Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 48 452
  • 785
  •   1
Отговори
# 750
  • Там където
Karmacoma, аз такова лице не съм имала на 30 и 40 та на 50 едва ли.... Шапка ти свалям. Помислих, че си младо маце, което се фръцка тук със снимка Simple Smile
И след като се възхитих на овала на Карма да се похваля, че днес ходих в Sunclinic и си записах час за ендолифт на 19 ноември за да имам време за възстановяване, защото на 18 дек ще слагам Радиес. И след Нова година трябва да се събудя красива Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 751
Ееееее,  браво. Rima не успя да кандардиса същата докторка на ендолифт, но ти я убеди..
Чакаме обезателно впечатления.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 00:52 от La Gitana

# 752
Какво е ендолифт, момичета?

Карма, прекрасно лице. Пожелавам си такова на 50 Heart

# 753
Ендолифтът е ново поколение лазер, което се вкарва под кожата много тънка фибра, описала съм много подробно назад. Има незабавен ефект в опитни ръце. https://sunclinic.eu/services/endolift/
И толкова ме е яд. 😬

# 754
  • София
Ендолифтът е ново поколение лазер, което се вкарва под кожата много тънка фибра, описала съм много подробно назад. Има незабавен ефект в опитни ръце. https://sunclinic.eu/services/endolift/
И толкова ме е яд. 😬

Третирането за торбички е 400лв? Ако наистина има обещаващ резултат защо е толкова евтино, спрямо другите подобни процедури? И това всъщност не е ли подобни на Агнес?

# 755
Агнес не съм правила, не знам какво е, но съм сигурна , че това чудо може трайно да ги премахне, ако операторът знае какво прави и не шикалкави. Да мисля, че Агнес може би е на същия принцип с топене само, че този лазер и ги изгаря. Някои обаче ги е страх, защото там имало и вени( не думай) , но не ги е страх да пълнят на това място.
Поисках да се мине горният ми клепач
Буквално само това направи, което се вижда и вече ми се забелязва очната линия, преди се застъпваше, не знам може и да има 1 милиметър повдигане. Долни торбички под очите нямам. Маларни имам намалели са почти изчезнали, но там кожата е отпусната и имам хлътналост та още не е идеално.
КРР това ще е идеално за целулит след време като родиш.
Ама и аз съм хитра. Викам му дали асистентката му може да ми направи видео, че съм инфлуенсър.🤪🤪🤪😂😂😂😂
Между другото след последните  два лазера и тъй като промяната е минимална и натурална, но се забелязва и една колежка ми вика ау как ти ходи този цвят на косата, а аз съм пред боядисване.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 01:51 от La Gitana

# 756
Karmacoma, аз такова лице не съм имала на 30 и 40 та на 50 едва ли.... Шапка ти свалям. Помислих, че си младо маце, което се фръцка тук със снимка Simple Smile
И след като се възхитих на овала на Карма да се похваля, че днес ходих в Sunclinic и си записах час за ендолифт на 19 ноември за да имам време за възстановяване, защото на 18 дек ще слагам Радиес. И след Нова година трябва да се събудя красива Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Qaki, много се надявам да споделиш! Стискам палци за прекрасен резултат! Направи си снимки преди и след, за да можеш реално да прецениш резултата! Пък като се видиш като нова, може да повлечеш крак и да се юрнем натам всички Simple Smile

# 757
Е това ми звучи точно като за мен. Тъкмо обмислях с какво да заместя Морфеуса,че на този болка хич не издържам. Болезнена ли е ендолифта, като процедура? И дали има такъв осезаем цялостен лифтинг ефект като Морфеуса?

# 758
И морфеус не съм правила, но мен не ме боля , дерма пена вкъщи по-боли, ама при мен подозирам, че беше много ниска степен по сила и трайност на зони.
По-назад Qaki беше споделила от друга консултация че трябва да ѝ сложат10 мг лидокаин, и че после ще бъда синя. При мен такова нещо нямаше, сложи ми лидокаин спринцовка само в брадичката, защото там наблегна повече. Неприятно е. Все едно ти танцуват по нервите. Все пак е под кожата, а доколкото знам мисля, че на повърхността на кожата има повече осезаемост затова боли повече отвън .
Ето това трябва да се случи , така трябва да изглежда добър резултат след лазера. https://vm.tiktok.com/ZGddcL4Uv/
Без торбички, добър овал , добър контур. Изглежда подмладена.
Тук същият лазер се използва за тяло, мисля, че след бременност, защото пациентката е сравнително млада. . Понеже накрайника за тяло е малко по- дебел входа се вижда повече , но няма да останат белези. https://vm.tiktok.com/ZGddc6vjN/

При мен само за лицето смени поне три накрайника.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 02:54 от La Gitana

# 759
Ох, това ми изглежда доста hardcore. Май ще продължавам да търся. Но мен ми се видя просто лазер хаха

# 760
То си е направо липосукция.

Qaki, питай дали да носиш нещо стегнато. Аз ползвах превръзка за гушата колкото успях да изтърпя, поне спах с нея.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 03:18 от La Gitana

# 761
Аз бях на консултация за ендолифт под очите но докторката ме разубеди първо че щяло да е много скъпо защото бил скъп консуматива и трябвало да има повече записани пациенти и второ че зоната била богато кръвоснабдена можело да станат хематоми и т.н направо се учудих защо го предлагат в ценовата си листа. На мен проблема са ми торбички по очите. Правила съм два пъти Фотона на макс настройки, в момента се минавам сама с newa и има някакъв ефект понамаляха но и кожата май ми се поотпусна и сега обмислям морфеус. Доволни ли сте от морфеус под очи за стопяване и стягане?

# 762
Момичета мислите ли,че с всичките процедури на пазара може да се  избегне  с някоя от тях запълването с филър на загубен обем .По себе си а и по жени около мен виждам ,че колкото и колагеностимулиращи да правим ,скинбустери ,мезотерапии вижда се една загуба на обем след 40-45 ,която като че ли не може да се запълни и лицето изглежда уморено.Имам записан час за края на месеца за 1мл в средната част за запълване на хлътнало отстрани на носа и това което разбрах  от моя предишен опит еднократен в тая област ,задължително качествен филър ,който да не задържа вода .Предния път се бях подула чак обезобразила преди 3г  от филър  в тая зона .Сега по препоръка ще  сложа Рестилейн,който не задържал вода .

# 763
  • Там където
Да поясня Simple Smile Ще правя ендолифт само на двойна гуша, брадичка, бузи и мандибуарната зона. Очи няма да пипам- не че нямам нужда, но засега ме е страх. Тях нещо друго ще им мисля догодина.
Питах я за превръзка, тя каза, че няма никаква нужда. Показа ми доста снмики на нейни клиентки от инстаграм, дори и на една дама правена предния ден, учителка, която веднага е отишла на работа.... Имаше съвсем леко хематомче под гушката. Ако си сложа ръка на сурцето- доста ме е страх. Не толкова от самата процедура, все ще се изтърпи, но после да не съм много синя и подута, защото аз съм бяла и доста чувствителна. Увери ме, че е имала 100тина мой тип клиентки и никога нищо не се е случвало. Ще пиша задължително какв се е случило и на какво приличам Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Иначе не съм я навивала изобщо- само се обосновах каква ми е идеята за този ендолифт. Тя също не ме е натискала, даже ме увери, че имам малко за махане и ще стане за около час заедно с упойката. Да видим Simple Smile

# 764
Моля някой да пусне нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт