Азиатска козметика и грим - тема 29

• 63 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Темите са идеален източник на информация.
Прочетох, че развивате алергии към дори вече познати продукти - споделете повече, в какво се изразява реакцията и как се оправяте.

Така е, темите дават мнооого хубава информация, но ...трябва да се чете. В момента, в който прочетох няколко страници от темата знаех, че ще купя и пробвам тази козметика и исках веднага да я почна.🙂 Като върнах няколко теми назад намерих точно каквото ми трябва, но пусто нетърпение ..
А, алергиите ми първо започват с парене( и очите, и лицето). Ако не взема мерки, очите ми стават подпухнали, червени, все едно имам настинка, почват да текат. Лицето си става на  червени петна, пари...понякога просто се подува мнооого лекичко... Оправянето е като спра продукта. Нов въвеждам само през деня, дори нощна грижа да е. Очите минават малко трудно, трябва ми около седмица, като през това време не търпят нищо освен крем...

# 661
На мен описанието от Vanessa De на АНС 12 много ме привлече с това, че има ефект срещу подпухване и също, че с нещо повлиява назолабиалните. За Cheonyuldan важи ли това?

# 662
Agent, писах и в една друга тема, но ме заметоха скорострелно. Прати ми линк за тестери плс, ако ти се намира под ръка.

# 663
Агент, този е

# 664
Но със си заплюла и очния на Future Solution
Аз съм "не", защото го усещам като O HUI The first Geniture Eye Cream, който съвсем не ми е любим, но знам, че ти харесваш, така че не ме слушай.  А и опитът ми е от преди 10+ години, още си пазя шпатулката обаче. Simple Smile
о значи трябва да пробвам O HUI The first Geniture Eye Cream
Агентче пробвай го най-накрая това Шисейдо Simple Smile на мен двамата ми любими крема за очи са Future и Концентраната серия

Как изглежда този  Whoo Cheonyuldan , корейско само от yesstyle пазарувам и хич не мога да се оправя с други "доставчици"
Последно от там и аз съм взела крема от лифт варианта на АНС, сега голямо любопитство ме обзе да го отворя. А го бутнах в кошницата минито за да достигна безплатна доставка

между другото сайта им ужасно издиша в последно време yesstyle

# 665
  • Germany
Абе аз съм измазала поне три различни AHC и като околоочен, и за отделни участъци по лицето. Приятен крем е, но нищо уау не съм видяла от него😉  Нямам обаче кой знае какви проблеми покрай очите, но за назолабиалните нищо не прави, не знам каква му е рекламата.

# 666
  • Prismatica Aerie
Как изглежда този  Whoo Cheonyuldan , корейско само от yesstyle пазарувам и хич не мога да се оправя с други "доставчици"

Няма го в YS. Moстри от eBay или като част от сет.
https://bg-mam.ma/p/1619728/47822837

# 667
  • софия
Абе аз съм измазала поне три различни AHC и като околоочен, и за отделни участъци по лицето. Приятен крем е, но нищо уау не съм видяла от него😉  Нямам обаче кой знае какви проблеми покрай очите, но за назолабиалните нищо не прави, не знам каква му е рекламата.
Моето твърдо убеждение е, че за назолабиалните само филър е решението.
Особено при някои типове лица, при които те са по-подчертани, даже от съвсем млада възраст и по-късно, разбира се, се задълбочават.

# 668
  • Бургас/Пз
Тези мостри и аз ги поръчах след тестер от Агнетчето. Много ми харесва и съм благодарна на Каталано за отзива за АНС. Хич няма да се хабя да го поръчвам, ами направо този път ще си поръчам повече бройки тестери.
Каталано, може ли да ми помогнеш дали крема от същата серия като околоочния е подходящ за суха кожа??

# 669

🫣Позволявам си да изразя опасения, че тези които имат околоочния Cheonyuldan, не биха оценили качествата на която и да е версия на АНС. Извинете за непоисканото мнение и се чувствайте свободни да го игнорирате.🙇🏽‍♀️

Потвърждавам. Не съм ползвала нищо на АНС, но в достойствата на околоочния Cheonyuldan мога да се закълна. След една версия на околоочен на Шисейдо, това е вторият околоочен крем, който върши чудеса при мен.
Тя и цената си му я бива Grinning

# 670
  • Prismatica Aerie

Каталано, може ли да ми помогнеш дали крема от същата серия като околоочния е подходящ за суха кожа??
Разбира се, цялата линия е подходяща за суха кожа.

https://themonodist.com/the-history-of-whoo-cheonyuldan-line/
Аз персонално, имам слабост към маската, за чиито магически свойства сме писали доста. Буквално пристрастяващ продукт, изключително фино усещане и много красива кожа.💖

# 671
При поръчка от Южна Корея през eBay има ли митници и мита или цената е крайна? Нещо не мога да се ориентирам в правилата.

# 672
И аз си поръчах мострички от Ибей на The history of Whoo, чакам си ги с нетърпение. Обаче отскоро позаглеждам един крем:https://www.yesstyle.com/en/bioheal-boh-probioderm-3d-lifting-cream-50ml/info.html/pid.1127297806 Тук цената му е най - добра. Някой има ли  впечатления?

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:29 от Iv4eto_M

# 673
Крайна е цената в ибей, ще видиш в кошницата начисленото ДДС.

# 674
  • Бургас
Значи да ви кажа чувствам се прецакана, аз от нищо не виждам никакви чудеса. Добра апликация, усещане за хидратация и подхранване, в смисъл комфорт през деня без опъване е всичко което постигам с козметика. Търсих сега и този крем  Whoo Cheonyuldan обнадеждена, но се оказа че имам измазани и от него двайсетина мостри. И да, хубав е и той. Имам под очите едни бръчици, които вече се виждат и без да се усмихвам, та доста ми се ще да им намеря майстора, но....
Агент, да точно тази версия на АНС сега отворих, годен е да края на юни и се надявам да го приключа. Но може и по шията да отиде, там ми е по-суха кожата.

Общи условия

Активация на акаунт