INCI съставка, следователно не фигурира в състава на никой продукт.

Общи условия

Активация на акаунт