Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 529
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Не съм само аз доста известни дами с възрастта станаха руси, ами не им отива.

Стават руси, защото по-рядко се налага боядисване и не личи, когато в тъмната коса прораснат белите корени.

Нахлувам в темата, извинете. Simple Smile

Към змийските и тигрови дрешки препоръчвам и бижутата на една дама от фейсбук.
Имам змийски комплект колие и гривна, много са ефектни.

# 1 366
За косите - русото смекчава контура, това е всеизвестен факт , ама как да сложа русо, като заприличвам на дама от друг произход.., с черно съм като болна, май приличам на Джоли ( шегичка), ама си е факт. В момента заради къната съм червена, но признавам, че ми отива пясъчно кестеняво, каквото може би с боя се постига..
Копче, супер ти е косата.
Ал, чуден комплект!
Мария Силвестър беше красива някога, ама пусти филъри, като се попрекали с тях и ефекта е обратен.. Диляна Попова я обожавах, но и тя е сложила филърии и ме разочарова леко, естествена беше уникално красива.
Вее още нямам очила, но как мислите - дали всички очила състаряват? Аз каквото пробвам в разни онлайн платформи, или във физически магазин, автоматично ми качва 10 г.

# 1 367
С грим не става да се дигнат ни устни, ни очи.
Но пък е чуден маркетингов трик да се продава козметика.

# 1 368
Не мисля, че очилата състаряват! Цял живот ходя с лещи и имах само едни очила за вкъщи, но напоследък си направих... 10 чифта очила с диоптър! На мен ми отиват очила и се харесвам с тях. Слънчевите вече не ги броя.

# 1 369
Аз изглеждам добре с определни нюанси около 5-ца. Както нищо не е чисто черно или чисто бяло в живота, така е и с цветовете по нас. Дяволът е в детайлите.
Със светла коса изглеждам като измита чиния, а с руса не искам да си представям. Радина Ч със светла коса никак не ми харесва. Аз ще съм в пъти по-зле от нея, ако се боядисам в този цвят Grinning

Току що се сдобих с билети за дългоочакван концерт на любима група догодина. Да ги видя и чуя наживо в този живот ще е  сбъдната мечта Heart

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 22:48 от Linofrina

# 1 370
.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:17 от Linofrina

# 1 371
Лин, коя е групата? Цветът на косата ти е страшно подходящ, не зная близък ли е до естествения ти.

# 1 372
На МС визирах конкретно контрастът ледено синьо очи - черна коса.
За очилата:

На млади жени категорично не състаряват (ако се избере подходяща рамка), по-скоро придават делови вид.
На зрели жени отиват също много, защото рамката обира и скрива някои несъвършенства от възрастта.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:22 от GeryGG

# 1 373
Радина ми харесва и на мен много повече с тъмната коса.
Диляна, прекрасна!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 21:29 от mimi.7299

# 1 374
Магни, да, цветът е почти моят естествен. Разликата е в нюанса, който е по-топъл.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 22:49 от Linofrina

# 1 375
Завидях! И никак искрено признавам си. Искаааам!

# 1 376
Диляна е фея.
Преди няколко години я видях, прелест.

# 1 377
С грим не става да се дигнат ни устни, ни очи.
Al, това не е съвсем така. Със грим се постигат невероятно добри оптични корекции, но си трябва практика.

# 1 378
  • Sofia
Усмивката успешно повдига ъгълчетата на устните. Grinning

# 1 379
за снимка е чудесно.
офлайн се вижда и е тъжна гледка.
Така ми се струва.
Близка беше на среща на випуска си и отбеляза, че всички споделят как младеят сравнено със съучениците им, а реално всички си изглеждат на петдесет +/- година-две.

Общи условия

Активация на акаунт