Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 117
  • 1 972
  •   2
Отговори
# 120
  • София
А, каква ти хармония. Дъщеря ми не ми говори и не ме поздрави за РД. Много ми е тежко.
Още от март месец се цупи. Съответно и разговорите за университети бяха съвсем малко и тя нищо не направи.
Искам да се сдобрим и ми липсва много.

# 121
Ето къде изчезнала темата
Обичта си изразявам всякак.
Обичаме се, прегръщаме се, обичам да им сготвя с любов и мерак.
Беше луда натоварена седмица. Как да стана от дивана Simple Smile
 Чакам приятелка от Виена и сме на джаз вечер!

# 122
Копче, копче не си сама. Ние сглобяваме и разглобяваме проходилки за мама, все са и високи, такова нещо виждам за сефте. Един младеж викнах да мие прозорците, че аз с корема не мога. Бърз душ и фръквам на Вражалец в летния театър. Ще откача...

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:17 от mimi.7299

# 123
  • София
Mimi, поне културната програма си осигурила! Sweat Smile
ЧРД на патерици, мила! Да си все такава фурия неуморима! Flowers Hibiscus Hug

При майка ми тече сглобяване на кухнята. Трябва да съм принципно там. Аз съм в Сф тука с кандидат студентката, че и работя днес, даже. Късна смяна съм тази седмица -заради нея. Пускат ми на Вайбър, какви проблеми откриват и те там и мен търсят, аз да им ги оправям....Rolling Eyes

Мариета, приятно на джаз вечерта!
Късмет, Копче!
Днес минах оттам сутринта и беше пълно с младежи. Някои преговаряха по ъглите текстове с притеснени физиономии. Маса момичета бяха с разни прозирни тоалети,  почти всички в черно.
Благодаря!
Да, днес и вчера имаха нещо като модно ревю. Приумица на професорите. За да застанат под истински прожектори! В коктейлни и вечерни рокли момичетата. Черното за изпита там е задължителна униформа. Трябва само лицето ти да изпъква, нищо друго.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:13 от kopche

# 124
Копче, късмет на щерката. 🤗

На Мими и Рокси ЧРД на патерици! Дано злото ви забрави както забравих да ви честитя по-рано.

И аз се замислих много над въпроса на Агентката. Трябва  да се избягват крайности, и човек да е много гъвкав да знае кога да глези и кога да е строг, кога да е приятел и кога родител. Имам перфектен пример в лицето на мама, но на мен не ми се получава винаги.

Рокси, момичетата преди мен мълчат, но аз ще си кажа. Не се е получило добре, и много си личи. Имаше хубави устни, не зная защо ти трябваше това.
И малко за размисъл.
https://www.instagram.com/reel/C6gOvYDsbRw/?igsh=bGwyMHVtcHBtcGN2

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:17 от cloè

# 125
  • София
Трия.
Благодаря за поздравите.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:53 от Rockstar

# 126
На мен ми харесва Рокс. Те ще паднат още. Харесва ми и тоалета ти.
Мариетка шармантна. Приятно с дружката.
С дребната сме, баща й театър не гледа, ние с нея почти всичко, което гостува. Мелпомена не пропускаме, с Гъмето, Неви. Ще се разтоварим, имам нужда.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 19:26 от mimi.7299

# 127
И аз забравих да честитя на Мими и Рокси празника - много да сте щастливи и здрави, момичета! Flowers Rose Flowers Bouquet Balloon

# 128
  • тук-там
Личи, а всякаква намеса, която личи, за мен не е ок. Жалко, имаше достатъчно плътни устни, Рокси!

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:22 от mtz

# 129
Мариета, много ми хареса синята блуза и полата на сини точки!

Ходих в Парадайс - Мохито са отворили, Reserved - не /някой пита за тях/.
В Хуманик има хубави намаления - взех си чанта и от Зара една пола панталон, леопардова шарка. Обаче имам пола тигрова шарка и двете са за сезон есен/пролет и се чудя дали да я задържа /новата пола-панталон/. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 23:04 от Sweta

# 130
Да, много са хубави, Света.
Аз питах за Ризърв и Мохито, как помниш 😍

# 131
Мерси, Деси. Ами помня, механично се получава, без да си го слагам за цел и така цял живот - не знам дали е за хубаво или не /по принцип не за конкретния случай/. Hug

# 132
Хубаво е как, поддържаш системите изрядни.Аз мн. забравям вече.🤦🏻♀

# 133
Рокси, направи първата крачка към сдобряването (ако не си). Аз много мразя да сме скарани с някого, направо ме изяжда отвътре, и ще се побъркам, докато не се сдобрим.
Инфлуенсната от темата, поръчах си едни маратонки, отказаха ми поръчката. Поръчах ги пак от друг сайт.

# 134
И на мен ми отказаха поръчка от Дъгласа, а аз стоя и чакам.
Театърът беше върха, много смях и добра игра на Любо Нейков, Неве и Гъмов. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт