Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 52 047
  • 785
  •   1
Отговори
# 225
Аз мисля, че 1 мл разпределен в двете скули и 0.5 мл разпределени в средна част, ще дръпнат много добре и назото. Ще стои естествено. Имам сходна структура на лицето и при мен стои добре. Но аз не бих сложила филър, а Хармоника. Хармоника в скули стои много меко, естествено и красиво и в същото време дърпа лицето. Може накрая, ако има нужда да се боцнат и назото
Но, това всичко, ако се търси перфектното. В момента си изглежда идеално
здравейте, дойдох да се информирам понеже ми трябва нещо за назобиални бръчки, простото невежеството. ми но какво е хармоника?

# 226
Напишете филър Хармоника в търсачката и ще разберете.

# 227
Тази Хатър имаше толкова гадно отношение в болницата в Панагюрище, че не бих отишла при нея, ако ще лично да ме калесва с бъклица и дрян!
Много груба, ехидна и то с пациентки, на които никак не им е до това. Много гадно вчепатление имам, като и чуя името ме втриса. Може бив частният си кабинет е по обрана, но все таки аз не бих стъпила.

Бях при Георгиевски за ботокс, ама той страшен сладур бе, толкова готин, майтапи пуска. Вика що опря до мен, ами щото никой не ме ще с мойто падащо чЕло му казах:) По абсолютно различна техника ми слага, каза че имам ужасно силни мускули на челото, мниго по от на ММ😅🤪🫡
Каза че от първият път няма да е точно съвършено, че предпочита да остави веждите подвижни, отколкото да се свлекат пак.
Вика или ще е много добре или много зле, но със сигурност ще е различно:) аз съм обнадеждена, ще видим. Каза че поетапно слага, искал да види нещо, та на ретуша ще довършва.
За моето лице не препоръчва абслолютно никакви филъри, само колагенстимулиращи, Трендафилова ми сложи Скулптра, но само 1 брой, а не както беше миналият път 2 на промоция. Та сега не съм така изпъната от боцкането, почти нищо не се вижда, нямам оток или синини, все едно не съм пипана.

# 228
JACKLIN*, пак на попитам- наистина ли Скулптра подобрява контура на лицето без да придава обем и си оставаш същата, но с по-добър контур? Blush

# 229
Споделете после как се е получил ботоксът, че и аз имам такъв проблем с падане на веждите.

# 230
  • Варна
Жаки,кога слага ботокса,сподели моля те как се е получило като те хване.И колко ти струваше?И аз съм"хвърлила око" на този лекар, но нали съм във Варна, не виждам как да стане,че и ретуш трябва..

# 231
Скулптра не дава обем, първите дни може да има леко заради физилогичният разтвор, в който се разтваря продукта. Има лифтинг ефект, някак по- стегната усещам кожата си и да при мен повлия положително на контура.
Ботокса сега в понеделник сложих, след 2 седмици ретуш, тогава ще ви кажа, защото той сега не сложи навсякъде където е нужно. Като му казах какво се случва обикновено реши поетапно да слага. Обучаваше една гъркиня, вика тази пациентка не я гледай тя е изключение и не се работи по стандартния протокол, да не се обърква жената😅🤪 Ако стане ще съм толкова щастлива. Била съм при три прекрасни лекарки и при всички се получаваше свличане. Дано сега мъж ме оправи най- накрая! Викам му, ако се  получи такава реклама ще направя в БГ мама, че не мож насмогна на пациентки😅🤪🤪🤣🤣🤣🤣

# 232
Супер е д-р Георгиевски наистина! Голям сладур! Smiley
Аз се реших най-накрая и запазих час при него за Хармоника. На мен той ми каза, че имам нужда от малко филъри, но аз съм наистина с дълго овално, слабо и плоско лице.

Относно Скулптра навсякъде пише, че възстановява загубен обем. Нали по тази причина е измислена далечната 1999г., за да възстанови обемите на болни от СПИН. Зависи си от лицето, но за мен и това, което съм виждала по снимки Скулптра дава обем, не от една процедура разбира се, но ако са няколко със сигурност.

# 233
Защото образува колаген и кожата се уплътнява.Не прави излишни обеми.

# 234
Ей, като ви чета почнах да се замислям дали да не взема да отида пак при Георгиевски. Може пък да е задобрял Grinning Но ще изчакам 5 минути да ми мине този порив, де.

Той и едно време беше симпатяга, приятен за общуване. Само дето като ходиш повече при него и разбираш, че един път ти приказва едно, на другия път обратното. Той не си помни пациентите явно, но аз като ходя основно при един отлично помня какво съм питала и какво ми е отговаряно, та мога да сравнявам и ми се струва абсурдно. Иначе признавам, че е добър търговец - умее да продава добре. Но е единственият който никога не изчакваше лидокаина за устни да обезболи, та за дълго ме беше отказал от тази процедура.

# 235
И според двамата лекари и от личният ми опит, категорично не прави обем. Затова ми го препоръчаха всъщност. Георгиевски каза че моето лице е с много финна кожа и самата костна структура ми е такава, че точно питка бих станала, не веднага 1-2 пъти каза ще си уникална, после ще оттичаш и ще задържаш вода. Та не за всеки в подходящо хиалуронов филър, аз исках нещо за назото казаха не, ще слушам.

Смоук, на мен нищо не щя да продаде бе, даже ме отказа😅🤪 Иначе добре че си бях обезболена от предната процедура, щото изобщо не ми слага лидокаин за ботокса, а мен много ме боли😅
За пръв път го виждам, та ми се стори много приятен. Абе той да не ми свали челото веднага ми е в топ 2 на всички😅🤪🤪

# 236
Жаки, много се радвам, че има промяна към по-добро при Георгиевски. Аз в началото бях доволна - даже мненията ми стоят някъде във форума, но с течение на времето смятам, че смяната му с друг лекар беше ключово при мен.

Ай, стискам палци да се похвалиш с желания резултат!

За Скулптра - не дава обем. Слагала съм в шия, така че го твърдя с убеденост.

# 237
На мен за ботокс никой лекар не ми слага лидокаин.

# 238
Е как няма да ми слага лидокаин? Мен много ме боли, а тя ме боде към 30 пъти в цялото лице и скалпа.

# 239
Значи Скулптра на мен за момента няма да ми върши работа, защото ми трябва малко обем.
А може ли след Хармоника по нататък да се сложи Скулптра или двете съставки калциев хидроксиапатит и полимлечната киселина са несъвместими..

Георгиевски не обезболява преди ботокс. Аз го помолих и ми сложи крем.

Общи условия

Активация на акаунт