Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 699
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако е поставено с канюла - напълно нормално.

# 616
  • София
Прилича на хематом. Моята лекарка е казвала да мажа с арника, но искаше да ѝ пращам снимки всеки ден.

# 617
Благодаря ще се намажа с арник дано да има ефект и да ме не е скопосала дълготрайно

# 618
На мен ми изглежда нормална реакция, предвид, че толкова скоро е слагано.
Не го пипайте, не масажирайте, не слагайте лед или каквото и да било преди да сте говорили с лекаря.
Моят лекар има категорични изисквания какво да се прави след процедура, масажи, лед, всякакви мазила, спирт, чешмяна вода и т.н. са ми абсолютно забранени за 48 часа. Предполагам е до лекар и до техника и предпочитания, така че се свържете с лекаря си.

# 619
Някой правил ли е LPG на лице?
Моля ви да споделите , ако имате опит

# 620
Момичета, някой с по-дълъг опит с Ресвератрол? Пия го от около месец в комбинация с NMN и се чудя каква почивка се прави.

# 621
Аз от NMN много бързо разградих филъра в устните, заради засиления метаболизъм при мен конкретно,  както и бързо ме отпусна ботокса. Така, че рязко го спрях. Лично аз съм сигурна че при мен е от NMN, защото абсолютно нищо друго не съм променяла нито в хранене, нито в спорт, нито в добавките( приемам си обичайните, които не са оказвали такова влияние). Естествено, при  наблюдаваната бърза промяна се допитах до доверен специалист и той потвърди опасенията ми- цитирам:
"Има вероятност NMN да е подпомогнал този процес, защото засилва доста метаболизма, дава енергия, гори се енергия ( колаген и т.н. в тялото), има по-добър ефект на детоксикация, т.е. тялото по-бързо чисти и разгражда това, което не е присъщо за него и което приема за чуждо тяло.

Всички други добавки, които приемаш са супер и дори подпомагат регенерацията и синтеза на нов колаген... но, ако гориш повече, отколкото изграждаш, може да ти се струва, че няма ефект или че само разграждаш.

Активно спортуващите имат бърз метаболизъм."

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 12:11 от Anelia Dimitrova 649961

# 622
Анелия, благодаря за информацията.
Да, НМН подпомага метаболизма и автофагията, което уж и ресвератролът прави.
Спортувам активно и пия още добавки. Филър в устните не слагам от години, така че нямам притеснение. Ботоксът ми държи доста, ще видим дали ще се повлияе.
Ти с каква продължителност ги пиеше? Аз мисля като приключа със сегашното бурканче - то е за 2 месеца, да направя почивка и после пак. Тази седмица и аз съм на деерматолог, та ще поразпитам.

# 623
Някой правил ли е LPG на лице?
Моля ви да споделите , ако имате опит
Да, аз и не съм впечатлена- единствено като “пилинг” ефект е ок. Кожата придобива по- свеж вид, но няма лифтиране, дори напротив- при моето слабо лице кожата се отпусна… С една дума- за нормално, а не едро месесто лице, без двойна брадичка,  не е най- доброто.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 14:26 от ellis

# 624
Like_Smoke аз си бях направила схема за пиене на NMN поне 6 месеца с прекъсване от 20 дена и после да продължа, взависимост и от дадения ефект,  но уви при мен се получи "дефект" Simple Smile , така че мама ще бъде щастлива да го пие, известно е че NMN е с много ползи.

# 625
  • Там където
Пиша тук за Ендолифт и д-р Ива Стоилова както обещах. Ами не правихме ендолифт, а само консултация. Нещо не ми допадна - сигурна съм, че е страхотен специалист, но може би защото и признах, че ходя при нейна колежка за ботокс и филъри нещо не беше много ОК към мен. Не че нямам проблемите, които тя ми подчерта дебело, но ми предложи 100 вида лазери и процедури, повечето изискват възстановяване... аз не мога да стоя и да се беля 10 дни в нас Simple Smile Не знам, май ще го отложа този ендолифт или не при нея

# 626
Like, дай моля линкове към двата продукта.
Като изпия ХК по инжув и колагена, ще пия малко от твоите. Доктор Христозов от Ст. Загора, който имаше много добра кожа за годините си силно ми беше препоръчал Ресвератрол.

# 627
Жаки , а ти кои продукти пиеш и виждаш ли ефект ?

# 628
Да, от ХК особено, много ми освежава кожата, сочна става някак, но дебна промоции че цената вече е🤪

Колагенът е този, не мога да кажа от него само дали имам ефект, защото ги пия двете.

# 629
Жаки, включи и цинк 👉

Въобще ще ти заздрави организма също от скорошната анемия😉😘

Общи условия

Активация на акаунт