Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 825
  • 785
  •   1
Отговори
# 150
Не малко, ами направо доста неколегиално. Показва нивото на лекаря и това какъв човек е и неговото възпитание. Може да каже, че според него процедурата, която е извършил колегата е неуспешна и че може да подобри и надгради, но дотам. Границата е тънка и такъв лекар "плюещ" конкурентите си,  отпада от списъка ми за бъдещи посещения.

# 151
ДХЗ, ти слагаш Радиес, нали? Чела към назад, че е при др. Здравкова. Еднакво добре ли се получава с резултатите от Радиес при др. Чилингирова? Питам, защото съм виждала твои снимки и резултатите са чудесни.
Влязох в темата, защото видях това видео и много ми хареса:
https://m.youtube.com/watch?v=vv9PaRiXh3U
Но в инстаграма на същата лекарка има снимка на Ивайла Бакалова, а нейните корекции не ми харесват. Някоя от вас да има впечатления от др Петкова?

# 152
  • Plovdiv
Не малко, ами направо доста неколегиално. Показва нивото на лекаря и това какъв човек е и неговото възпитание. Може да каже, че според него процедурата, която е извършил колегата е неуспешна и че може да подобри и надгради, но дотам. Границата е тънка и такъв лекар "плюещ" конкурентите си,  отпада от списъка ми за бъдещи посещения.

Ох ,ами то така ако ги отсявам, наистина незная ще остане ли някой при който да ходя?Последно беше в голяма столична клиника по отношение на провинциален лекар/но голям град/И хм....незнам...

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:14 от Penelope77

# 153
ДХЗ, ти слагаш Радиес, нали? Чела към назад, че е при др. Здравкова. Еднакво добре ли се получава с резултатите от Радиес при др. Чилингирова? Питам, защото съм виждала твои снимки и резултатите са чудесни.
Влязох в темата, защото видях това видео и много ми хареса:
https://m.youtube.com/watch?v=vv9PaRiXh3U
Но в инстаграма на същата лекарка има снимка на Ивайла Бакалова, а нейните корекции не ми харесват. Някоя от вас да има впечатления от др Петкова?
Д-р Чилингирова повече ми харесва как го слага, но в Дерма акт вече не работят с него.Може да има останали единични бройки:

# 154
  • София
Здравейте, момичета, някоя да е слагала немски зъбчати конци за повдигане на скули и контур? Колко време ви издържаха?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:49 от Rima

# 155
Здравейте, малко страничен въпрос имам. Дерма акт имат ли паркинг или някъде където може да се паркира в близост?

# 156
  • Plovdiv
Ох, наскоро бях в София на консултация за лифтинг,но ми препоръчаха Скулптрa.....чудя се дали да я правя ....

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 18:02 от Penelope77

# 157
Здравейте, малко страничен въпрос имам. Дерма акт имат ли паркинг или някъде където може да се паркира в близост?
На Драгалевци да, на Ч.Връх малък и трябва да се търси пряката след клиниката, посока Драгалевци.

# 158
Аз винаги паркирам на Ч.връх там в паркинга и да няма места, оставям ключа на момчето. Проблем не е имало. Иначе ако трябва да търся нагоре места, абсурд

# 159
И аз се чудя за тази Скулптра. Не съм била никога в таква дилема досега относно процедура - Скулптра или Хармоника. За двете има както много положителни, така и отрицателни отзиви. Имам нужда от обем аз. Лицето ми е подобно на Рокси. Слабо, продълговато и малко "обемец" би бил добре Simple Smile

Непрекъснато си сменям мнението. Решавам Скулптра, после Хармоника и така вече почти година. Simple Smile
Май клоня да пробвам с Хармоника, а след няколко години Скулптра.

# 160
  • Plovdiv
*Hellena* Grinning

# 161
  • София
Аз се реших на момента. На два пъти ходих на консултации, после на два пъти чаках да ми дойде часа и все нещо става и не става.
В тази клиника запазих час по телефона в петък, във вторник влязох, говорихме, легнах и готово.
То като седна да чакам и да го мисля....

# 162
И аз се чудя за тази Скулптра. Не съм била никога в таква дилема досега относно процедура - Скулптра или Хармоника. За двете има както много положителни, така и отрицателни отзиви. Имам нужда от обем аз. Лицето ми е подобно на Рокси. Слабо, продълговато и малко "обемец" би бил добре Simple Smile

Непрекъснато си сменям мнението. Решавам Скулптра, после Хармоника и така вече почти година. Simple Smile
Хармоника.

# 163

Според мен двете се допълват и може първо Скулптра и после Хармоника.
Аз поне мисля, след като родя да пробвам така. Не мога да я търпя тази болка от Морфеуса, иначе с него най-много се лифтира и уплътнява кожата.

Иначе филър на кожа, която е без еластичност, за мен не се слага. Винаги преди това апаратни и/или колагенстимулиращи и после каквото е останало за филър. Като чуя за 5-10 мл филъри и ми призлява Grin

# 164
  • Plovdiv
KPP благодаря,аз така направих ,първо филър ,после апартни,наобратно.Ами защо не го казват докторите,ние от къде да знаем Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт