Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 191
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 150
Аз така на снимка не мога да преценя лятна ли е, докато не пипна материята....харесва ми, може би с кожено яке ще е добре. С тренч по не ми върви.
Сега по съвет на Тина задължително трябва да мина през Стилна жена. Закъсняли подаръци никога не са излишни.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 11:00 от mimi.7299

# 151
  • Бургас/Пз
Мими, пуснали са като моя костюм - белият с райето, само че в цвят лайм. Има и някакви нови неща в цвят фуксия, но не съм ги разглеждала. Един небесно син костюм също мернах, но на мен точно това синьо не ми отива и не му обърнах голямо внимание.

# 152
Даже не знаех ,че строго официален етикет изключва къса рокля ...и такава до или под коляното ли? Чакайте да ви покажа какво съм си избрала да бутнете едно рамо дали става и кое да избера ..
Обувки и сако -не могат да се променят ,защото нямам други ...само кецки нося аз по принцип

Колебая се между тази рокля

и тази пола

Като с обувките ще съм колкото да дам плика с парите и да се снимам ,после вадя от колата Ню баланса и си джиткам с тях.Изхождайки от това леко клоня към полата ,че ме кефи хипарията -пайета -кецове 😁

# 153
  • Бургас/Пз
Фрейм, а с полата какъв топ мислиш?? Много ми хареса.

# 154
Колието Не върви с моите синджири, но...!

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:17 от mimi.7299

# 155
  • Sofia
Много е хубаво,  Мими!
Харесвам звездички и снежинки, но нямам,  защото ми се струва, че ще боцкат. Има ли такова нещо?

Роки изпуснах с новите устни.

По отношение на възпитанието, това което чух от най-малкия ми син ме удовлетворява напълно "Мамо, ти си майка-приятел".
Големият се прибра от САЩ и вече сърцето ми си е на място.

# 156
Харесва ми роклята на ТИННА и точно с тренч или кожено яке/ сако си я представям. Сутрин в хладните утрини с връхната дреха, през деня- по ръце. Heart

Относно индийската сватба- още ме е яд, че пропуснахме традиционна такава преди няколко години. Точно бяхме планирали пътуване, купили билети, всичко и хоп- покана с дата точно по средата на пътуването. А беше интересен случай- бракът уреден между две приятелски семейства, но "децата" (финансист и стоматоложка) се харесали още отпреди това и се срещали тайно години наред, преди да разберат за плановете на родитилите.

По отношение на възпитанието, това което чух от най-малкия ми син ме удовлетворява напълно "Мамо, ти си майка-приятел".
Много хубаво признание наистина. Heart

# 157
Рокси, и на мен ми харесваш, устните ще се приберат още.Ал ме видя наскоро и я питах личи ли, че съм ги уголемила леко.Каза не, не вярвам да ме е излъгала.И другите мацки на срещата , но там не говорихме за процедури.
Мими, и ти блестиш като звездичката.
Супер е, че децата ви са добре.Мислила съм си, че и на мен ще ми е терсене, ако моите са далеч.Тези дни играем настолни игри всяка вечер.Готино е да ги гледаш как стават големи хора.
Стил нямам тези дни, че не съм мърдала от вкъщи.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 13:04 от ДХ3

# 158
Хубава звездичка Мими, харесвам звездички и аз имам!
Тинна, с уговорката, че не съм виждала на живо роклятa, бих я съчетала с дънково яке или с лятно сако.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 13:41 от Sweta

# 159
Деска, на теб ти стоят сякаш са си твоите.
Съседката си сложи филър, няколко седмици беше неестествено подута, но сега е добре и пак слага цвят.
Но не на всеки стоят така....

Звездичката е красива.

No_frame bitch, строго официален етикет е за дълга рокля, но все пак питай домакините

# 160
Ако се изисква дрескод винаги спазвам. За мен е неуважение да отида както си искам. Щом има значи е замислено има някаква концепция. В повечето случай, хората, които го нарушават не изпъкват положително, но може би и това им е целта.
Дето се казва лоша реклама няма.

Карен много мили и хубави думи, браво! 🤗

Тина, ето едно видео, което е много полезно може да ти хрумне идея с какво да съчетаеш роклята.
Аз харесвам заигравката с различните текстури на материите.
https://youtu.be/H0Qc8GCQ0aA

Индийските сватби са много различни и интересни. Различна култура и обичай. Не можах да отида в Лондон на сватба на първият братовчед на моя мъж, че бях в напреднала бременност. Върти ми се в главата ритуал с чай, дамите облечени в сари. Даже младоженеца беше облечен в индийска носия. Но те имаха и европейска сватба, все пак да се уважат и двете страни. Три дни празнуваха като по приказките.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 13:46 от cloè

# 161
Фрейм, а с полата какъв топ мислиш?? Много ми хареса.
Мисля с това

# 162
  • тук-там
Тина, и аз бих съчетала с дънково яке или бежово небрежно трикотажно сако.
За дрескода и аз съм категорична - ако има, следва да се спази. Правила съм събития с дрескод и ми е идело да върна хората, които го пренебрегват.

# 163
Аз съм за пайетената пола No_framе bitch.  Много обичам дрехи с пайети и с удоволствие нося такива. Рядко имам подходящи поводи за съжаление. И признавам си не съм присъствала на сватба с чак толкова строг дрескод, че всички дами да са с дълги рокли. Най - много освен булката и кумата, някоя родителка.

# 164
  • тук-там
Полата с пайети е за парти в клуб.

Общи условия

Активация на акаунт