Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 347
  • 1 972
  •   2
Отговори
# 195
  • Бургас/Пз
Клое, какво имаш предвид под масово?? За мен 10% примерно не е масово. Или примерно да кажем всяка 5та жена да се боде дали е масово?? Или всяка трета. Според мен много зависи в каква среда е човек. Аз примерно съм в компания, в която сме  12 близки приятелки, които се събираме доста често и като цяло имаме един стандарт на живот и сме на много близка възраст плюс минус 5г. От 12те само 3 сме си слагали нещо и то след като навършихме 40, даже аз примерно сложих на 45 за първи път. И трите не сме пипали устни никога. 3 от 12 дали е масово?? Апропо от 12 - 10 сме ваксинирани ☺️
Благодаря за господина с масажите , ще го разгледам и аз ползвам времето пред телевизора за подобни неща. От другия месец като се поспра малко с излизанията, смятам да съм по-редовна , че не знам от кога телевизия не съм гледала.

# 196
А аз изгледах всички филми на Розамунде Пилхер. 🤣 Толкоз телевизия не бях гледала от години...

# 197
Ани, казвам какво видях по улиците и за съжаление ще го кажа личи, че си на Балканите.
Няма значение средата дали ще бъде културна или финансова. Някои оферти гледат, заеми вземат в стремежа си да надбягат времето.
Доста хора забогатяват заради глупостта на такива жени.

# 198
Направих теста:

При мен всичко отива надолу Sad.

# 199
Кло, за някои хора култът към младостта/красотата е начин на живот. Няма лошо, но не мисля че е само на Балканите.
Снощи бях на сватба, благодаря за съвета на Света за дантелено бельо под много изрязаното деколте на роклята, мисля че се получи добре. Няма да пускам снимки, то темата май се превръща в безснимкова, поради гафа преди седмици.
ДХ3, и при мен всичко отива надолу. Имам чувството, че шията ми се е уголемила. Не е като да нямам промяна в килограмите, ама не е толкова драстична все пак.

# 200
Мими, И аз така разпускам С и Н. Поне 2 изглеждам, за н-ти път. За първи път ги пуснаха 2003/2004 бях бременна и трябваше да лежа известно време…
Момичета , имаше някой с изпробвани добри лекове и козметика за акне. Синко му се случи на 20 г…

# 201
Мими, И аз така разпускам С и Н. Поне 2 изглеждам, за н-ти път. За първи път ги пуснаха 2003/2004 бях бременна и трябваше да лежа известно време…
Розамунде е починала 2019 г, на 94 години. Значи терапията й  - любов действа дълголетно! Wink
Сега гледах един много сладък нелюбовен - "Обратно в играта"
/The Intern  с Робърт Де Ниро и Ан Хатауей.Wink

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 21:45 от mimi.7299

# 202
  • Бургас/Пз
Ани, казвам какво видях по улиците и за съжаление ще го кажа личи, че си на Балканите.
Няма значение средата дали ще бъде културна или финансова. Някои оферти гледат, заеми вземат в стремежа си да надбягат времето.
Доста хора забогатяват заради глупостта на такива жени.
Кои улици?? Това е много общо понятие... По улиците в Карнобат или Смядово ....едва ли... /градовете са абсолютно произволни.../ Ммм...не мисля, че е само на Балканите. Няколко клиники в Германия нямат часове до края на годината, а операции за гърди насрочват за догодина юни. Така че далеч не е само тук.
Както и да е... аз се хванах за думата "масово" ... не мисля, че всяка втора или трета жена е с корекции, а за мен масово е точно това. За съжаление има и много не поддържани жени. Та май някъде по средата е най-добре.
За индустрията обаче сме изцяло на едно мнение.

# 203
The Intern  с Робърт Де Ниро и Ан Хатауей.Wink
О да!

# 204
Корекциите на Балканите са много по-очевидни. Действа се на принципа като ще се дават пари, поне да си личи Simple Smile В редица държави източноевропейките се разпознават отдалеч. Местните търсят доста по-естествен и умерен краен резултат. У нас не са чак толкова масови, главно заради финансовата страна. Многото неподдържани жени задължително са поне с гел лак. Коса, кожа, фигура, зъби може да са под всякаква критика, обаче за маникюр не се пестят време и средства.

# 205
  • тук-там
Ние пътуваме с кола от България до Италия (заради кучетата) по няколко пъти в годината - бавно и с доста престои тук там. Определено България и Сърбия бият Словения и Италия по безобразно тунинговани. Бие на очи и още как.

# 206
Като цяло някои жени прекаляват с корекциите, но не мисля, че е лошо човек да не иска да увисва като Бриждит Б. или да се стафидосва като Сигурни Уивър.Животът се живее един път и за някои от нас, да поддържаме максимално добър вид според възрастта, е важно.Ако за друг не е и приема спокойно белезите на остаряването, аз съм ок с това.

# 207
Не мисля, че се правят повече корекции тук, отколкото в чужбина. Няма статистики, но огромният брой клиники в някои държави е някакъв показател вероятно.
Не мисля, че жените тук искат корекциите да са толкова видими, дерматолозите толкова си могат, правят всичко да изглежда под един калъп.

# 208
  • София
И аз мисля, че на Балканите са доста по-очевидни интервенциите на жените при това в гротесктния спектър на очевидността (защото, ако е добре направена, не личи). За съжаление не зависи нито от възраст, нито от статус - хубави млади жени, уж интелигентни жени, се окепазяват.

# 209
Привет дами!

Всички искаме да сме красиви, затова сме се събрали 😁😎

Корекциите, или по-точно филърите, защото това е най-често интервенцията - тегава тема, около мен има супер направени, т.е. изглеждат по-млади и свежи, но има и големи провали.

Затова давайте да коментираме дрехи, модни акценти и т.н.

Мими, сега прочетох за Розамунде, разкажи малко, че след коментара на съфорумка че съм куха и празна като Розамунде не смея да гледам 😂

Общи условия

Активация на акаунт