Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 282
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 600
Харпи защото е по къса, ако я пусна така стои. Ние правихме помен и сега такъв мързел ме обзе...

# 601
Малко извън София.

# 602
  • София
Докато реша, дали ми трябва и какво- поръчах вече китайски Дайсън от Тему вчера и ще го преценя  на място. Взех този, но го издебнах на 39 лв.
В тази игра съм добра! Satisfied
https://share.temu.com/Oy7SYVNC4YA

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 19:50 от kopche

# 603
Аз повече нищо няма да поръчвам от Тему. Взех 2 пижами, прашки и чанта. И това ще е...Качеството е безобразно.
Сега да видим Копче за уредите какво ще каже? Той ще дойде сигурно след сто години. Като имаш маша и ти върши работа защо не си поръча сешуара на Дайсън. Суперсоника?

# 604
  • В заешката дупка
Марунка, честита годишнина! А гледката към Манхатън винаги е убийствена!

Скрит текст:

От друг ъгъл през различни сезони:

Аз ботуши нямам. Последно носих като бях бременна с големия ми син. Кракът ми обаче порасна и ги подарих. Оттогава не съм си купувала. Не че не ми харесват ботуши, но явно не са ми дотрябвали чак толкова. Вероятно, защото зимата почти не нося рокли/поли. Но напоследък се оглеждам за зимни ежедневни рокли, и покрай тях и за ботуши. Подобни класически ми харесват, но тези май са с много висок ток. Thinking

# 605
  • тук-там
Харпа, на теб точно ролките на Дайсън ще ти свършат чудна работа. Показания от Копче модел в Емаг.
При нас е нетипично лошо времето за сезона. Мина един циклон от Германия и заедно с мистрал-а смъкна температурите от 36 на 20 градуса.
Но пък става чудно за колело, минали сме над 2000 км от 3 лета насам:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:42 от mtz

# 606
Кафявото все повече се реабилитира като моден цвят, а бяха времена, в които тотално го отричаха. Четох някъде, че е бил признат за най - грозния цвят на света преди години.

Това не го знаех. Обожавам кафяво и последните близо 30 години винаги е бил неизменна част от гардероба ми. Във всякакви отенъци, но присъства.
Точно обмислям поръчката на тези Тимбърлендки, цветът е виновен.😊

Не зная за какъв студ говорите, на 100 км от нас гледката днес е такава.

Бяхме неподготвени с половинката за импровизираната екскурзия-  аз по дънково яке, той с едно платнено, а навън 4 градуса. 😱
Като се прибрахме навлякох вълнен пуловер, сега си допивам чая и се мятам във ваната.

С права, тънка, но гъста коса съм. От Дайсън airwrap сета съм изключително доволна, като ползвам всички приставки без тези за навиване. Но аз по принцип не се харесвам с букли, респективно не си правя такива.

# 607
Деси, наслаждавай се на живота извън големия град.

Kopche, сподели като получиш сешоара. Хареса ми.

Аз от Тему съм доволна. Каквото съм поръчала е ок. Както и предлагането по нашите магазини.
Пратките ми идват макс за 10 дена.

# 608
Завиждам на Мими за летните температури. Тук е студ15°, вали дъжд, много рано започна есента, по календар все още е лято. Моята коса от влагата не образува къдрици/вълни, а бухва - не ми харесва. Иначе бях с топли дрехи, подходящи за студа, ходих да си купя поло на райе.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 22:49 от Sweta

# 609
  • Бургас/Пз
Ауу, Тили, къде е това?? При нас днес си беше за плаж Simple Smile
Аз също съм доволна от Тему, но не съм поръчвала никакви дрехи. Последно поръчахме с ММ ластици за спорт и едни подложки за плъзгане и съм много доволна. От цветоулавящите кърпички също:)

# 610
  • София
Мими, затова и аз клоня към сешоара, сякаш. Базов уред си е! Букли, кукли - до време! Hug

О, много съм доволна от Тему! Лампи поръчвам напоследък основно и съм във възторг.
Такива: https://share.temu.com/n2JvNFm9gzA
Последната поръчка беше за декорация основно

И чакам и аз цикламен калъф за телефон! Wink

# 611
  • Велико Търново
Аз чистосърдечно си признавам, че спокойно мога да живея без Дайсъните, но вероятно проблема е при мен.Пресата я нося в залата да се изправя преди работа, че след кардио не става само със сешоар.
А каквато и коса да имам, абсурд е да я измия веднъж в седмицата.Имам няколко примера, които си мият косата веднъж седмично в салон, ами .....и тук съм не.Като се миех едно време в салон ходех по два пъти на седмица.

# 612
  • В полите на Пирин планина
Харпа, ето това против фриз, за тънка коса:

https://www.zlatnaribka.com/teknia-frizz-control-za-izglajdane/b … me-curl-up-300-ml

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 09:37 от Lady Brinne

# 613
  • София
Копче, честит ремонт! Каквото и да си говорим, две жени в една кухня не си е работа. Най-добре отделно и всички се обичат Smiley
Фриз не ми се получава само, ако хубаво съм си издърпала косата с четка и сешоар. И преди това съм я наклепала с един тон мазила за коса и накрая завърша с олио за връхчетата. И тогава се чудя защо изобщо я мих, след като отново пак я изцапах? Много ми се промени косата, изсуши се. Мия я два пъти в седмицата по навик, но мога и да не я мия и седмица. За фризьор съм, трябва да си запиша час.
Харпи, ако искаш да ти дам да пробваш серията предложена от Лейдито? Имам шампоан, балсам и спрей. