Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 352
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На мен много ми харесват корекции , които не си личат. Въпреки че отдавна съм се научила какво да гледам. Щото пък за назолабиалните никой не се усети. А аз виждам, че полека изчезнаха
Днес съм в розово. Дъщерята ми взе едно розово сако, аз вчера си купих друго.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 16:55 от Rockstar

# 211
Баш с Розамунде Ал няма да се образоваш. Wink Писателка на любовни романи. Не от най сладникавите обаче. Харесва ми екранизацията им, страхотни пейзажи, морета, заливи, кокетни къщи с цветя. Сюжетите еднотипни 🤣
Рокс много нежно и прекрасно се е получило.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 10:24 от mimi.7299

# 212
  • В полите на Пирин планина
Рокс, много добре изглеждаш! Simple Smile

Филмчетата по романите на Розамунде са сладки и красиви за окото, както казва Мими. Стават за отпускане вечер.
Аз си ги пускам и плета на една кука.

# 213
Върнахме се от ваканция и споделям малко снимки

# 214
Аз очевидно  старея деформационно. Неприятно, но неизбежно.  ДХ3 прочетох статията  за този Endolift. Звучи обещаващо, но като зная колко се притеснявам да не се окажа баш този примерно 1%, на който  нещо не му е понесло не зная дали ще се престраша...
Докладвам след две седмици редовна употреба (минимум по 10 мин/ден, понякога 2х10 мин.) на тежкият обръч: намаляване на  обиколката на талията с 3 см. След първата седмица намаляването беше 2 см. Подозирам, че скоро вече няма да има промени в мерките, но се усеща стягане в областта на кръста, и спадане обема на паласките Simple Smile.  Доволна съм, а и ми е приятно да го правя Simple Smile.
Скоро ми подариха продукт на непозната за мен марка:
Скрит текст:
Досега  не съм ползвала пилинг продукти с киселини и действам с повишено внимание, според указанията за използване. Гледам да отмивам под 10 мин. след нанасяне. Малко щипе, но кожата се усеща много гладка след отмиване (там, където не е сбръчкана разбира се Simple Smile)

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 16:16 от pep_si

# 215
Pepsi, българска е марката, но не знам защо изчезна по магазините, харесват ми и на мен.
ММ много пбича да гледа Розамунде също.😃

# 216
Филмите по Разумнде обичам да гледам с мама събота и неделя с кафе и прясно изпечен сладкиш. Вярно е, че като почне знаеш как ще свърши, но са много разтоварващи.

Рокси, радвам се, че се харесваш и това е най- важното. Мълчах до сега, но ще си кажа снимките ти са и подвеждащи, защото са блърнати. Ползваш филтри от телефона и е очеизваждащо. Въобще не се вижда структура на кожата.
И да не се подведе някой, че след филър всичко изчезва и даже назолабиалните.

Ето един супер екстремен пример взет от IG

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 10:59 от cloè

# 217
Тези Revuele са нисък клас козметика, но са хубави и според моите представи. Едно време си ги купувах от Елитис в Централни хали.
Сега виждам част от продуктите в Ремедиум, ако не се лъжа.
Относно корекциите мисля, че няма такива, които да не си личат.

# 218
Разбира се, че има и известните хора на Запад от много години ги ползват, ние тук дори ме сме заели за съществуването им.
Следя такива страници в Инстаграм, в които се опитват да разгадаят какви процедура са правени на звездите.Хем виждаш разлика, хем не знаеш защо.
И не виждам защо не оставим Рокси на мира.Харесва се, доволна е, чувства се добре- не е ли това най-важното в края на краищата?
Малко като другарски съд стана.

# 219
На мен ми допада, че съдържанието е от 5-6 съставки и не е нужно да си дипломиран химик, че да разгадаеш какво съдържа в крайна сметка. Попаднах на хубав сайт, в който можеш да напишеш съставките и да се информираш за състава на сравнително достъпен за неспециалист език.
Аз май живея в някакъв балон сред хора, които нямат видими корекции. Изненадана съм от твърденията, че в България са много разпространени. Освен в средите на попфолка, май не виждам чак такова разпространение...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 11:24 от pep_si

# 220
Не е необходимо да се знае наименованието на всяка процедура, важно е пластичният хирург да я знае.
Въпросът е, че личи, че нещо е правено.
Това за другарският съд не го разбрах - кой кого обвинява и в какво?

# 221
  • София
Като си личи - защо си личи? Като не си личи - защо не си личи? 🤣

Продуктите с млечна киселина са хубави и се понасят добре. Аз имах една корейска маска в бурканче, много хубава беше.

# 222
ДХЗ, аз още в началото написах, че е най-важното да се харесва Рокси.

Обаче нали не очакваш, че някой като сложи снимка и само суперлативи ще получи. Всеки слагащ снимка може да очаква различни мнения и мисля, че всеки го знае и е подготвен за това.
Нейните снимки са много пипнати и блърнати и да не се подведе някой. Кой кого заблуждава е друг въпрос.
Mardji по мой адрес е за съда.

# 223
След филър не знам, но имам приятелка с ботокс на челото, разликата е очеизвадна. Челото гладко и лъщящо, красота. Не ми пука, че ще личи, важното е, че много ми хареса така опънато.
Пепси и аз бях свалила 2 см, сега до 6 м не може! Sad

# 224
Щом трябва, ще се пазиш mimi.7299. Здравето е на първо място винаги.

Общи условия

Активация на акаунт