Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 194
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 165
В началото на междинните сезони най-често нося с мен кашмирена или въобще някаква жилетка. Не тежи и не е обемна, лесно я пъхам и в чантата, ако я сваля.
Спазвам изискванията на поканата, макар все по-малко хора да го правят и всеки път се заричам, че ще ми е за последно. Grinning

# 166
Фрейм, пропуснах какъв е повода, че не мога да изчета всичко, но пайетената пола е страхотна! Можеш и с някакъв черен изчистен топ да я съчетаеш. Жълтата сатенена рокля също много ми хареса.

Агент, по-мръсно не ми се струва, но и аз сравнително скоро идвах преди няколко месеца, та не виждам особена разлика. Приела съм, че това е част от града, от неговата уникална атмосфера и просто се наслаждавам на моментите тук.

Струва ли ми се или леопардовите шарки се завръщат с пълна сила? Или отдавна са, просто разбирам последна 😄 На мен ми харесва, ако се съчетае правилно може да бъде много стилно и си държа няколко неща в гардероба. Направи ми впечатление, особено по летищата имаше жени в цяло екипче - горно, долно, вкл и чанта, което вече ми е много далече от стил, но става все по-масово.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 00:53 от Maroonka

# 167
За мен никога не са минавали от мода 😀
Фрейм, полата не с тази дантела, нещо изчистено и може сатинирано(скоро разбрах, че не се пише сатенирано:0).
Нещо такова:

Или:

# 168
Скромното ми мнение - дантелената блузка на NFB не е достатъчно официална и не върви с пола с пайети.
Самата пола също ми е дискотечна, както mtz каза, но пък си подхожда с обувките.
А самите обувки  - ах, леле, прекрасни! Heart Eyes И сакото много ми хареса!
Но... с нито един от тоалетите. Не и заедно. Сакото с роклята  - да, но обувките не пасват цветово, според мен.
А на полата и обувките, зависи от блузката, но може би черно сако не подхожда много.

# 169
Всичко може вече да се съчетава с всичко. Бих облякла такава пола с топ и официалните обувки за официалната част, а след това с кецове и дънкова риза.

Аксесоарите и индивидуалното излъчване на човека също много влияят на цялостната визия. Съчетания има безчет
Скрит текст:

Дори така! 😃

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 16:03 от DiaMia

# 170
  • Бургас/Пз
Аз лично бих облекла пайетената пола на Бийч с черен сатенен потник и бих отишла на сватба. Изобщо не ми е дискотечно на мен. Колкото и рядко да ходя на дискотека, друга ми е представата за облекло там.
Бийч, роклята също е много хубава, но ще трябват други обувки. Не знам дали действителният й цвят е като този на снимката, но ако е , нещо не ми се връзват с обувките , които розовеят.  Ако все пак комбинираш тези обувки, с тази рокля, изобщо не виждам какъв ще е цвета на чантата. Така че помисли дори и за най обикновена черна обувка с роклята. Със сигурност с нея ще си супер. Не, че с полата няма да си, но някак си на мен рокля ми се вижда по-лесно и по-удобно Simple Smile

Аз от понеделник съм на работа и направо ме втриса. Изобщо не ми се ходи 😒

# 171
От показаното съм за роклята със сакото и цикламените обувки, със семпла черна или бежова чанта - подхождат и някакви готини бижута.
Ако ще е полата, на мен ми се струва, че стават за акцент цикламените с черна чанта, но зависи и от програмата на сватбата. С яко парти - пайети ще се впишат сигурно, ако е в някои ресторант с дансинг в средата бих избрала по-семплия тоалет.
Ако пък планираните за по-късно маратонки са наложителни, в крайна сметка бих избрала тоалета според тях - на което отиват  повече. Simple Smile

# 172
Karen Hug какво е финалното чувство, доволен ли е, че си го причини!?!

Maroon, чудна! Да, голям тренд са леопардите и прочие диви котки тази година - всичко е залято с тях!

Баща ми е е адски  стриктен и работохолик  ,сега е на 70 всяка сутрин става в 5:30 и до 7ч е в офиса до 7 вечерта  ,почти никога не е излизал в отпуска-за нас беше адско напрежение като деца -постоянен натиск и неодобрение и изисквания  ,на никого не пожелавам  такъв живот ....
Боже, Бич, за секунда си помислих, че сме сестри по баща!

Обаче след това ми просветна, че моят преди 10 пм не се е прибрал никога и в отпуска не е излизал от 1989 год., пък и удари 77 год, та се успокоих, че не съм те лишила от здрав сестрински сарказъм толкова години Grinning

Тук носят пайети по сватби, сек. да намеря картинка:

# 173
На мен роклята с тези обувки и черно сако няма да ми допадне. По скоро бих облякла полата с черен топ с обувките. Ама пък паети с маратонки не ми харесва, та не мога да кажа.
ПП На Агент предложенията са супер, ама после с маратонките... Simple Smile
Това за мен е абсурд пък, лично мнение.

И това не ми допада

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 18:15 от mimi.7299

# 174
  • Бургас/Пз
Биич, с твоята харизма и излъчване слагай смело пайетите. И с кецките ще си супер, сигурна съм ❤️❤️❤️

# 175
Биич, с твоята харизма и излъчване слагай смело пайетите.
Абсолютно!
Ани, Ани хич не стигнах до Стилната жена, вятъра ме завя на Созопол, то пък имало Аполония...!
Ще си нося и аз леопарда от Стилната жена щом е в тренда!
Карен не ми боцка колието...но за сега два дни само съм го носила Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 22:59 от mimi.7299

# 176
Преди 2 дена научих за този сайт от една скандинавка. Споделям с вас.
https://us.vestiairecollective.com/?_gl=1*8n0fcr*_up*MQ..&gclid= … iMGoaAmZVEALw_wcB

# 177
Ох, очите ми останаха в тези боти и тази рокля!  Heartbeat

Скрит текст:

# 178
  • София
Направих си фотосесия вчера с различни дължини рокли Smiley

Супер е в режим почивка.

# 179
^^^ Asa, чудна ти е фотосесията Simple Smile)) А кой ап използва за колажа!

Ох, очите ми останаха в тази рокля!  Heartbeat
Скрит текст:
Харесвам актрисата, но хич не харесвам стилист(кат)а и... това не е нейният вайб, просто не е!
Скрит текст:

Понеже мине не мине се зачеква темата исках да оставя нещо по въпроса - кои процедури са подходящи за деформационен тип стареене, много разпространен по славянските земи, но не само. Със сигурност помня, че ви занимавах със различните типове и доста ви бях досадила, както обикновено като подпукам тема, която ми е много интересна и не се сещам да спра и да млъкна Simple Smile
Скрит текст:

Между другото някои лекари твърдят, че филъри в устните могат да доведат до задълбочаване на назолабиалните, та винаги си обсъждайте потенциални странични ефекти и как биха променили вашето конкретно лице, не само теоретично:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 14:10 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт