Естетични процедури за лице и тяло – 57 тема

• 48 463
  • 785
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Qaki,може ли Инстаграма на клиниката или лекаря за да видя резултати преди /след? В сайта пише,че едва ли не няма възстновителен период.Нямам търпение да споделиш.

# 766
https://www.instagram.com/p/CrYXpTSogVH/?igsh=MWo5MHl0ZjFjdzJ2Mg==
Ивка, 👉 Ето това специално са напълно премахнати торбички от инстаграма на клиниката за която питаш.

# 767
Момичета мислите ли,че с всичките процедури на пазара може да се  избегне  с някоя от тях запълването с филър на загубен обем .По себе си а и по жени около мен виждам ,че колкото и колагеностимулиращи да правим ,скинбустери ,мезотерапии вижда се една загуба на обем след 40-45 ,която като че ли не може да се запълни и лицето изглежда уморено.Имам записан час за края на месеца за 1мл в средната част за запълване на хлътнало отстрани на носа и това което разбрах  от моя предишен опит еднократен в тая област ,задължително качествен филър ,който да не задържа вода .Предния път се бях подула чак обезобразила преди 3г  от филър  в тая зона .Сега по препоръка ще  сложа Рестилейн,който не задържал вода .
Не може. И аз слагам по 1 мл общо в някои хлътнали зони, веднъж годишно или на година и половина - средата на лицето до носа, областта на назо и между брадичка и уста. В темпоралната слагам през 2 години. Иначе съм като болна, ако ще да сложа всички колагенстимулиращи на света. Слагам Ресилейн ш нямам проблем. Но повече от 1 мл общо в цяло лице не слагай.

# 768
  • Варна
Благодаря💜! Има и една доста впечатляваща корекция на двойна брадичка.И аз се питам защо цената е по -ниска и от на Морфеус... Доктор Петкова ли е изпитаният вариант за България за тази процедура? Относно устни не се справя добре или поне снимките нещо са с хубаво качество . Много крийпи изглежда тази процедура с ендолифта,но пък ми звучи по -надеждно от останалите неинвазивни апаратни.
Относно загубата на обем -на 42 съм,но нямам никаква такава. Само леко отпускане на контура и двойна гушка,но тя си ми е направо генетична и с няколкото излишни кг съвсем пролича...И тъмни кръгове под очите -и те са генетични. За филър под очи доколкото знам е FDA одобрен само Juvederm volbella.Един път съм слагала в тази зона от него количество под 0.5 мл за двете очи.

# 769
Niss, При кого сте ходили на консултация и какъв е този консуматив като нищо не се слага, лазерът се използва многократно Явно лидокаина се досвидя. Qaki, задължително носете превръзка за лицето поне три дена. Не знам защо тази докторка така е казала и в tiktok ги гледам че носят превръзки. Стискам палци дано да има успеваемост при вас.
Ивка, аз мислех че Ива Стоилова е най-добрият обучен специалист за тази процедура, но и тя нещо май я е страх.

# 770
Niss, При кого сте ходили на консултация и какъв е този консуматив като нищо не се слага, лазерът се използва многократно Явно лидокаина се досвидя. Qaki, задължително носете превръзка за лицето поне три дена. Не знам защо тази докторка така е казала и в tiktok ги гледам че носят превръзки. Стискам палци дано да има успеваемост при вас.
Ивка, аз мислех че Ива Стоилова е най-добрият обучен специалист за тази процедура, но и тя нещо май я е страх.
Точно при Стоилова бях специално за ендолифт има някакъв консуматив някакво влакно ли не знам как се нарича което минава под кожата нещо такова ми обясни и каза че само да го отвори нов консуматив и струвало 2000 лв. Нямам идея истина ли е това

# 771
Какви са тези глупости?! 🙉 Това влакно си върви с лазера и се използва на много пациентки многократно, като със сигурност преди това се дезинфекцира някакси.
Втора черна точка за Стоилова. Как си измисля каквото й е угодно.

# 772
ами може би се сменя на определено време и за да го смени и трябват повече хора да са записани за процедурата а все пак Пловдив не е София нямам идея гадая но ме разубеди изписа ми един милион филъри и мезотрапии които обаче няма да повлияят върху мастните ми торбички заради които отидох и аз се отказах да правя каквото и да е при нея.Взе и да ми обяснява че подръжката на лицето е като фитнеса трябва да се ходи едва ли не постоянно а аз не съм от хората които ще ходят всеки месец за някакви процедури.

# 773
На Ива Стоилова не може да се разчита за мнение, от какво има нужда едно лице, според мен. Гледа да пробута колкото се може процедури. Иначе е добър специалист и ако човек има конкретно виждане, какво иска, спокойно може да отиде при нея. А всички останали съвети, ги пропускате покрай ушите си.

# 774
За Стоилова мога да кажа същото - добър професионалист, за консултация е идеална и оттам насетне алчността май няма край.
Предлага много неща и явно и е запазена марка да си съчинява. При мен примера беше със специален филър за темпорална зона, който бил уникален и много скъп, защото като се инжектира можел да попадне в кръвоносен съд и да се аспирира обратно, при другите филъри не можело.
Нещо не ми прозвуча убедително...

# 775
Тъпа работа общо взето. Тя досега изгони двама кандидати за ендолазера,  сигурно на обща стойност два бона, долу-горе,  колкото вика, че ще ѝ е накрайника. Със сигурност в София този лазер го има и на други места поне още две-три, ама не знам къде. Ако така гони хората скоро няма да събере кандидати. Вместо да предлага тази процедура като решаваща проблеми.  За какво го е закупила този уред толкова скъп?! Май ще си карам на местна почва.

# 776
  • Там където
Ами не е само тази клиника- има го Стоилова, Карим и тази клиника. Според чичко гугъл поне. Може би го има и в провинцията. Просто едно влакно с лазер накрая- какъв консуматив. Този ендолазер се ползва от поне 10 години в стандартната хирургия предимно офталмология. Клиниката не е от типа УАУ, но докторката ми изглежда поне 60-65 годишна и доста умерена и оптитна. За устни не я знам. Нямам инстаграма и, а и аз нямам- тя просто ми показа, защото ме усети, че се чудя какво е преди и след и какво става. Иначе клипчета в нета за ендолазер намерих хиляди .... Сигурно ще е болезнено и неприятно, но идеята ми е да го направя и имам час на 18 дек за Радиес. Ендолзера се надявам да ми оформи долната част, а филъра скули и назо да дръпне. Дано накрая не излезе по-лошо положението от преди Simple Smile

# 777
Надали ще излезе по-лошо, но сега като се замисля дали е подходящо да се сложи Радиес толкова рано. Аз чета в интернет, че поне до шест месеца се моделира лицето все още след ендото. Добре ще е да питаш за тези работи.
Моят доктор също ми каза, че на моето лице е препоръчително да се сложи радиес, но не ми каза точно кога, а мен не ме интересуваше, че да питам.

# 778
https://www.instagram.com/p/CrYXpTSogVH/?igsh=MWo5MHl0ZjFjdzJ2Mg==
Ивка, 👉 Ето това специално са напълно премахнати торбички от инстаграма на клиниката за която питаш.
Само дето след процедурата кожата под очите се е сбръчкала. И изглежда по- състарена.

# 779
  • Там където
То и мен ме е страх да не се сбръчка долната част и понеже ме дразнят от години задълбочаващите се назолабиални и марионетни бръчки, надеждата ми е Радиеса да дръпне нагоре. Не знам какво би помогнала за двойна гуша и хубав овал иначе... Всякакви лазери и хи-фу са ми малко ненадеждни. Радиочестотата само топи... знам ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт