Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 642
  • 785
  •   1
Отговори
# 735
Like_smoke, за ботокса правят ли ти тестове? И ако да, по какъв начин?
Диспорт ми слагат, не съм правила тестове, защото не ми е за първи път.
Последно съм слагала април месец, още държи. Има леко отпускане при намръщване, но със сигурност няма да подновявам още. Или в края на годината, или направо в началото на следващата.

Радиес сложих в Ривърс. Много съм доволна от клиниката и от д-р Стефанов.

# 736
Другата седмица ще слагам ботокс в гневна и чело. За пръв път ми е, виждат се бръчките, но не са "вкопани" много дълбоко. Надявам се на хубав резултат, но малко се притеснявам от някои коментари тук, за "падане" на вежди и клепачи... Ако има някакъв нежелан ефект, след отпускане на ботокса, изчезва ли или остава?

# 737
  • при Arctic Monkeys
За мен е късно да не слагам филъри, защото го правя вече 13 години, напоследък много по малко и само една марка - Теосиал. Това според мен е формулата. Имам излишно натрупване, за сега ще си го търпя. Ако някой има други идеи за махане, ще съм благодарна. Догодина ще ме дръннат 50-те, както казва Баш Майстора 😅

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 10:51 от karmacoma

# 738
Не ти личат годините, за мен няма къде да разграждаш.
Добре си е лицето.

# 739
Карма, супер ти е лицето!

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 13:11 от ДХ3

# 740
Не ви ли е страх да разграждате. Изпадам в ужас, че може да ми се стопи лицето😔. Ще си ходя с въженцата около назото и така..

Аз имам нещо като въже от едната страна и до сега с какво ли не съм разграждала, няма махане само ми се стопяват филърите, около него и нещата стават много зле и после пак отново трябва да пълня. Затова се чудих дали да не ходя до Валянова да видя тя какво ще каже по вътроса. Къде ли не съм ходила, всички разграждат и нищо, само пари на вятъра Neutral FaceNeutral FaceNeutral Face

# 741
  • Варна
Карма,толкова хубаво ти е лицето! Но какво отпускане нямаш в долната част част,каква е тайната 😀.Никакви  въжета не виждам поне аз.

# 742
  • София
Karma, много младежки овал, никакви назолабиални, изглеждаш страхотно, браво!

# 743
Догодина 50? Категорично не вярвам, дай боже всекиму така да изглежда на тези години. Аз съм доста по-млада от теб и да ти кажа като видях снимката, вярно не се вижда цялото лице, но ако не беше написала години щях да предположа по-млада от мен.

Аз не виждам на снимката нещо да не е както трябва. Кожата ти също е страхотна. Много младежки изглеждаш.

Имам няколко познати дами около твоята възраст, които казват, че досега освен апаратни процедури и бяла козметика друго не са ползвали и изгледат невероятно. Не мисля, че имат причина да ме лъжат, но аз определено не си представям късните 40 така. Повтарям си, дай боже всекиму. Ама като се гледам може би няма да имам този късмет.

# 744
Карма, и аз завидях на овала. Само това да мога да постигна, ще съм доволна.

# 745
karmacoma, Уникално лице! Висш пилотаж в естетичните интервенции - 100% естетика и никакъв кич.

# 746
  • при Arctic Monkeys
Благодаря, много сте мили. Правя си фейсйога от малка, само че тогава не се наричаше така и никой не я практикуваше. За овала-най обикновен китайски ръчен ролер, всеки ден. Филър в скули и бузи, назо , брадичка и в ъглите на челюстта. По малко и често, колкото има нужда. Мезотерапии, преди теосиал, сега ялупро, по евтина е. Имам си лека птоза в долната третина, но това е положението😊

# 747
Карма, страхотна си! 😍
Искам и аз да имам такова свежо и младо лице на 50 години.

# 748
Аз съм спец на дълбоките японски лимфодренажни масажи и заради тях още съм с 0 интервенции и ги отлагам, удържам положението.
Твоите фейсйоги и ролери не пречат ли на филърите?

# 749
Гледам Дерма акт имат промоция за
349 лв.
2 бр. карбонов пилинг (лице) + 2 бр. лазерно подмладяване Revivo (лице)
Трябва ли да мина първо консултация с някой лекар или мога да закупя директно?
Мисля, че карбоновият пилинг трябва да ми помогне за едни петна, които ми останаха от пъпки. Стоят като пигментни, но нямам нерви да опитвам с козметика.

Общи условия

Активация на акаунт