Азиатска козметика и грим - тема 29

• 64 306
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Много благодаря за отговора, поръчвам веднага тогава.

# 496
Доволни ли сте от маската? Чудя се кой вариант да поръчам.

# 497
Сега поръчах на Trimaу, но не съм я ползвала и не мога да дам отзиви. Иначе от алгинатните маски съм доволна и са сред малкото наред с перлените  с видим ефект на момента при мен.

# 498
Усилия ми костваше, но се научих. Последна поръчка направих миналата седмица от любимия ми търговец в ибей - The history of Whoo.
Чудесна поръчка, Пипи! Много любими продукти виждам! Тоз търговец и аз го уважавам Simple Smile

... Иначе от алгинатните маски съм доволна и са сред малкото наред с перлените  с видим ефект на момента при мен.
А кои са "перлените" маски?!

На алгинатните пея оди от години, откакто за пръв път сложих, след като години наред четох одите на русковоговорящите по темата за алгинатните  Simple Smile

2.Лудостта ми да ползвам серийно продукти. Та като остане 1/2шише серум, тичам да купя  серума, тонера, и крема от серията. Stuck Out Tongue Winking Eye
Един вид-на това копче да му зашием палто!
От тебе ли я прихванах тази лудост, от бабушката ли, не знам... Сама се дразня от себе си, но въпреки това продължавам! И за капак не мога да си седна на задника и да пазарувам само в рамките на 1 бранд!
Скрит текст:

PS Вчера с дребния влизаме в H Mart (корейския супермаркет, където има и 2 малки магазинчета на LG Corp и Amorepacific) и той отдалеч съглежда козметиката и ми вика "че ти ги имаш тия шишета!" За съжаление с него не може да се разглежда и само мернах някаква лимитка на The Whoo - 100 мл серум в двоен сет, но кой серум, какъв беше втория продукт...

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 17:28 от Agent Provocateur

# 499
Последно поръчах от Iherb, съчетах с поръчката на витамини и добавки. Нещата ми дойдоха без никакъв проблем за по-малко от 2 седмици. Сега мисля да поръчам от Ebay, искам да пробвам мострите на околоочни кремове.

# 500
Agent, перлена маска казвам на перления прах. При мен лицето светва веднага.

# 501
Може ли линк?

# 502
  • Варна
Момичета, някой поръчвал ли е от bestcare.bg? Само там намирам алгинатна маска в бг сайтовете, но няма никакви данни за контакт - нито телефон, нито адрес.

https://www.facebook.com/groups/3288698368126201  групата е на сайта,а админката е собственичката.

# 503
https://www.amazon.ca/Pure-Pearl-Powder-20s-Additives/dp/B07KVMS85W  това е подобна на моята кутия, не намирам същата в момента

# 504
  • Prismatica Aerie
Макар да не останах очарована от гел маските на Biodance Bio-Collagen Real Deep Mask, гел тонер падовете на марката - Cera-nol Gel Toner Pads одобрих. Обожавам падове по принцип и ползвам всякакви - почистващи, ексфолиращи, хидратиращи, с релефна или гладка повърхност.
Тези са с гел текстура, като се охладят стават вълшебни, съставът е приличен, могат да се ползват под очи, като пойнт маск или просто за освежаващо обтриване на лицето. За разлика от гел маската, която става прозрачна след няколко часа, падовете побеляват когато течността попие (превръщат се в обикновени, текстилни тампони.) Обилно напоени и очарователно хлъзгави! 🧊  Чудесни за бързо напомпване на кожата преди грим.

Съдържат алантоин, аргинин, пантенол, 5 вида серамиди, 10 вида ХК и разбира се, 10% ледникова вода.😏
Има ги и във вариант с колаген, Biodance - Collagen Gel Toner Pads - обещават подобряване вида на порите и еластичност - съдържат ХК, Galactomyces Ferment Filtrate и пептиди.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 00:43 от Catalano

# 505
Момичета, и аз пак с глупав въпрос, но как нанасяте тонерите?
Отскоро ползвам такъв. Правя го с пръсти, но повече ръся по дрехите си, отколкото по лицето си... Не искам да хабя продукт с тампончета, но май повече хабя с пръсти.

# 506
С пръсти, с тампон, понякога слагам на тънките тампони и си ги лепвам на лицето за няколко минути, като изсъхнат сами си падат.

# 507
Момичета, и аз пак с глупав въпрос, но как нанасяте тонерите?
Отскоро ползвам такъв. Правя го с пръсти, но повече ръся по дрехите си, отколкото по лицето си... Не искам да хабя продукт с тампончета, но май повече хабя с пръсти.

аDream, аз дълго време избягвах тонерите  точно защото не ми допада употребата нито с тампонче, нито с ръце. Затова започнах да купувам тонери под формата на спрей или ако не са с такава опаковка, просто си ги прехвърлям в шишенце с пулверизатор. Така са ми много удобни и приятни. 😊

# 508
Слагам на дланите, разтривам ръцете и след това нанасям на лицето. Не мога с тампони аз.

# 509
  • София
Слагам на дланите, разтривам ръцете и след това нанасям на лицето. Не мога с тампони аз.

И аз така, не харесвам формата на спрей, пръска навсякъде а не искам да ми попада на косата.

Общи условия

Активация на акаунт