Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 825
  • 785
  •   1
Отговори
# 135
Около очите не знам поставя ли се.Назолабиалните могат и леко с филър да се запълнят.

Много лошо си изпатих с филър около устата и изощо с филърите и не ми се иска да слагам, имам едно образование, което не успях да махна с разграждане стои по плътно и ми образува втора гънка,   .. а гледам клипове, в който склуптрата много омекотяват назолабиалните. Другото, което получих когато говоря над горната устна ми се образува като като някакви подутини и не мога да разбера дали е от филъра в устата да повдига или излишна кожа, която се бръчка.

# 136
За Скулптра и всички подобни филъри мисля, ме около очи не се слагат.
Ако искате пуснете снимка на устните да видим какво им е.

# 137
  • София
Има ли разлика между Plasma BT, Plasma CO2 лазер и PLEXR? За зоната под очите става въпрос. Преди известно време правих Агес, но съм със смесени чувства, засега не мисля да повтарям, а по-скоро да пробвам друг метод. Освен торбичките, искам да елиминирам и някои по-дълбоко бръчки. Също така дали има дами, правили SylfirmX на лице?

# 138
Има ли разлика между Plasma BT, Plasma CO2 лазер и PLEXR? За зоната под очите става въпрос. Преди известно време правих Агес, но съм със смесени чувства, засега не мисля да повтарям, а по-скоро да пробвам друг метод. Освен торбичките, искам да елиминирам и някои по-дълбоко бръчки. Също така дали има дами, правили SylfirmX на лице?
Аз съм правила Sylfirm на лице и около очи. Честно казано не намерих някаква голяма разлика след процедурата. Не знам дали си струва. Не пречи да пробвате.

# 139
Днес липаза на долната половина на лицето - бузите. Тази процедура най-много ме рефрешва, склонна съм да трупам мазнини там и разграждането им повдига контура ми. . Правя го на 9-10м. Махнах и една малка брадавица на челото, от слънцето ми се беше образувала, без цвят и почти невидима, но ме дразнеше.
 В края на годината планирам ботокс чело и пачи крак. Това ще бъде.

# 140
  • София
8 ми ден след филъри в долната част на лицето и устните. Май вече стана както трябва.

# 141
Даже мн. добре, Рокси, още може по-натам.Една Хармоника ще даде доста плътност и ще дръпне лицето.

# 142
  • София
Трябва да сложа и горе. Ние го обсъждахме с докторката. Ще дръпне скулите и ще даде обем под очите, че там има нужда.

# 143
Ти имаш скули, не знам дали ням да е в повече.

# 144
Много добре се е получило и устните са много красиви и естествени.
Може да се сложи филър в средна част, за да запълни липсващ обем в бузи и  под очи. Не е нужно да се слага в скули.
При кой лекар правихте процедурата?

# 145
Рокси, спиш ли по гръб?

# 146
Аз мисля, че 1 мл разпределен в двете скули и 0.5 мл разпределени в средна част, ще дръпнат много добре и назото. Ще стои естествено. Имам сходна структура на лицето и при мен стои добре. Но аз не бих сложила филър, а Хармоника. Хармоника в скули стои много меко, естествено и красиво и в същото време дърпа лицето. Може накрая, ако има нужда да се боцнат и назото
Но, това всичко, ако се търси перфектното. В момента си изглежда идеално

# 147
Днес липаза на долната половина на лицето - бузите. Тази процедура най-много ме рефрешва, склонна съм да трупам мазнини там и разграждането им повдига контура ми. . Правя го на 9-10м. Махнах и една малка брадавица на челото, от слънцето ми се беше образувала, без цвят и почти невидима, но ме дразнеше.
 В края на годината планирам ботокс чело и пачи крак. Това ще бъде.
Къде прави тази липаза? Аз искам да си направя по линията на челюстта, че ми се образуват едни възглавнички точно по средата и ме дразнят. Не се ли отпуска кожата на мястото на стопената мазнина.

# 148
Хей, Рокси, много добре е станало! Браво, че се реши - стои супер естествено и устните са чудесни Simple Smile

# 149
  • Plovdiv
Когато посетите даден естетичен лекар, случвало ли ви се е да ви питат при кой лекар  сте били преди това и да изказват негативна оценка за техният колега?Как реагирате на това?
Случвало ли ви се е?
Не е ли малко неколегиално?
Ходя и съм ходила през годините и при най-добрите лекари в България,професори и т.н. утвърдени имена за различни проблеми,с препоръки ,но също така посещавам и случайно избрани лекари когато ми трябва бързо час и не мога да чакам дълго време.И винаги ми е меко казано неприятно когато ,се изказват отрицателно за техен колега и в случая аз започвам да се чувствам неудобно....
Може ли някой да ме светне ,защо го правят...какво печелят от това...

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 16:28 от Penelope77

Общи условия

Активация на акаунт