Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 52 130
  • 785
  •   1
Отговори
# 255
Чувствали ли сте се подути след ботокс?
Аз след фул фейс ботокс, преди два дни имам чувството, че съм като поничка.

# 256
  • София
Дали някой има отзиви от клиника Дермапро? Бях чела коемтнари преди време тук, но ми е интересно има ли някаква промяна...

# 257
  • София
Айде и днес мина.
Вдъхновена от темата, викам "Дай да цъкнем гневната", а тя "това е най-лесното".
И филър в скулите, ама ще се покажа като се намести всичко. Филъра горе веднага дръпна увисналото на челюстта, както каза докторката!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 14:45 от Rockstar

# 258
Какво цъкна в гневната - филър или ботокс?На мен ми е проблем и с ботокс не се повлиява достатъчно и мисля за филър отново.

# 259
От четири години си поставям ботокс в трите зони и никога не съм ходила на ретуш. Не че винаги се е получавало, особено при лекарката в малкия град от който съм, просто не ми се е занимавало.
При Георгиевски нямах нужда от ретуш. Започвам четвърти месец и малко над дясната вежда и на десния пачи крак започвам да имам мимика, но много слаба.
Винаги след ботокс са ми леко отекли клепачите за две седмици някъде.

# 260
  • София
Какво цъкна в гневната - филър или ботокс?На мен ми е проблем и с ботокс не се повлиява достатъчно и мисля за филър отново.
Ботокс. За пръв път ми е и ще ми е интересно да видя как се развива.

# 261
По принцип не е ок само на една зона да се “цъка” ботокс, щото се започва компесатирно бръчкане на другите места и поява на много гадни бръчки.
Иначе аз все виках бе само чЕло искам, нямам пачи крак… 😅 Е вече имам та си ми слагат навсякъде…
Нормално е да има оточност след ботокс, до 2-3 седмици би трябвало да отшуми.
Аз многооо бих искала да не се лангъркам НА СофЯ за ретуш, но няма как. Дано някой ден така ми го сложат, че да не се налага.
Или да направят клон в Плводив с гост лекари! Ех, че кеф ще е:)

# 262
Аз пак да питам за зоната под очите от какво сте доволни , не мога да се гледам вече …

# 263
  • София
Аз винаги съм имала хлътнали очи. Естествено, в последните години зоната придоби съвсем уморен вид, сенки, бръчки. Докторката каза, че филъра на скулите ще отиде и нататък. Ще следя как е и ще докладвам.

# 264
При мен са бръчки , хлътвания нямам все още

# 265
Здравейте, и аз се включвам по повод околоочния контур.
Преди 2 г ходих при Шаркова, която каза, че на следващото ми посещение, демек след година, трябва да сложим филър в тази зона, имала съм много хлътване, загуба на обем...
Каква беше изненадата ми, когато на следващото посещение след година й припомних това, а тя ми отвърна, че от много отдавна филър там не се слагал, имало страшно негативни последици и т.н
Сега си ходя така, но май ще трябва да чуя и друго мнение. Вие слагате ли фълъри в тази зона?

# 266
  • София
Не че съм спец с две процедури 🤣, но виждам че филтър се слага "на кокал" - челюст, скули. Явно не бива да се слага на меко, където е окото.

# 267
Проблемът е , че има риск от миграции и капсуловане , там се разгражда много трудно . Аз нешо съм се наплашила от филъри и не бих сложила никога под очи

# 268
Аз имам два пъти слаган там филър от д-р Лекова през 3 години, мисля че Волбела.
Имах невероятен резултат,никакви миграции.С днешна дата не бих се доверила на никого за тази зона и не знам как ще я карам така.

# 269
10 дни вече след ботокс три зони в Дерма акт при Трендафилова и определено имам нужда от ретуш  в дясната половина. Бръчкам си се, че и даже хоризонтални линии се появяват. А така не ми се ходеше, да пътувам един час за 2 боцкания.
Ще пробвам при Георгиевски следващия път. За мен ретушът е ненужно разкарване, предпочитам от първия път да ме бетонират.

Общи условия

Активация на акаунт