Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 130
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас/Пз
На мен устните на Рокси са ми много естествени, даже ако не знаех, че е слагала в тях нямаше да разбера Simple Smile Освен това след няколко дни като изчезне оттока пък ще са още по-естествени.

Копче, голям филм наистина. Още стискам палци на твоята красота 🥰
Стилна жена в Бургас са пуснали нови неща. Има и 20% намаление. Не влязох, защото се знам, а нищо не искам да купувам в момента  😂

Мариета, много ми харесаха тези точки. Ама много, много. Супер комбинация с блузата ❤️

# 136
Мерси за лайковете, блузката е COS .
A по спомен май и двете са от ВУ - нови неща. Там има находки. Май и други са споделяли.

Успех на девойката, Копче!

# 137
Значи трябва да намина към Стилна жена! Wink

# 138
Рокс фейса е топ! Много естествено ми стои и на мен  сега ,а най-доброто предстои след седмица -две ....браво  ❤️
Аз ще ходя на сватба след 20 дена и съм в някакъв стрес и нарастващо раздразнение ....дрес кода е строго официален  ,не че ще го спазвам ....но все пак ме напряга.Аз съм епичен нарушител на всякакви правила ...и децата не държа да спазват надписите  по табелите стриктно ,не съм и изискваща майка ...няма  желязна дисциплина ,която да налагам заради просперитета на бъдещите поколения -спокойствие ,чувство за хумор и силна храна за мен е най-добрата среда за едно дете .Баща ми е е адски  стриктен и работохолик  ,сега е на 70 всяка сутрин става в 5:30 и до 7ч е в офиса до 7 вечерта  ,почти никога не е излизал в отпуска-за нас беше адско напрежение като деца -постоянен натиск и неодобрение и изисквания  ,на никого не пожелавам  такъв живот ....Но не съм хеликоптерна  орлица ,общо взето не ги мисля толкова тия деца ,оставила съм ги да  съществуват на спокойствие без да имам някакви особени  претенции към тях..Дала съм им и правото да се отказват ,ако нещо не им  харесва- дали ще е спорт или нещо друго, не съм привърженичка на мотивационни цитати за упоритост , дедикейшън и what's your excuse ? 🙄 Ако се чувстваме  заседнали в нещо неприятно пускаме и продължаваме , -много е освобождаващо ...😅

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 07:12 от No_frame bitch

# 139
  • София
И аз не обичам строги костюми и правила. То това се отразява и в стила ми - харесва ми да има нещо шантаво, кич.
Редовно правя разни малки нарушения...

# 140
Grinning Харесват ми строгите костюми или когато поводът налага да се облека официално, но ме дразни когато ми го поставят като изискване. Нагледала съм се на хора, ампутирани от всякакъв усет кога как трябва да се облекат и ми е ясно защо вече се поставя като условие, но това не променя факта, че като прочета нещо такова и ми избягва желанието и удоволствието да извадя някакви неща и да решавам кое точно  да е облеклото.

Не знам дали връщат някой от събития, ако не е според правилата, но понякога би било добре. Разбирам и двете страни и организаторите на събитията и гостите.
Пропуснала съм 2 сватби, тип многобройни, тежки, натоварват ме с хилядите изисквания, условности, там да се подредиш в редицата от 200-300 човека,  предпочитам по-небрежните и фриволни и спонтанни  сватби.
Ако реша, че са ми в повече изискванията и ми нарушават комфорта не отивам.
Ценя свободното си време и отдавна съм спряла да го прекарвам с хора по събитията, където нещо ме издразнило още преди да отида.

# 141
  • Сливен
Не мога да кажа, че обичам или мразя правилата. Смятам, че са полезни и регулират отношенията. Ако нещо не ми харесва търся начин да го променя, легално. Не знам каква майка съм, но засега децата се справят добре, прекарват време с мен, споделят, вероятно избирателно Grinning, при семейни почивки въпросът засега е бил кой как ще си подреди графика /уроци, работа, други пътувания/ за да ги направим в пълен състав. Помагам им, но се е случвало да ги оставя и сами да се мъчат.
Иначе съм се карала, наказвала, обяснявала, говорила, повтаряла, потретвала...

Искам съвет, купих си рокля, измислих обувките, чантата, но вече е хладно и се чудя за връхна дреха, освен кожено яке, може би тренчкот?
Скрит текст:
No_frame bitch, варианти има много, в които да си и официална, и да не си скучна, само да не се премине в кич. Иначе съм съгласна със зари.
G&B, много интересно звучи сватбата, аз съм ходила на събития на хора с друга религия и в повечето случаи съм си прекарвала страхотно.
Мариета, преди години съм имала много добри попадения в такива магазини, но напоследък нищо не съм откривала.
mimi.7299, можеш да си направиш един закъснял подарък за рд Heart, от мен също закъснели, но искрени пожелания за здраве и запазване на младежкия дух и плам.
Хващам се, че чакам новини от Копче, интересно нещо е наистина резултата от по-продължителна комуникация, макар и писмена.
Дописвам, мислех да пропусна това, но... Рокстар, мисля, че трябва да решиш, кое е важното за теб в отношенията с дъщеря си  и дали да ги има, аз като че ли вече не държа да доказвам, че към права /освен в работата си/, в личния си живот вече съм по-склонна на компромиси, може би защото вече мисля, че "правилното" не е еднакво за всички.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 09:12 от ТИHHА

# 142
Тина вчера ми направиха закъснял подарък, колие с интересна звезда. Верижката е съвсем тънка, по врата е почти. Аз си го избрах... Wink

# 143
Копче, продължаваме да стискаме палци Flowers Four Leaf Clover

Тинна, роклята е много хубава, но е лятна та лятна.
Аз за черната се колебаех, за другото лято вече

Рокстар, бих направила първи стъпки към сдобряване на твое място.
Снимката ти с новите устни не видях, но съм съгласна с момичетата които казаха че си имаш хубави естествени устни.

Агент, разбирам те, и на мен ми увехна желанието да качвам снимки тук

"Вражалец" сме го гледали няколко пъти, хубава постановка.
Мими, честито бижу! Покажи колието Heart Eyes

Харесвам строги костюми, официални рокли и на събития с дрескод го спазвам.
Нося строги костюми и в ежедневието си
Сватба с дрескод дълги официални рокли за жените не ме натоварва.
Учудва ме, че винаги, на всяка има задължително поне една дама с къса рокля. Няма лошо, но ако това и е начина да покаже че е бунтарка и е над нещата....абе да, не ме кефи такова неуважение към домакините.

# 144
  • Сливен
Ал, така е, но мисля да я нося до края на месеца, а сутрин е хладно. Все още  не съм прибрала и сандалите.

# 145
Тинна, според мен роклята може да се носи цяла есен с фина прилепнала блуза със столче яка (като полуполо) и дълъг или 3/4 ръкав отдолу под роклята в подходящ цвят.

# 146
Както си прецениш Тинна Simple Smile
На живо виждала ли си я?

# 147
  • Сливен
Както си прецениш Тинна Simple Smile
На живо виждала ли си я?
Да, купих я от физически магазин. За мен тя е за късна пролет и лято, ранна есен. Заради бието около врата няма да я нося в най-горещото лято, въпрос на усещане.

# 148
  • В полите на Пирин планина
Може с жилетка или сако да се носи.

# 149
То става малко смешно, но аз пробвах роклята в Зара, много е лятна - какви сака, какви блузи с якичка отдолу.....
Горната част е по същество тънък потник на който е зашита ултра тънка памучна пола.
И приключвам по темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт