Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 755
  • 785
  •   1
Отговори
# 540
Скинбустерите  хидратират и подхранват дълбоко кожата ,но ефект заглаждане на бръчки може би ако се приложат два през месец .Но ефекта ще е може би 6м и след това се повтаря .Но съм сигурна ,че в дългосрочен план кожата ще се отблагодари .

# 541
Ген и за мен тук играе.Аз на 22-32-42 изглеждах почти еднакво.

# 542
Ако е удобно да попитам: Къде препоръчват само две процедури Скулптра?

В Дерма Акт ме консултираха, че по протокол се правят 3 Скулптра за 30+ годишни и 4 бр. за 40+.

Хармоника е 900 лв, Скулптра също май я толкова. Но хубавото е, че от тях трябват макс 2 процедури (в година).

# 543
И аз така знам.

# 544
С филърите трябва много да се внимава, аз изпатих много от неправилно поставяни, разграждане пак поставяне, много пари и нерви заминаха и още имам подутини, които май няма да се разсеят и съм решила да си запиша час при Валянова, да видя какво ще каже тя. От миналата година пролетта не съм слагала филъри, но тогава играха много изжекции, тъйкато свалих много килограми и от разграждането положението беше ужас. Тази година сложих два радиеса през два месеца и преди две седмици склуптра. На колко месеца се поставя склуптрата според Вас, защото сутрин ми е доста по-обемно лицето и с течение на деня поспада. Но назолабиалните пак са ми проблем, то от тях всичко започна. На 34 години съм и все се надявам с тези колагеностимулиращи положението да се пооправи, филъри и аз не искам да слагам повече или да ги сведа до минимум. А и разстоянието между носа и устата се увеличи доста, при което поставих и в устините, но не се харесвам, защото май доста ми поставиха, но пък без него устата ми беше станала много тънка, а винаги съм имала по-обемна уста. Някакви идеи за контуриране на устата без придаване на обем?

# 545
Разстоянието между устните и носа може да се намали а поставяне на ботокс, т. е. повдига се горната устна.

# 546
Хармоника е 900 лв, Скулптра също май я толкова. Но хубавото е, че от тях трябват макс 2 процедури (в година).
Много благодаря за отговора Simple Smile
След толкова четене, нещо не се решавам на поставяне на филъри..Май е по-добре да заложа на по-естествените варианти, колагеностмулиращи и да се надявам да омекоти поне малко назото.., дори и да не изчезнат съвсем. Аз реално ги имам от 20 годишна..

# 547
  • Sofia
Joanna85 , имайте предвид, че цената е за една ампула, а понякога само една не е достатъчна.

# 548
И преди съм казвала, но аз нито от Хармоника, нито от Скулптра видях ефект. Вярно, по една ампула всеки път.

# 549
Joanna85 , имайте предвид, че цената е за една ампула, а понякога само една не е достатъчна.
Ехх,, вече тотално се обърквам.. За съжаление не мога да отделя бюджет за всичко това. Явно, за да продължиш младостта си трябват мнооого пари, но не всеки може да отдели.
Исках да започна от някъде, например да тествам малко ботокс на челото или филър в назото, а след някой друг месеца друго. Скулптура/ Радиес май ще ми дойде извън възможностите, особено ако се наложи да се слагат две.
За сега май ще продължавам да проучвам.
Преди няколко месеца правих няколко поред колагенови Терапии на FILLMED, които са уж някаква Cryo serum терапия със силно хидратиращ и изпълващ ефект. Трябваше да направя общо 5, аз стигнах до 4, всяка една струваше по 200-220 лв, но не видях никаква промяна в кожата ми, освен лека хидратация и усещане за чисто лице, за ден след процедурата. Аз по принцип нямам лоша кожа, като изключим малко порички и тези бръчки (чело и назолабиални), друго не издава че съм над 40..Затова си мислех, че на кожата ми ще има добър ефект, но не беше кой знае какво.
Въпреки това отново бих си направила такава процедура, заради усещането за хубаво почистване.
Прилагам снимка на най-засеганта зона, на челото, тук не се виждат добре назолабиалните, заради светлината. Но пък се вижда падналия ми клепач, който се притеснявам да не засегна с поставяне на ботокс в тази зона.
Скрит текст:

