Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 805
  • 785
  •   2
Отговори
# 570
Аз в някакъв момент пробвах Трет. Един крем от Гърция, един серум ... Не ми харесва усещането върху кожата, направо ме плаши. По-добре ботокс.
Моята кожа май е средно дебела, особено на бузите.
Е, то си е направо наука как се ползват ретиноиди, особено трет. Вероятно не сте използвала по правилния метод. Simple Smile

# 571
Някакви идеи за контуриране на устата без придаване на обем?
Конци 👉 https://www.instagram.com/reel/DA1jKaQxj2-/?igsh=c2h2OXJrbnB0MHlz

# 572
По повод питането за оформяне на устни без обем ,преди 2 месеца за първи път ми сложиха с канюла в горна устна.Резултатът беше без оток ,без синини ,никой не разбра ,че съм слагала .Като цяло исках оформяне на контура понеже съм с малки и тънки устни ,без излишни обеми.Горната ми устна побра 0.4 мл,филъра беше 0,5 juvederm  smile.Досега след поставяне с инжекция ходих поне 2седм отекла ,подута и с по някоя синина за разкош..

# 573
Трета, не е алтернатива на ботокса, както и обратното. Ботоксът блокира мускули и възпрепятства мимиката и от там бръчкането на кожата, а трета се грижи за добрия вид и текстура на кожата. Дава и лек лифтинг ефект, но наистина лек, т. е. не може да се разчита само на него. Най-много харесвам испанския, след него италианския, турския е доста сух и не толкова комфортен за ползване. За мен това е единственият крем, който наистина действа. Отделно, че свива пори и повлиява чудесно акне.

# 574
Jonathan 85,изглеждаш си мн.добре! Не мога да разбера защо жените се въвеждат в отделни части на лицето си-гук отпуснато,там бръчки.Важно е излъчването като цяло. Може да си супер опъната и пак да си грозна и без излъчване.Това е мое мнение.

# 575
Щом чувства, че неща иска да промени, нека промени. Това не я прави по-малко добре изглеждаща Simple Smile

Третът не е ботокс, да, но дава лифтинг и плъмп ефект. Аз използвах испанския за чело и шия и Диферин (не е точно трет) за останалата част. Диферин се понася по-добре от чувствителни кожи.
Сега минах на Biologique Rescherche и съм доста доволна. Но и кожата ми е опъната от бременността. Ще видя, като родя как ще е и дали няма да мина на анти ейдж серумите на Biologique, вместо трет.

# 576
  • Варна
Кой е този испански,кажете..Blush
И от къде го купувате?

# 577
Retirides май беше. Аз от ФБ групите

# 578
Най- хубавият Трет, който аз съм ползвала е индийският, много мек,  леко се нанася и не ми дърпа. Има го и в България но не е 30 гр, като този от Индия, а 20 мисля. В ЕМАГ има.
Трета прави чудеса също, при правилна употреба, стриктна хидратация и маниакална слънцезащита.

Кажете нещо за капиляри, мъжът ми има отстрани на шията и много го дразнят бая са, просто стои като зачервено петно. Нещо за мазане дали ще има ефект?

# 579
А има ли разлика между тонер и тоник? Чета в гугъл, че има, но ми излизат масово продукти тоник, а тонер не?

# 580
Тоникът тонизира- името подсказва, подпомага почистването, а тонерът подготвя кожата за следващите стъпки в рутината, като я хидратира, успокоява, хидратира.

# 581
Жаклин,честно казано няма.И мазила съм ползвала и таблетки.Накрая ги махнах с лазер.След няколко месеца пак се появиха.Моите са отстрани на носа.Благославям този ,който е измислил фон дьо тена.С него почти не се забелязват.

# 582
Няма. Принципно служи за почистване - с тампонче, но корейците въведоха негова допълнителна функция - овлажняване директно с ръце.

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 23:07 от GeryGG

# 583
Най- хубавият Трет, който аз съм ползвала е индийският, много мек,  леко се нанася и не ми дърпа. Има го и в България но не е 30 гр, като този от Индия, а 20 мисля. В ЕМАГ има.
Трета прави чудеса също, при правилна употреба, стриктна хидратация и маниакална слънцезащита.

Кажете нещо за капиляри, мъжът ми има отстрани на шията и много го дразнят бая са, просто стои като зачервено петно. Нещо за мазане дали ще има ефект?

Аз ги горя с лазерна писалка. По себе си сигурно съм махнала около 50 за 3 години. Не остават белези, но по врата боли бая.

И на мм съм махала по ръцете.
Трябва да се пазат 100% от слънце поне 3-4месеца.

Но ми излизат постоянно... гледам да ги махам докато са малки.

Едит: Мая, как така пак са се появили? Говорите за капиляри точки, нали?

Никога не са ми се появявали на същото място.

# 584
  • София
Преди две седмици ми махнаха капиляри на носа и червени точици (черингиоми 3-4 бр. ) по лицето с YAG лазер. Изчезнали са повечето, 2 под очите имат нужда от повторение, но за сега ще си ги оставя така. Не ми казаха, че трябва да се пазят от слънце. Няма белези изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт