Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 412
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Аааз ,не че не си поръчах и ползвам вече 😊
Ще се възползвам ,благодаря .
За коса ще си взема на една японска марка продукти 😊

# 121
Много хубава тема. Фен съм на корейската козметика.
За да не е гол запис, едно серумче грабнах днес на сляпо. Много лека текстура.

^^^ Oт тази серия има и много приятна нощна маска. Аз ги ползвам за ръцете си и двата продукта!

За какво щях да пиша!?!?? А, да... минах набързо през Сефора и ми направи впечатление, че Lanеige са направили продукт наречен "EYE night mask" - може и да е стар, не съм гледала към този бранд отдавна. Много приятна консистенция и лек аромат, ако на някой са му малко очните серуми и кремове Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:45 от Agent Provocateur

# 122
  • София
Агентче, цялата серия Bouncy & Firm е нова.

Аз съм влюбена в тази пудра.

# 123
Здравейте, някой ползвал  ли е тази терапия за косопад.Купих я от Мейкъп,но няма начин на използване на български.Гледах в гугъл,но има противоречиви отзиви.Едни пишат,че се слага в корена,други,че е само за дължините.Ще помоля за помощ.

# 124
  • Prismatica Aerie
Здравейте, някой ползвал  ли е тази терапия за косопад.Купих я от Мейкъп,но няма начин на използване на български.Гледах в гугъл,но има противоречиви отзиви.Едни пишат,че се слага в корена,други,че е само за дължините.Ще помоля за помощ.
Скрит текст:
Преведете си упътването на опаковката с Google Lens.
Скрит текст:

# 125
Пише, че веднъж на ден се втрива в скалпа на мокро и се изплаква.

# 126
Много благодаря. Пробвах веднъж,но само по дължината, че е доста гъст  и мазен крема.Следващият път ще сложа и на корена.

# 127
Повечето продукти за косопад са за втриване в корена, и със загряващ ефект. Почти не се сещам за нещо което бори косопада по дължините. Най много да хидратира.

И аз боря косопада от години.

# 128
Повечето продукти за косопад са за втриване в корена, и със загряващ ефект. Почти не се сещам за нещо което бори косопада по дължините. Най много да хидратира.

И аз боря косопада от години.
И аз се учудих,като прочетох начина на употреба в iherb :
"Препоръчителна употреба
След измиване с шампоан използвайте подходящо количество, като се концентрирате върху краищата, а не върху корените. Измийте с топла вода."
Писах на мейкъп,те ми отговориха,че се слага и на скалпа.Ще пробвам,ако ми дойде твърде мазен,ще го изхабя за дължините.А тоника,който имам,ще го слагам в корена.

# 129
Изключително много съм възмутена от Стилеваната!!!!! Приключвам с тях тотално  и ги зачерквам.  Анулирах поръчката си. Направена поръчка някъде средата на август, сега ме уведомяват, след като ги попитах какво става, че ще си получа поръчката някъде в средата на октомври ,евентуално?!?! Чакали зареждане неясно кога People Eyes Това се казва подигравка с клиентите. Предпочитам да платя повече и да ми дойде навреме поръчката ,а не да чакам с месеци, при това даже не те уведомяват какво става.

# 130
  • София
Изключително много съм възмутена от Стилеваната!!!!! Приключвам с тях тотално  и ги зачерквам.  Анулирах поръчката си. Направена поръчка някъде средата на август, сега ме уведомяват, след като ги попитах какво става, че ще си получа поръчката някъде в средата на октомври ,евентуално?!?! Чакали зареждане неясно кога People Eyes Това се казва подигравка с клиентите. Предпочитам да платя повече и да ми дойде навреме поръчката ,а не да чакам с месеци, при това даже не те уведомяват какво става.

За съжаление при тях има забавяне от време на време, на всеки 4-5 поръчки ми се случва, но нямам нито една не доставена или изгубена поръчка за 2-3 години. Няма продукт, който да ми трябва на момента и им прощавам забавянето.
Каквото и да си говорим, пускат страхотни кодове за подарък и отстъпка.

И да не е съвсем спам, искам да похваля с две ръце The history of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask, благодаря, че я споделихте в темата, уникален продукт. Всеки път като я използвам на сутринта се събуждам с уникални красива кожа. Стана ми абсолютен фаворит за овърнайт маска.

# 131
  • Бургас/Пз
Ама те Стилевана на всеки продукт си пишат до колко време може да бъде изпратен. Предишната ми поръчка за всички продукти пишеше до 24 часа и наистина бяха изпратени. Сега съм наясно , че имам такива и то няколко , за които е посочено 30 дни и цялата ми доставка ще се забави и по рано от края на октомври няма да пристигне. Аз никога не съм имала продукти, които са искам сега и веднага и се понаучих да се планирам наличността, така че ме устройва и нямам проблеми. Цените им са много добри и мога да чакам колкото трябва.

# 132
То и аз не ги искам веднага, все още имам от моите запаси. Но въпросът е в това тяхно отношение с клиентите. Когато правя поръчка винаги гледам наличностите и ако случайно нещо ,което искам е с намалено количество просто не го поръчвам. Всичко от моята поръчка беше налично и сега изненада заради един продукт трябва да се чака един -два месеца и повече! Защо просто не ми написаха, както правят другите, че даден продукт е изчерпан и да ме попитат какво да правят- да го заменят или махнат от моята поръчка!? Наясно съм с голямото търсене, все пак работя в  сферата на разпространение на тази информация. Но все пак клиентите не са ли важни?  Както и да е повече няма да ги ползвам.  Просто исках да споделя с вас моето възмущение от тяхната работа с клиенти. Всеки сам  може да пазарува от където иска.
А, да и току що ме уведомиха ,че направената от мен поръчка миналата седмица  ще си я получа довечера - от ЮКорея.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:55 от Danifin1

# 133
И да не е съвсем спам, искам да похваля с две ръце The history of Whoo Cheonyuldan Ultimate Regenerating Overnight Mask, благодаря, че я споделихте в темата, уникален продукт. Всеки път като я използвам на сутринта се събуждам с уникални красива кожа. Стана ми абсолютен фаворит за овърнайт маска.
Чудесна е, нали, Nade Simple Smile
И аз взех 40 ml от нея с последната ми поръчка, a имах и остатъци. Наизвадила съм си едни блестящи стари буркани от кремове и съм ги напълнила с хубавини от Whoo!
Скрит текст:

Darling, разкажи ми за тази пудра на Laneige, pls!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:12 от Agent Provocateur

# 134
Agent, тъкмо се каня да ходя до DM за празни шишенца и бурканчета, за да сипя мострите, които напоръчах от ebay.
 Страхотни количества, браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт