Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 551
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 270
Във Фб имам една снимка от фирмено събиране с бившите ми колеги, когато съм била на 38. Там съм бузеста и с по-друго цялостно излъчване. Сега се шегувам, че времето работи в моя полза, понеже си харесвам слабото лице и челюст. Simple Smile

Малко встрани от темата за стил, как да облекча или преборя синдром на карпалния тунел? Изтръпването се проявява само, когато спя, т.е. когато ръката ми дълго време е отпусната и в покой Sad  Акупунктура, физиотерапия?

# 271
зари, много са груби отгоре към носа.Такъв тип аз много нося и харесвам, но не така ръбати.
Момето, важно е да в осветено помещението и да пробваш как да държиш телефона, защото позата на камерата може да те направи неузнаваема.Направи една тренировка- дръж я по различен ъгъл и височина, виж и отстоянието от огледалото, ако така ще се снимаш.
Ал, чантата трябва да е удобна, така че правилно избираш толкова.
Лин, и аз се харесвам повече сега също.

# 272
...  как да облекча или преборя синдром на карпалния тунел? Изтръпването се проявява само, когато спя, т.е. когато ръката ми дълго време е отпусната и в покой Sad  Акупунктура, физиотерапия?
Лина, аз нося това като го обостря:

Агент,  младежът е със смесени чувства,  но смята да повтори. Grinning
Grinning Hug Grinning

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 16:51 от Agent Provocateur

# 273
  • София
Зари, такива вървят само с поли и в тъмната гама да е всичко - полата, чорапогащника. Груби са ми и на мен и не знам дали биха паснали на стила ти.

# 274
...
да ме посъветвате как, аджеба, да си правя свястно селфи само на торса? Свързано е със стила ми във форума, не по принцип Grinning
По възможност (да се разбира: ако има къде да подпра телефона с подходящ ъгъл и да застана), самоснимачка на предна камера със забавен старт Hands V
Иначе огледало и режа снимките Simple Smile
Нищичко не коригирам, всякакви филтри са изключени и на принципа "магаре се снимало, магаре излязло". Нали се виждам в огледалото, няма какво да се лъжа сама себеси...

Зари, груби са ми. Не знам дали са тежки, но изглеждат такива...

# 275
Понякога и аз излизам магаре, даже често, но да стане една снимка сполучлива, играят роля много фактори и човек трябва да знае какво да прави с камерата и. настройките.То затова си има професионалисти.Ако светлината е кофти мога да мина за набор на някоя жена на 69г.

# 276
  • София
Телефоните имат някакви хахави настройки. Моят прави цветовете по-тъмни и наситени, някак преекспонирани и често ви се показвам доста по-тъмна, отколкото съм. Има значение ъгълът и осветлението. Има осветяване, на което не искам и да се поглеждам каква съм излезнала.

# 277
Агент, аз нося подобна, но по-мека. Общо взето, еластичен чорап с леко подсилена горна част, която почти не се усеща, обаче не ограничава движенията и топли Simple Smile Ако я стегна много, ръката ми се схваща, та само я залепям стегнато, колкото да не се върти.

https://m.media-amazon.com/images/I/51ZCYHSq0FL._AC_SL1200_.jpg

Не забелязвам да върши работа и не смея да инвенстирам в по-хубава и скъпа. Моля за съвет.. ако би помогнало, поръчвам веднага. Ти кога носиш твоята, по време на сън, тренировка, ежедневие?

# 278
Zari, какво те притеснява в мокасините удобството или с какво да ги съчетаеш?Имам много подобни на твоите от 2018 г. и са супер удобни. Старата част на Матера обиколих с тях без проблем. 😂

# 279
Zari, аз харесвам такива, но носени от млади азиатки и стилизирани по техния (леко шантав Simple Smile ) начин. Иначе ми идват някак груби, но все пак зависи с какво смяташ да ги комбинираш.
Момето, пробвай самоснимачка с 10сек отложен старт и пробвай различни пози.
Чета ви по диагонал за корекциите, нямам такива и вече си личи Simple Smile, но съм страхлива и не знам дали бих се навила, а и съм много ''боса'' по темата. Възнамерявам да възобновя старото си хоби, свързано със свещи и там отива повечето ми свободно време.

# 280
На нашата възраст, все още млади, бръчките се получават повече от мимиките, които волно или неволно правим и сме правили през годините.  Това важи и за всяка възраст между другото.
Ал, изобщо не бих те припознала като червенокоса, много се учудих. Аз също съм червенокоса по рождение.Simple Smile

# 281
Червенокосите хора са прекрасни.Особено жените.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 17:22 от ДХ3

# 282
Исках точно груби и с висока подметка, за да мога да ги нося и с по- дълги панталони, но някак крака ми плува в тях, точни са ми на дължина, но пък сега е лято и краката са ми леко подути и незнам малко като захладнее дали няма да ми хлопат, както са и широки, кожата е ок, няма някакви шевове или нещо, което на първо четене да прави мазоли.
Основно за удобството се чудя, а за съчетаване доста идеи имам.

П.с. Да се похваля, успях да се разделя с една торба ленени дрехи, които не нося.

# 283
  • София
И аз имам червенокоски в рода, но вече трето поколение ни прескача проявата на гена - нито при мен, нито при брат ми и нашите деца го има.
Особено българските червенокоси са ми много хубави, защото не рядко са с много тъмни очи. Този ген е май от траките наследство.

# 284
Света, оригинално червенокоса, качвала съм снимки.

Общи условия

Активация на акаунт