Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 814
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
Просто ви се е пресушила кожата, хидратирайте максимално, на 25 не ви е нужно друго:)

# 121
Просто ви се е пресушила кожата, хидратирайте максимално, на 25 не ви е нужно друго:)

Много благодаря, аз хидратирам 2 месеца вече и малко се отчайвам, знам че не е и кой знае какво при мен. Просто преди 3 месеца нямах нищо 😭 и малко се стресирах. И бих искала поне микронидлинг или фраксел да направя зимата, ако имате любима клиника с радост ще погледна

# 122
Спрете ретинола и ще се оправи.Или намалете процента му, или рядко нанасяйте, или минете на друг ретиноид.

# 123
  • София
Здравейте! След като сложих ботокс на чело и гневна преди 20 дни съм много доволна от резултата, в клиниката на Денкова бях. Сега ми предстои скинбустер Sypha и RRS на околоочен контур при Др Хаджийска, ще видим какво ще излезе. Имам плътна нечуствителна кожа, с бръчици под очите които искам да третирам. Надявам се да помогнат тези процедури или поне докторката да ме насочи какво може да ги повлияе. Нямах никакви следи и никакви странични реакции след ботокса и се надявам и сега да е така, макар там да бяха само 12 убожданията, а сега да ме очакват доста повече.

# 124
Момичета, малко встрани от темата, но тази барокамера няма ли противопоказания? Преди време доста четох за нея и не ми се струва съвсем безобидна и като панацея. А пак с доста въпросителни и едва ли не се ползва като крайна мярка, само в някои случаи...

# 125
Здравейте!
Обмислям да си слагам склуптра или радиес следващия месец. Може ли някой да ми каже какво е количеството в опаковка на двата продукта. За да има ефект колко процедури се правят? Четох,че е препоръчително да са поне две през период от два месеца. Объркана съм защото смятах,че се поставя еднократно и държи година или повече. Но сега се разрових и дори прочетох,че една процедура с  един флакон дори не е препоръчителен, тъй като няма да е достатъчно. Две до три процедури (флакони) ли е препоръчителното поставяне за да има ефектът,който се търси- лифтиране,редуциран обем, заглаждане.  Козметичната ми каза ,че цената на Склуптра е 1000лв,но това е цена за един флакон и едно поставяне,така ли? Някоя дама поставяла ли си един път в годината и какъв резултат имаше? Моите предпочитания са главно да ми се получи малко обем в бузите,че много се съсухрих  последната година,всички ме питат защо съм отслабнала,а аз не само,че не съм ами съм и напълняла, но лицето ми отслабнала в резултат на което и има увисване и по - видими назолабинални. Това ме прави нещастна,та сметнах ,че ако сложа от Радиес или Склуптра ще се подобрят нещата.
Благодаря Simple Smile

# 126
  • София
Скулптра обем не дава, освен първите 2- 3 дни.
Ако това е основното, което търсиш, според мен си се насочила към грешните продукти.

# 127
Може ли с две, три думи да обясните връзката между барокамера и анемията?
Ами, аз идея си нямам, най-много да ти цитирам нещо от нета. Това изписаха на сестра ми като лечение за анемията, защото нищо друго не ѝ помагаше. Явно е вече последно решение. Със сигурност може би има противопоказания, както всяко друго нещо, но факт, че това я спаси.
Като гледам и на Жакито са препоръчали същото.

# 128
Janetta, Хармоника или Ленисна са за Вас,И с една процедура често не се решават нещата, така е , за съжаление.Много зависи каква Ви е костната структура, кожата в какво състояние е, как я поддържате.

# 129
  • Sunshine state
Миноксидил 5% в комбинация с 6000мг биотин ми помогна на мен. Резултатите са видими след 3-4м. ежедневна употреба - видимо по-гъста коса, косми по четката почти няма, нов растеж навсякъде. Аз го ползвах около 6м. и го спрях преди 4 някъде, много съм доволна. Иска се постоянство. Сега продължавам само с биотин и течен колаген.

# 130
Здравейте, през 2 месеца поставих 2 спринцовки радиес, сега се чудя дали да не сложа и една склуптра. На края на месеца правя втори месец от втория радиес, според Вас може ли да я сложа или е рано и да изчакам?

# 131
  • София
Здравейте, през 2 месеца поставих 2 спринцовки радиес, сега се чудя дали да не сложа и една склуптра. На края на месеца правя втори месец от втория радиес, според Вас може ли да я сложа или е рано и да изчакам?

Слулптра и Радиес са подходящи за различни части на лицето.

# 132
Аз бих изчакала.

# 133

Слулптра и Радиес са подходящи за различни части на лицето.

Радиеса ми е поставян тип "ветрило" и "скеле", но назолабиалните въобще не си ги харесвам и ми се ще там да сложа. и около очите.

# 134
Около очите не знам поставя ли се.Назолабиалните могат и леко с филър да се запълнят.

Общи условия

Активация на акаунт