Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 51 940
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
Аз малко встрани от темата, но толкова да съм свикнала да гледам лица с корекции, че чак ми изглежда странно...

# 511
То лошото е млади лица с корекции.При нас, 40+ , е малко по принуда.

# 512
Според мен сложете Хармоника, за да дръпне овала нагоре и това ще подобри свличането. Аз марионетни, честно казано не виждам, колкото леко свличане на овала. За мен устните не ги пипайте

# 513
За марионетните може да сложите ботокс,,да ограничите мимиките докато не са се вдлъбнали,все още са повърхностни.Преди месец ми сложиха  скинбустер в беадичката Vital light na restyliаn именно с цел освежаване и запълване на тези сенки под устните и подобряване на овала .Въпреки ,че според мен ще е с краткотраен ефект ,но все пак хидратира и от боденето се стимулира колагена .Това е като опция ако сте против филъри в брадичката.Но като цяло съм съгласна ,че цялостно имате нужда от един колагеностимулиращ да вдигне овала .

# 514
Кои са най-добрите  колагено стимулиращи? На цялото лице ли се слагат по схема или на зони? Сейф ли са при автоимунни-хашимото в часрност...

# 515
От всичко, което аз съм пробвала - Хармоника

# 516
Здравейте! Нова съм във форума, реших да се се регистрирам, защото ми е интересно. Конкретно търся отзиви за хирург, извършващ блефаропластика във Варна, също събирам мнения за др.Стефанов от Стара Загора, помагайте, моля!

# 517
  • София
Много изразени назолабиални гънки, от млади години...
Скрит текст:
Очевидно, двойна брадичка и отпуснат контур, от по-стари години Joy
Започнах с мезотерапия в долната част, сложих филър в скулите, преди 12 дни. Има малко положителна промяна, но при тази отпуснатост, се притеснявам да сложа филър директно в назото. С това мигриране и свличане, да не стане беля? Мезото за стягане, го продължавам...

И аз съм така след редукция на 53 кг - грозна история, добре че компенсирам с чар Wink. Пробвала съм всичко - разграждане с липаза, DPL, лифтинг процедури през вътрешността на устата ( бузата), Хайфу, 4д лифтинг, скулптра, радиес, мезотерапия, Потенца, специално масажи - резултат никакъв, освен свежа кожа и хиляди левове.

Догодина лифтинг.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 14:37 от Rima

# 518
Това е наистина учудващо при цялата тежка артилерия от процедури ,които сте ползвали да имате подобно свличане 😳

# 519
Лифтинг, нямало е защо да хвърляш толкова пари.
Има тема за блефаропластика, там има доста инфо.
Ноу фрейм…, сестра ми е с Хашимото и слага филъри, ботокс, Хармоника.

# 520
  • Anywhere
Благодаря, момичета Kissing Heart !Може би трябваше да уточня , че съм на 42г и имам Хашимото. Засега ще опитам с колаген стимулираща терапия, а с филъри и ботокс ще опитам по нататък, не ми се иска още май.

# 521
Много изразени назолабиални гънки, от млади години...
Скрит текст:
Очевидно, двойна брадичка и отпуснат контур, от по-стари години Joy
Започнах с мезотерапия в долната част, сложих филър в скулите, преди 12 дни. Има малко положителна промяна, но при тази отпуснатост, се притеснявам да сложа филър директно в назото. С това мигриране и свличане, да не стане беля? Мезото за стягане, го продължавам...

И аз съм така след редукция на 53 кг - грозна история, добре че компенсирам с чар Wink. Пробвала съм всичко - разграждане с липаза, DPL, лифтинг процедури през вътрешността на устата ( бузата), Хайфу, 4д лифтинг, скулптра, радиес, мезотерапия, Потенца, специално масажи - резултат никакъв, освен свежа кожа и хиляди левове.

Догодина лифтинг.

Имате плътна и тежка кожа. Нищо, освен лифтинг няма да я вдигне. Добре сте се насочила Simple Smile

# 522
  • София
Даа, но пътят към лифтинга нормално минава през доста процедури. Така се убеждаваме  че това е единственото, което има смисъл и ще има ефект. Т.е. да приемем неизбежното!

# 523
  • София
Не знам дали питах преди време, но от телефона не си намирам мненията, та, решила съм да правя лазерна процедура в Дерма Акт на Черни Връх, но от толкова много лазерни процедури, честно, не мога да намеря разлика, не знам какъв пакет да закупя. При кого мога да отида там, който обяснява подробно и ще ме прецени добре, съответно ще даде мнение за реални резултати, не да ми вземе парите.

# 524
За какво лазерна процедура?

Общи условия

Активация на акаунт