Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 746
  • 785
  •   1
Отговори
# 585

Аз ги горя с лазерна писалка. По себе си сигурно съм махнала около 50 за 3 години. Не остават белези, но по врата боли бая.

Каква е тази лазерна писалка и къде правите процедурата?

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 00:23 от alex_jp

# 586
  • Sofia
Profhilo скинбустер си сложих миналия месец като завършвам протокола в събота с втора процедура. Изключително съм доволна. Забелязах разлика още след първия бустер и не само аз, което ми показва, че не е само моята делюзия.

Голямата ми драма е къде да си сложа ботокс зимата. Досега бях при Хаджийска от която съм безкрайно доволна, но тъй като тя е в майчинство трябва да търся нов специалист и бих се радвала на препоръки. Правя три зони - чело, гневна и пачи крак. Ген ли бе да го опишеш.
Аз съм много доволна от д-р Чилингирова. От 4 години започнах да си правя процедури при нея и има огромна разлика. Слагам ботокс веднъж на няколко месеца в трите зони и Радиес през 2 години, понякога Рестилейн бустер. На 41 години съм, но тя определено ми смъкна няколко от тях, а изобщо не си личи, че правя нещо по лицето си.

# 587
Не са точки,като мрежичка са ми капилярите отстрани на носа.Правих две процедури с лазер и изчезнаха.След 6 месеца се появиха отново.

# 588
Моята писалка е тази. Така и не я ползвах.
Скрит текст:
Ако някой я иска, ще се разделя на цената, на която съм я поръчала. Не съм разопаковала дори иглите ѝ.

# 589
Аз пък мошя, за да ме разводняваме темата, някоя от вас да ми прати на ЛС, конкретен третиноин, нещо супер овлажняващо и даже омазняващо, защото кожата ми е толкова суха, че чак се бели.
И в каква последователност се ползват🙏

# 590
Jonathan 85,изглеждаш си мн.добре! Не мога да разбера защо жените се въвеждат в отделни части на лицето си-гук отпуснато,там бръчки.Важно е излъчването като цяло. Може да си супер опъната и пак да си грозна и без излъчване.Това е мое мнение.
Благодаря за комплимента Purple Heart Аз не бих казала, че се вглеждам в отдлени части, просто след 40 г, изведнъж нещата се променят и изражението става по-различно (по-уморен вид, по изострени черти на лицето), Вероятно се получава така поради намаляване на колагена в кожата, разбира се не е задължително да е при всички. Някои дами са си свежарки и след 50 , дори и с някоя бръчица.
Но не може да не забележиш промените. Аз искам просто да забавя нещата, не да правя драстично преобразяване.
Като цяло се възприемам такава каквато съм, просто забелязвам, че например назолабиалните ми придават това тъжно изражение и искам да го залича поне малко Simple Smile
Жените като цяло сме си суетни, няма как да не искаме да се чувстваме красиви Simple Smile
Страхотно е, че има тази тема, доста неща научих тук!
Ще издирвам испанския трет сега Laughing

# 591
Малика, третиноинът изсушава много, аз четох няколко месеца темата в бг мамма, за да го започна.
Скарлет. Дерма  акт вече
не работят с Радиес.Sad

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 20:15 от ДХ3

# 592
Мацки, дайте го този трет да го поръчам и аз. Идва студен сезон, ще го пробвам. Ще са ми полезни и съвети за нанасяне, че досега н съм ползвала.
Като цяло малко ретинол имам в рутината си. Не съм с усещането, че ми липсва, но кой знае, може да се събудя изведнъж на 25 Grinning

# 593
Някой от софиянките ходи ли при Присадашка?
Питам, понеже гостува в една варненска клиника.

# 594
Не е ли рисково да се почва директно с трет? Аз почнах миналата година с ретинол 0.2, после 0,5. Лятото спрях, което беше грешка, защото се развали качеството на кожата ми, но се притеснявах дали ще съм редовна със слънцезащитата. Сега пак почнах ретинол 0,5 и като свърши минавам на ретинал. И може би след това чак трет, макар че аз нямам акне, а по-скоро по 1-2 хормонални пъпки преди цикъл.
Така като ви чета май с голямо значение са колагеностимулиращите процедури. Аз отделно пия и колаген, но той май не се усвоява добре от добавки. А съм чела, че и кремовете с колаген нищо не правят, тъй като не се усвоява така и от тях, а трябва да се стимулира производството му.

# 595
Рисково- ако човек не знае какво прави да, рисково е.Съветвам ви да се информирате добре преди всякакви експерименти.
Аз го заразях трета, имах много силно изсушаване на очите от него, изтъни ми на места прекалено кожата и тя не спря да се бели (след първата година ползване започна).Така че не е моето и след 2г се отказах.

# 596
Да се обадя и аз за трета. Ползвам турския и дамите, които имат склонност към акне или пъпки да знаят, че първия месец ще се извлече всичко подкожно, та картинката няма да е много приятна. След изчистването на лицето ще се види ефекта. Освен това трета е забранен за бременни или такива, които плануват бременност.

# 597

Аз ги горя с лазерна писалка. По себе си сигурно съм махнала около 50 за 3 години. Не остават белези, но по врата боли бая.

Каква е тази лазерна писалка и къде правите процедурата?

Моятa писалка е като показаната по горе. Струва ми около 20евро.
Горя се сама Simple Smile
Червените капиляри точки, трябва да се горят по-дълбоко,но не остават белези, за мрежички НЕ става.

Мая, да, за мрежичките е по-сложно и много често пак се появяват. Аз имам много по краката. Няколко пъти ходих на консултация и се разобедиха да ги махам за сега, защото е скъпа процедура ( по краката е много площ) и пак се появяват...

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 10:10 от Eli..........

# 598
  • Berlin
Има специална тема за ретинол, трет и т.н., където има доста добра информация и пишещите са много отзивчиви - https://www.bg-mamma.com/?topic=1649460

# 599
  • Sofia
Това, че ще спират да работят с Радиес, го казват от около година, включителнопо времена промоциите август имаше само няколко последни, но вчера си сложих и имаха още. 2 приятелки също слагаха наскоро. В крайна сметка, ако го прекратят наистина ще пробвам Склуптра след около година и половина. Някой може ли да сподели какви са разликите, ако са промени и двата продукта? Или евентуално Хърмоника...
Малика, третиноинът изсушава много и като цяло сз чяъох няколко месеца темата в бг мамма, за да го започна.
Скарлет. Дерма  акт вече
не работят с Радиес.Sad

Общи условия

Активация на акаунт