Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 278
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Лейди, благодаря за съвета 🌹
Asa, толкова красиви коси имаш! Не бих предположила, че имаш каквито и да е грижи с тях.
Благодаря, ще взема Текниа скоро и дано се спогодим 🍀

# 616
  • София
Исках да кажа, че кафяво харесвам и нося. Дали ми отива не зная.
Каубойски ботуши ми харесват на друг. Аз с техните отсечени токове не мога да ходя... грациозно Laughing Ходя като някаква бараба. Муцуните на каубойските боти и ботуши обаче много ми харесват.

# 617
Днес тръгнах от Странджа на 30 градиса, пристигнахме в София на дъжд и 15 градиса. Добре, че бях с дълъг панталон и имах якенце в багажника Close

Което ме подсеща за една почивка в Гърция. Беше началото на септември и тръгнах с два чифта обувки. Едните бяха тънки кожени ботуши върху мен, другите- джапанки за по време на почивката. Тръгнахме наобратно от близо 30 градуса и в Сф освен че се виждаше сняг на Копитото, в града беше около 10 градуса.

# 618
Марунита, прости ми! Ти май каза юбилей, а в моята глава юбилеите са кръгли!

При мен е 28С официално на сянка, но на слънце е мор! 2 мача изгледах на пълен пек без вода и умрях няколко пъти! Но дребният направи хеттрик и победния гол във втория, та си заслужаваха мъките!

Агент, дойде в съня ми, на брега на нещо между Карибско море и екзотичен басейн, ама в Младост( в София)😅, и ми подари ярко синя чанта, пълна в джвъчки вътре, между които зелен кожен портфейл за стотинки, на който отгоре имаше златна гущерожаба.🙄
Златна гущерожаба от мен няма да видиш, но чаната и/или портфейл с удоволствие ще ти подаря Wink

Абе коментари ли изчезват от темата, сигурна бях, че Бич ми отговори за дерматолозите, а сега не намирам коментара и!?!? Но да, Бич, аз слушам 2-3 каки редовно и ударението е точно въху слушам (докато шофирам, готвя или ходя без очила за четене и от телефон), та не бях обърнала внимание на този поразителен феномен. Вбесих се, честно казано, сами се дискредитират. А са все хубави и поддържани жени!
https://www.youtube.com/@shereeneidriss
https://www.youtube.com/@DrSamEllis/featured
Хммм, май рускинята само стилчетата филтрира:
https://www.youtube.com/@dr.gubareva/featured

Днес в едно видео по време на единия мач чух лафа "кафявото е новото черно" - длъжко беше, но много интересно с коментари как стилизират в Милано този сезон:

Ta за кафявото исках да кажа, че в моята глава всеки цветотип си има специфични оттенъци на дадения цвят, които му отиват и такива, които не му отиват. В сми, няма "кафяво не ми отива", има "50 оттенъка на кафявото и от тях 1-2, които ми отиват".

Скрит текст:
Няколко примера:

И тук уж изрязох от едно Ютюб видео само частта за кафявото, но нещо иска да се вгражда добре:
https://youtube.com/clip/Ugkx1x7XgaN2gAkB-_nMU6lHV98GLteJFH12?si=aHtxVs9Qufc_4xRM

Цялото (кликайте на 28:28)

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:07 от Agent Provocateur

# 619
Кафявото никога не е излизало от коя гардероб, имам и чанта черно с кафяво.Обичам си го.

# 620
Много цветен сън, Деси - чак се разтърсих за златна  гущеро-жаба и намерих това
Frog Reptile  :
Скрит текст:
Симпатично ми е.

Цитат
Вбесих се, честно казано, сами се дискредитират. А са все хубави и поддържани жени!
https://www.youtube.com/@shereeneidriss
https://www.youtube.com/@DrSamEllis/featured
Агент, гледах двете дами, изгладили са се до нелепа крайност - всеки ще го забележи, наистина се дискредитират.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 03:21 от Sweta

# 621
  • София
Гекон, в Гърция е пълно с тях. Лазят си по стени и тавани и лапат комари и паяци. Полезни животинки.

На ДХЗ сънуваният портфейл е бил марка Саламандър Smiley

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 01:19 от asa

# 622
Лейди, за такива къдри душата си давах в младите години 💖

Снега ме радва че наближава, сандалите мисля да ги прибера в кутиите.
Петък бях на парти на открито, с боси крака и пола бях, май последната топла нощ в София.

Дайсъна е супер, имах малко душевни терзания за цената като поръчвах, но сега виждам разликата, прави ми косата по мека  и държи добре.
Копче 😘

Сиска, чантата и шлифера са 😍
Синия на М Дути е суперски, но с шлиферите в БГ е малко-малко непрактично - имам един къс, ами някои години го слагам 1-2 пъти на сезон и това е.

Аса, и аз не мога да ходя с отсечените токове.

ЧеКа, с рокли нося ботуши, но са ми по-ниски, до 4-5 см.
Хубави си харесала, но за ежедневно мисля са малко повечко токчетата (на 20 не мислех така 😂

# 623
Ботуши вече и аз не нося високи, до 6 см ток и толкоз.
Кафяво в съответния нюанс както каза Агент стои на всеки. Не ми е от най любимите, но слагам и аз въпреки жълтеникавия отенък на лицето.
Предния ми сешоар беше на 10-15 години, има и маши, четки пр. към него. Никога не съм ги ползвала, даже скоро мислех да ги хвърля. И този ако изкара толкова ще си изплати парите. Wink

# 624
  • София
Много харесвам продуктите им! Имам още от балсама, ползвам го от миналото лято. Ухае страхотно на салон!
Копче, честит ремонт! Каквото и да си говорим, две жени в една кухня не си е работа. Най-добре отделно и всички се обичат Smiley
…….наклепала с един тон мазила за коса и накрая завърша с олио за връхчетата. И тогава се чудя защо изобщо я мих, след като отново пак я изцапах? Много ми се промени косата, изсуши се. Мия я два пъти в седмицата по навик, но мога и да не я мия и седмица.
Благодаря, Аса!
За косата и аз като теб. Опитвам се да я мия само веднъж в седмицата. Гледам да не пресушавам скалпа излишно. Но от боядисванията си стана сухичка доста и ако преди се чудех, за какво са тия балсами и защо хората ги купуват- сега без балсам е мъчителна гледка и трудна за разресване и подреждане.
За фризовете- дъщеря ми сега си купи от Тему един стик, с който се заглаждат всички непослушни косъмчета.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 16:53 от kopche

# 625
Hahah, разсмяхте ме.😜 Сега остава да видим дали ще имам чанта, портфейл или гекони.😂

# 626
  • Ямбол
Дхз, много шарен сън наистина 🤣😆. Аз си умирам за едно малко гущерче, с което да си допълня зоопарка вкъщи. Ама котката и Дребосъчката май няма да харесат това 🤣🤣🤣.
Г&В, много хубава чанта, обечам такива модели, преди години имах няколко в различни цветове и размери. Със здраве да си я носиш 💜.

Аз днес имам рожден ден, момичета мили, и ви черпя с нещо сладичко, снимано в движение:

Скрит текст:

# 627
  • В полите на Пирин планина
Жива, здрава и много щастлива, Майолка. 🌹

# 628
Честита да си Майолче! Здрава и все така цветна! 😍🥰🤩
На Лакме продуктите и аз харесвам, имам стилизиращия спрей.

# 629
Майолка, жива, здрава и все така лъчезарна бъди!🌹🌹🌹
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт