Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 847
  • 785
  •   1
Отговори
# 165
А след ботокс могат ли да се правят апаратни или не е препоръчително?

# 166
Не е ок.

# 167
Ако съм решила, че е дошло времето за лифтинг, не бих правила никакви други процедури преди него. Никоя процедура не може дори да наподоби ефекта на лифтинга, следователно ще се изсипят едни пари без да е нужно, а лифтинг пак ще си трябва.

# 168
Апаратни поне месец след Ботокс май е ок .

# 169
Някой със сраствания и подкожни опипващи се  уплътнявания след Радиес?

# 170
  • София
Мен ме агитираха за апаратни преди филтрите, ама реших, че е търговски трик, тъй като цялата серия апаратни щеше да ми струва колкото филърите, които сложих сега.

Между другото, имам едно мини топченце на устната, ама само аз го усещам, не се вижда.

# 171
Roki, некс го види лекарката и го махне сега, че после няма махане.

# 172
  • София
На 19 ще мина при нея.

# 173
  • София
Рима, от показаните линкове нямаш много голям избор. Най-голямо доверие ми вдъхва първият линк. И ако трябва да го определим като по-известно място, ако вземем предвид, че известно лице го посещава, значи това ще е. Вторият линк е някаква фирма за дистрибуция на апарата, значи трябва да избираш между първият и третият . Последният линк е за Пловдив,  ако мога да ти помогна така с избора. Аз бих отишла на първото място, като ги гледам в Instagram лекарката от първия линк има доста опит с апарата, и цените са й доста добре, Керимов се е специализирал в устни.

Да, записах час за първия център, лекарката е с голям опит и много отзиви в Супердок
https://superdoc.bg/lekar/d-r-svetla-petkova-9508

Бях днес при тази лекарка, иска с конци да пробваме, даже си записах час за петък, но утре съм на контролен при Войнов и ще го попитам за тези конци дали предизвикват сраствания и дали ще затруднят лифтинга. Самата лекарка нещо не ми допадна.

# 174
  • в 1001-та нощ
Има ли разлика между Plasma BT, Plasma CO2 лазер и PLEXR? За зоната под очите става въпрос. Преди известно време правих Агес, но съм със смесени чувства, засега не мисля да повтарям, а по-скоро да пробвам друг метод. Освен торбичките, искам да елиминирам и някои по-дълбоко бръчки. Също така дали има дами, правили SylfirmX на лице?

Няма да повлияят торбичките 👌

# 175
Видяхте ли д-р Хаджийска какъв невероятен резултат е показала в Инстаграм на нейна пациентка. Разликата между преди и след е 2 години. Твърди, че е сложила минимално количество филъри и две Хармоники. Много добре се е получило, отлично!

# 176
  • Там където
Чудесен резултат. Аз от Juvederm филърите нямах такъв ефект за съжаление. Само леко подобрение. Не знам защо, но серия от скин бустери ми повлия по-добре. Сега октомври ще ходя за ботокс, че от мартенския нямам и следа и ще слагаме или Радиес или Хармоника.  Дано малко се опънат марионетните и назото,че ужасно ме дразнят

# 177
Въпрос към Къди ,относно липазата:  при Ванеска ли я прави, може би е нещо като Пб серум?

# 178
  • Plovdiv
Видяхте ли д-р Хаджийска какъв невероятен резултат е показала в Инстаграм на нейна пациентка. Разликата между преди и след е 2 години. Твърди, че е сложила минимално количество филъри и две Хармоники. Много добре се е получило, отлично!

И винаги снимката Преди е със сенки,а другата След е осветена ,Хм......

# 179
Въпрос към Къди ,относно липазата:  при Ванеска ли я прави, може би е нещо като Пб серум?

Да, при нея. Както каза по-горе правя това нещо през 9-10 месеца

Общи условия

Активация на акаунт