# 550
На Fillmed съм правила мезотерапия и бях доволна -хидратиране,освежаване,блясък .Ефекта беше  видим и за хората около мен.Ефекта е краткотраен като при всички мезо ,но пък кожата се храни в дълбочина и ако  повтаряш периодично кожата се отплаща.                                                                             Joana85  аз стартирах с една ампула Хармоника и видях резултат за себе си ,така че пробвайте, и вижте сама за себе си ,после ще си прецените как да продължите.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 11:56 от Shine76

# 551
Joana, опитай с Радиес, една ампула може и да стигне и не се прави протокол за бройки след време.Хубава ти е кожата, с ботокс опитай, опитен лекар ще го сложи така, че да не засегне птозата.И да се случи е временен ефект, но не е приятно. де.

# 552
Profhilo скинбустер си сложих миналия месец като завършвам протокола в събота с втора процедура. Изключително съм доволна. Забелязах разлика още след първия бустер и не само аз, което ми показва, че не е само моята делюзия.

Голямата ми драма е къде да си сложа ботокс зимата. Досега бях при Хаджийска от която съм безкрайно доволна, но тъй като тя е в майчинство трябва да търся нов специалист и бих се радвала на препоръки. Правя три зони - чело, гневна и пачи крак. Ген ли бе да го опишеш.

# 553
Joana, опитай с Радиес, една ампула може и да стигне и не се прави протокол за бройки след време.Хубава ти е кожата, с ботокс опитай, опитен лекар ще го сложи така, че да не засегне птозата.И да се случи е временен ефект, но не е приятно. де.

Да, благодаря ви. Ще се информирам къде да направя консултация и може би ще започна или с ботокса или Радиес.

# 554
Ехх,, вече тотално се обърквам.. За съжаление не мога да отделя бюджет за всичко това. Явно, за да продължиш младостта си трябват мнооого пари, но не всеки може да отдели.
Исках да започна от някъде, например да тествам малко ботокс на челото или филър в назото, а след някой друг месеца друго. Скулптура/ Радиес май ще ми дойде извън възможностите, особено ако се наложи да се слагат две.
За сега май ще продължавам да проучвам.
Преди няколко месеца правих няколко поред колагенови Терапии на FILLMED, които са уж някаква Cryo serum терапия със силно хидратиращ и изпълващ ефект. Трябваше да направя общо 5, аз стигнах до 4, всяка една струваше по 200-220 лв, но не видях никаква промяна в кожата ми, освен лека хидратация и усещане за чисто лице, за ден след процедурата. Аз по принцип нямам лоша кожа, като изключим малко порички и тези бръчки (чело и назолабиални), друго не издава че съм над 40..Затова си мислех, че на кожата ми ще има добър ефект, но не беше кой знае какво.
Въпреки това отново бих си направила такава процедура, заради усещането за хубаво почистване.
Прилагам снимка на най-засеганта зона, на челото, тук не се виждат добре назолабиалните, заради светлината. Но пък се вижда падналия ми клепач, който се притеснявам да не засегна с поставяне на ботокс в тази зона.
Скрит текст:
Аз продължавам да смятам, че при вас Морфеус първо и после каквото трябва (1-2 Хармоники) ще даде страхотен ефект. Кожата е плътна и тежка и Морфеуса ще е супер за нея. Морфеусът вдига челото и клепача. Аз също съм със смъкнат клепач и Морфеус+ботокс дават страхотен ефект.
Първоначално е малко повече инвестиция, но ако сте решила да подобрявате нещо, не бива да е на парче, защото само ще си давате парите и няма да има ефект. На лицето сега, ако сложите Хармоника, вероятно няма да видите ефект. Трябва холистичен подход.
Но когато първоначално се вложи по-голяма сума и се действа, после само де поддържа и сумите намаляват.
Ако в момента нямате възможност, според мен, изчакайте, докато имате такава, а не действайте на парче и започнете например с третиноин и масажи с гуа ща или при козметик, ако имате възможност.

Общи условия

Активация на акаунт