Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 673
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
На мен ми разграждаха без тест при Ванеска

# 721
Аз правих разграждане точно при Ганчеви ,над горна устна имах мигрирал филър.На место ми направи тест за алергия  с няколко одрасквания на ръката и след няколко минути като нямаше реакция ме инжектира .Само мигриралия филър се разгради при мен,нямала съм спихване на устната.По отношение на Ганчеви ако искате лекар,който да ви обяснява и консултира  а не да ви кара на конвейр понеже след вас чакат още няколко ,не ви ги препоръчвам.
Само да си кажа, че това с драскането върху кожата вече е остарял метод за тест за алергия. Смята се, че при него веществото не навлиза достатъчно и оттам реакцията не е коректно отчетена. Вместо това се практикува леко убождане.

Извинявам се за оффтопика, но на някой може да му е полезно. Понеже си имам разни алергии към лекарства и периодично се тествам, ако трябва да приемам нещо по-сериозно.

Вчера поставих Радиес и направо имам чувството, че на момента ми се дръпна долната част на лицето. Не е възможно, разбира се, та сега ще чакам да видя как ще ми се отрази. Слагала съм веднъж преди 3г и бях доста изненадана от хубавия резултат.
За пръв път ми беше останал и 0.4 филър от поставянето в скулите през юни, та и него разпределихме в буквално две точки. Чак се чудя как преди време съм се съгласявала да ми слагат по 1мл на страна - хем съм била къде-къде по-млада.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:37 от Like_Smoke

# 722
  • Там където
Like_Smoke аз на 18 дек имам час за Радиес. Радвам се, че има хубави отзиви. За първи път ще слагам от него. Точно долна част ми е проблем, та ако дръпне нагоре макар и малко ще е супер!

# 723
  • София
Аз си запазих час за следващата седмица за разграждане на филър под очите при Присадашка. Задължително тест преди това. Нямам търпение да го свърша това и да се приключва.

# 724
Аз имах такъв временен ефект от Хармоника в областта на скулите ,така хубаво ми се лифтираха и кожата светна че не можех да си се нагледам .Но за съжаление за 1 ден ,най-вероятно от ХК.Сега се замислям да сменя с Радиес и ще чакам и аз отзиви

# 725
Момичета, някой с по-дълъг опит с Ресвератрол? Пия го от около месец в комбинация с NMN и се чудя каква почивка се прави.
Може ли на лично да ми изпратиш какъв точно приемаш?

# 726
Момичета, някой с по-дълъг опит с Ресвератрол? Пия го от около месец в комбинация с NMN и се чудя каква почивка се прави.
Може ли на лично да ми изпратиш какъв точно приемаш?
Този приемам в момента https://www.vegavero.com/es-p-Resveratrol-Nicotinamida
Питах лекаря за почивка - каза ми, че изпивам опаковката и правя пауза, която е с продължителност на времето, което съм ги пила. За да може организмът да не губи чувствителност към съставките.
Тази опаковка е 60 капсули, тоест 2 месеца.
Не знам дали е добър бранд, просто той ми попадна в тази комбинация. Ще пробвам друг след това.

Иначе като коментирахме добавки, лекарят ми препоръча още една с добро деействие върху метаболизъм и клетъчна функция, но разбира се, аз я забравих. Чакам си протокола след прегледа, къдеето е описано всичко, което коментирахме и съответния суплемент. Ще го напиша и тук за тези, които имат интерес.

# 727
Един глупав въпрос... ако даде че имате алергия, филъра няма как да се разгради или има атлернативи?

# 728
Има няколко вида ензими за разграждане, лекарите би трябвало да потърсят алтернатива. Поне с тези, които съм говорила това са споменавали.

# 729
  • при Arctic Monkeys
Не ви ли е страх да разграждате. Изпадам в ужас, че може да ми се стопи лицето😔. Ще си ходя с въженцата около назото и така..

# 730
Like_smoke, за ботокса правят ли ти тестове? И ако да, по какъв начин?

# 731
Не ви ли е страх да разграждате. Изпадам в ужас, че може да ми се стопи лицето😔. Ще си ходя с въженцата около назото и така..

Ако те е страх най-добре да не започваш и със самите филъри, които могат да те обзобразят ужасно.  Всичко има риск.
Разграждането при мен беше много добро решение.

# 732
При кого слагате Радиес? Някой беше споменал, че в Дерма акт спирали да работят с него.

# 733
  • Там където
При кого слагате Радиес? Някой беше споменал, че в Дерма акт спирали да работят с него.

Аз при Д-р Йорданова. За нея си ходя на ботокс и скин бустери. Доста клиники си ползват Радиес, не знам защо някои го спират

# 734
  • Варна
Karmacoma,няма да се стопи лицето, според мен ще си много доволна -разграждай.

Общи условия

Активация на акаунт