Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 929
  • 785
  •   1
Отговори
# 195
Този ефект след абдоминопластика наистина ли е възможен?
https://www.instagram.com/reel/C_3kgw7o3bD/?igsh=cGdpZDJkcHppd3Vh
Не съм сигурна, че не е манипулирана снимка.Гледам и краката на жената- много опънати.
Толкова сбръчкан корем мисля, че само с разрез долу няма да се събере.Един перпендикулярно в средата май е нужен.
Точно на тези снимки не им вярвам.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:22 от ДХ3

# 196
Много манипулирана е снимката.

# 197
Запитах озни доктор турският за цена на браулифт едноскопски- 8000€😱😱😱😱
Май месец българката беше платила 10000€ за дълбок лифтинг на лице и шия плюс браулифт?!
Направо се оливат с цените!
Писах му че знам колко е била цената преди няма и 5 месеца, вика на всеки 6 имаме корекция, ма тука не е корекция! От 3500 на 8000?!
Имало било инфлация…
Та да знаете цени ориентировъчно…

# 198
Ужас..  то в Турция всичко е поскъпнало ,явно лекарите не остават по-назад.

# 199
Здравейте, момичета. Имам филъри в устните, поставяни в рамките на няколко години. Обаче имам мигрирал такъв и искам да го разградя. Четох, че боли доста Grinning колко време продължава и има ли големи рискове самата процедура? За сефте го обмислям и не съм наясно.
Благодаря.

# 200
Прави се тест за алергия към продукта , не съм разграждала устни , но боли един ден макс . Не е приятно , но не е нещо страшно

# 201
Боли като го слагат, после не, не се подува и спада 24ч. Може да се наложи повторно инжектиране.

# 202
Сунита,само Пб серум ли инжектира, защото е с биологични съставки и рядко дава алергия, да не е от друг продукт? Как е лицето ти сега? Някой друг с отзиви за Пб серум, аз правих веднъж при Ванеска, доволна останах,сега искам пак,но ме хвана страх!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 15:56 от DanielaArabadzhieva

# 203
Благодаря ви!

# 204
  • Berlin
От 3,5к на 8к, ама това не са турски лири, че да има чак такава инфлация, хаха!
А в България има ли добри специалисти за лифтинг? Интересно ми е защо е толкова голям напливът към турските клиники за козметични операции (не само от Бг, а като цяло), освен заради цената, разбира се. Или е само заради цената?

# 205
Те жените никога не са били по-ниски от тези при нас (за гърди и нос)

# 206
Но май лекарите са по-добри

# 207
Сунита,само Пб серум ли инжектира, защото е с биологични съставки и рядко дава алергия, да не е от друг продукт? Как е лицето ти сега? Някой друг с отзиви за Пб серум, аз правих веднъж при Ванеска, доволна останах,сега искам пак,но ме хвана страх!
Аз щях да слагам PB  серум при д-р Валянова, но в деня на процедурата ме попита имам ли алергия към пчели/оси и тъй като имам такава история,  отказа да ми сложи. Заменихме с липаза. Тест не ми е предлагала. То не знам имат ли такива малки проби, предназначени за тестове.

# 208
А с липазата как стана лицето и доволна ли сте от резултата?

# 209
Бях писала и малко по-назад. Разграждахме на 3 пъти, поприбра се лицето, но не е нещо уау ефект. Долната част ми е проблем, дори конци не дадоха очаквания ефект. Като цяло не съм с пълно лице, но имаше нещо като възглавнички около и под устата,които правят марионетните линии още по-видими.

Общи условия

Активация на акаунт