Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 112
  • 1 972
  •   2
Отговори
# 105
Обявиха несъстоятелност преди време, писах в темата. Има техни неща в други ритейлъри.

# 106
  • София
Честити да сте Мими и Рокси! Здравето да е ваш постоянен спътник! Само щастливи и обичливи моменти с любимите хора да имате!

Как изразявам любовта? Ще видя след време, когато надявам се да разбера Smiley
Сега още не ми е дошло времето.

Мацки, омързеливих се по гръцки. До преди час  така

А преди половин час си инсталирах столчето

Грабнах три книги иии нито една не съм отворила. Зяпам морето и съм като хипнотизирана.

# 107
Asa, гледай морето Simple Smile
зимата ще си четем
Скрит текст:
бавно и славно си чета първите две книги от Авиньонски квинтет на Л.Дърел, не ми е сезона за книги...

Агент, радвам се че Cos-а влиза в употреба Simple Smile
Но защо няма снимка?? Съчетанието звучи супер

G&B, готини са ботите.
Сватбите са хубаво нещо Simple Smile
Днес взех подарък за една

Момето, панталона с колана ми харесва много.

# 108
Права си, хубаво нещо са, но тази е индийска и съм много неподготвена. Ритуалите са няколко и започват на 29.09 до 13.10. Последният ден е церемонията в храма, на която се разбрахме с колегите, че няма да ходим. Поканените роднини и близки са 860, никой няма да забележи, че ни няма.
Самата покана  6 слайда pdf 😅.

# 109
Ооо, искам да видя поканата 😍
Умирам си за сватби.

Вчера в реален магазин си харесах черна чанта за работа. Онлайн поръчката ще трябва да я отменя, че две не ми трябват.

# 110
Със закъснение се включвам в темата.
Мерси за която, Агент!!! HugHugHug
Правилата са правила, за да се спазват. Да се подразбира- от спазващите такива съм.
Децата ми (към момента на 15 и 19) са най- гушканите и целуваните, но в същото време и най- подготвените за всемвъзможни ситуации войници. Научени да мислят и разсъждават така, че при нужда да взимат оптимално най- разумните и адекватни решения. Бяха още мънички, когато им обясних, че както сега си говорим сладко- сладко, така може утре да се окажат в ситуация, в която да разчитат само и единствено на себе си. Било им е трудно, признавам; юркала съм ги здраво, дори за абсолютни глупости, но вече и двамата прекрасно осъзнават, че всичко е било за добро и са благодарни за което. Аз пък съм благодарна на баща им, че през цялото това време беше зад гърба ми. Което ме навежда и на въпроса за изразяването на обичта. Всякак я изразявам- къде със задвратник на сина, кога с целувки и прегръдки, кога- да стана вместо някой от тях и да му направя чая, който той самият планира да си направи, но го мързи/ боли го нещо; друг път като им сготвя нещо любимо, или пък просто кажа "Обичам те" или "Благодаря ти". Шарено си изразявам любовта.

# 111
Al,

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 16:44 от G&B

# 112
Много благодаря 🌷

Не знам, аз с целувки и прегръдки на момчетата приключих още като бяха малки. Те самите се отдръпнаха, стана естествено.

# 113
Моят големият дава да го гушкам и целувам, малкият вече не.

# 114
  • Берлин
Моят пък ме целува на всяко влизане/излизане от вкъщи 🤭 5 пъти да намине днес, 5 пъти целувки.

# 115
Поздрави от града, който никога не спи. Някак си се усеща като да има по-малко туристи по това време на годината или съм била прекалено джетлагната снощи и ми се стори по-спокойно от обикновено. Има интересни събития в момента тук - US Open, NY Fashion week, но не съм планирала да ги посещавам. Вчера случайно минахме покрай опашката, която чакаше да влязат за дефилетата - много интересни, цветни, различно стилни хора, синът ми веднага отбеляза, че си личи за какво чакат (нямаше как да ги снимам).

Споделям красива гледка от рууфтоп бар и невероятния залез над реката Хъдсън,:
Скрит текст:

И малко по-малката лудница на градския площад 😉
Скрит текст:

# 116
Maroon, enjoy! Любопитно ми е дали ще ти се види и много по-мръсно и запуснато, отколкото го помниш!

Ал, снимка имам като никога, но желание да я пусна тук след скорошните събития нямам.

G&B - трябва ти пропър индийски форум за съвет! За моя огромна мъка като бяхме поканени ние не можахме да стигнем до Индия!

Моят синковец все още се целува и гушка, не толкова често като преди, но редовно. Дъщеря ми е пън като майка си.

# 117
  • София
Марункаааа! Стра-хо-тно ти завиждам! Знаеш! Обожавам пътуванията до Щатите! Ню Йорк е страхотен град! Hug Heart Eyes

Днес се вкарах в жестоко приключение! Сама! С ...мивката в банята, в къщи!
Докато чакам щерката, да се върне от фаталният 3-ти кръг на изпита днес в НАТФИЗ пощръклях и започнах да чистя като невидяла. Прахосмукачка! Парочистачка! Самочистачка (демек -аз!)! Всичко! Викам, си -да взема, да дезинфекцирам и хубаво измия...сифона на мивката в банята! С отвертка, да, правилно -с отвертка хванах се да развивам онова метално болтче, което е в центъра на сифона на мивката, решавайки, без агресивна химия, просто - да извадя наслоявания и мръсотия и готово! После завивам болта и съм готова!
Да! Ама-не! Отвих винтчето и маркуча в мивката потъна надолу в керамичният ботуш. Болтчето държи маркучето на сифона! След няколко телефонни разговора с най-различни хора и 80лв по-късно- имам нов и съвсем чист сифон! Ботуша -под мивката, керамичният- няма кой да го сложи!

Накрая поканих на кафе у нас моята приятелка, с която изначално имах среща днес за кафе, докато чакам 3ти кръг да мине. А и тя беше, тази която ми намери майстора и ме спаси!
Утре чакаме резултатите от 3ти кръг! Минала е щерката преди малко. От сутринта виси там! Weary

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 17:43 от kopche

# 118
  • София
Аз В и К не пипам сама! Големи приключения съм имала. Ехе, къде ме върна.
Трия и тук.
Трябва да нося повече черно май

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:55 от Rockstar

# 119
Късмет, Копче!
Днес минах оттам сутринта и беше пълно с младежи. Някои преговаряха по ъглите текстове с притеснени физиономии. Маса момичета бяха с разни прозирни тоалети,  почти всички в черно.

Аз от размисли по въпроса на Агент не мога да сколасам да се запиша. Joy
Сума ти въпроси си зададох, за което благодаря!
За родителството ако седна да пиша  размишления ще запълня темата и ще ви го спестя, но браво на всички, достигнали хармония. Аз още работя за своята...Blush

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 21:09 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт