Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 743
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Имат остатъчни бройки и няма да подновяват, така ми казаха.

# 601
Моят доктор ми каза че скулптра е за по-тънка, финна кожа, а радиес за плътна и тежка, не знам кое е вярно. Със сигурност са 2 различни продукта.

Преди 6 месеца махах капиляри по краката с пяна (450 евро пакет от 5 сесии) , още не са се появили, само по една тънка веничка на всеки крак, но докторката каза, че е неизбежно, защото това е дефект при мен в обмяната на веществата. Трябва да се пият такива хапчета, които помагат за дрениране. Щом един път ги е имало ще се появяват и по-нататък. Една процедура само е 150 евро за нещо по-малко.

# 602
  • София
На мен преди месец ми се появиха 3-4 червени точки по гърдите. Може да питам някъде за лазер. И без това трябва да си направя горната устна, а до нас има голямо студио с поне няколко машини.

# 603
здравейте, да ви питам тези колагенови биостимулатори през какъв период от време се поставят горе долу и спазва ли се стриктен протокол?

# 604
Те имат от-до период, обикновено е 12-18-24м., но е според зависи всеки организъм и нужди.
При някои има к се налага протокол, при някои не или е по преценка на лекаря.

# 605
Здравейте мили дами, интересува ме някоя от вас да се е справила с белези от акне и къде? Клиника, лекар? И по точно мнение за процедури за белези с СО2 лазер също лекар, мнение?
Благодаря! Бъдете здрави, красиви и щастливи!

# 606
  • София
Има специална тема за ретинол, трет и т.н., където има доста добра информация и пишещите са много отзивчиви - https://www.bg-mamma.com/?topic=1649460
Благодаря, аз търсих, но не я намерих. А чак сега загрях, че говорите за третиноин. И понеже на мен ми го донесоха онзи ден, и понеже съм идиот, и не че не знаех как се слага постепенно ретинол, ретинал и тн, ами и напляках яко този крем 3 дни подред и сега съм изгоряла и се беля. Адски се влудявам на глупостта си. Просто се оплаквам, не ме убивайте. Сега ще чета там.

# 607
Ооо, това е огромна грешка. Слага се грахово зърно за цялото лице. Сандвич метод и първоначално поне месец само веднъж седмично. И много хидратация
Вземете си пантенол чист и можете с него, за да възстановите кожната бариера.

# 608
Здравейте!
Аз от години правя микронидлинг (над десет пъти, 1.55 и 2мм, не съм сигурна за по-дълбок) Vivace (микронидлинг с радиочестота), всякакви лазери, включително CO2, паломар, генезис, пико, различни пилинги (TCA все още не), ПРП… Единственият ефект е краткотраен до месец след по-агресивните процедури, когато ръбчетата на белезите са загладени, заради аблацията/беленето. Вивачето и паломар ми донесоха допълнителни белези.
Засега мисля да продължа само с микронидлинг.
Ако белезите ви не са стари, да речем на 3-4+ години, вероятно ще имате видим ефект.
Коя процедура е подходяща зависи от вида белези, колко са стари, типа кожа, и т.н.
А и колкото повече време минава, кожата се отпуска с всяка година и това прави белезите още по-видими.
Най-добре отидете на консултация при дерматолог с опит в тази област.

Аз се боря с това от десет години с минимален успех, може би пък съм си помогнала да не стане по-зле, пожелавам при Вас наистина да има видим ефект, каквато и процедура да Ви бъде направена!
Здравейте мили дами, интересува ме някоя от вас да се е справила с белези от акне и къде? Клиника, лекар? И по точно мнение за процедури за белези с СО2 лазер също лекар, мнение?
Благодаря! Бъдете здрави, красиви и щастливи!

# 609
  • София
Ооо, това е огромна грешка. Слага се грахово зърно за цялото лице. Сандвич метод и първоначално поне месец само веднъж седмично. И много хидратация
Вземете си пантенол чист и можете с него, за да възстановите кожната бариера.
Да, мажа, мерси...ще си нося последствията на глупостта ми...

# 610
По въпроса за белези от акне: при мен най-добър резултат видях от СО2  и химически пилинги.  Бавен е процеса, по принцип. Добре е да се комбинира с ПРП или колагенстимулиращи, за да се регенерира кожата по-бързо.
Успех и не се предавайте Simple Smile

# 611
Има специална тема за ретинол, трет и т.н., където има доста добра информация и пишещите са много отзивчиви - https://www.bg-mamma.com/?topic=1649460
Благодаря, аз търсих, но не я намерих. А чак сега загрях, че говорите за третиноин. И понеже на мен ми го донесоха онзи ден, и понеже съм идиот, и не че не знаех как се слага постепенно ретинол, ретинал и тн, ами и напляках яко този крем 3 дни подред и сега съм изгоряла и се беля. Адски се влудявам на глупостта си. Просто се оплаквам, не ме убивайте. Сега ще чета там.
Аз нали написах да се чете първо и да се ползва изключително внимателно.Сега само измиване с нещо за чувствителна кожа, после мехлем- Цикабио , Бепантен, всичко деуго ще дразни.Слънцезащита и поне месец никакво мазане повече.

# 612
Здравейте,
Ще се радвам на съвет от вас тъй като вчера за първи път ми беше поставен скин бустер на Rejuvan с ДНК на сьомга и получих подуване областта на челюстта, което ми прилича по-скоро на бучка има и лека синина. Това нормално ли е

# 613
Звъннете  на лекаря,който ви го е поставил .Аз  бих го масажирала да се разнесе и малко лед за отока да спадне.При поставяне на Скулптра  се образуват топчета и лекарите съветват да се правят масажи по два пъти на ден.

# 614
Благодаря за съвета, лекарката ми каза да не го масажирам , но определено ще й звънна в понеделник

Общи условия

Активация на акаунт