Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 989
  • 785
  •   1
Отговори
# 210
Адриана Лима е отслабнала като гледам с около15-20 кг.
Тя е на 43 години. Как се постига за бога такъв стегнат контур?!

Аз това лято отслабнах 5 кг и буквално кожата ми на челюстта се свлече. Какво е правила за такъв невероятен резултат. Изглежда феноменално!

# 211
Не знам какво е правила , но и аз искам.. Тя е бразилка , там са богове на пластичната хирургия.. Наблюдавам работата на много доктори от там винаги са революция в пл. медицина.
     Не знаех даже, че  е била дебела. От какво?

# 212
След последното раждане не успя веднага да се възстанови и миналата година на някакво събитие всички се питаха какво е станало с нея и защо така се е запуснала.
Не знаех, че бразилците са толкова добри в пластичните и естетични процедури. Браво.

# 213
Хубавото си е хубаво! Извънземна е ! Stuck Out Tongue Closed Eyes И дебела пак е красива.
Интересно как е успяла да озапти хормоните , че никак не е лесно. Бразилците са много смели в медицината, пипат яко, винаги знаят какво да направят.. но има и много такива, които могат да те обезобразят .

# 214
Много е пипана, доста операции, но е супер

# 215
Цяла Латинска Америка е под ножа- който има пари, разбира се.Там много е застъпена естетичната медицина.Всичките ом миски са пипнати.

# 216
И двете снимки на Адриана са толкова филтрирани и фотошопирани, че е смешно да се вярва, че тя изглежда така. На папарашки снимки си изглежда като нормална жена на възрастта си.

# 217
Адриана Лима е отслабнала като гледам с около15-20 кг.
Тя е на 43 години. Как се постига за бога такъв стегнат контур?!

Аз това лято отслабнах 5 кг и буквално кожата ми на челюстта се свлече. Какво е правила за такъв невероятен резултат. Изглежда феноменално!

Фотосът вдясно със сигурност е доста обработен. По-долу прилагам снимка от същото събитие, на което, мисля, Адриана изглежда по-различно и по-отговарящо на реалната си възраст. Но - да - доста отслабнала е, спрямо миналата година.

# 218
Здравейте отново,преди седмици бях писала за това че си поставих ботокс(Вистабел 50 единици) гневна и пачи крак. Хпдих на ретук и лекарката каза пе въобще не харесва резултата и явно не ми действал. Сложи ми 28 единици но седмица по - късно няма никаква промяна. Не е като да няма грам ефдкт но при по силна усмивка около очите стават едни гънки. При лека мимика ги няма, а преди се забелязваха леко. Гневната за мен дибре се получи. Трвнирам, доста се потя и не знам дали това има някакво значение но не знам ако на 3 месеца ърябва да хпдя на ботокс някак не ме устройва.

# 219
Трен. имат отношение, да.

# 220
Здравейте! Искам да попитам дали някой тук е правил терапия за отслабване със семаглутид и по-конкретно в клиниката на д-р Денкова, при д-р Димитров. Ако да, доволни ли сте? Приятелка на моя приятелка е правила там и е свалила много. Въпросът е, че процедурите хич не са евтини, но пък като се приключат има ли йо-йо ефект? А рисковете какви са?
Да си призная аз съм малко озадачена от "прегледа" и цялостния подход. Трая точно 5 мин  в стил разговор. Назначи ми конкретни изследвания, които ми бяха перфектни и директно каза да почвам терапията им DR-IP Slim + Energy - без да ми се обясни какво представлява, колко време трае, какво се прави след това, крие ли рискове и пр.
Thinking

# 221
  • София
Здравейте! Искам да попитам дали някой тук е правил терапия за отслабване със семаглутид и по-конкретно в клиниката на д-р Денкова, при д-р Димитров. Ако да, доволни ли сте? Приятелка на моя приятелка е правила там и е свалила много. Въпросът е, че процедурите хич не са евтини, но пък като се приключат има ли йо-йо ефект? А рисковете какви са?
Да си призная аз съм малко озадачена от "прегледа" и цялостния подход. Трая точно 5 мин  в стил разговор. Назначи ми конкретни изследвания, които ми бяха перфектни и директно каза да почвам терапията им DR-IP Slim + Energy - без да ми се обясни какво представлява, колко време трае, какво се прави след това, крие ли рискове и пр.
Thinking

Заповядайте в тази тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1452953

# 222
Денкова с тези добавки явно е обяздила още една ниша да печели. Щото малко смъкват от боцкане на продукти с 300% надценка. Кой въобще се връзва,всички добавки ги има в iherb .

# 223
Денкова с тези добавки явно е обяздила още една ниша да печели. Щото малко смъкват от боцкане на продукти с 300% надценка. Кой въобще се връзва,всички добавки ги има в iherb .

За какви добавки говорите? Защото аз говоря за вливания на семаглутид.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 15:34 от Pandichka82

# 224
Здравейте момичета,някоя от вас слагала ли си е Колаген-стимулатор Ellanse M + хиалуронов филър Juvéderm Ultra 3 при д-р Регина Хатър да сподели мнение?

Общи условия

Активация на акаунт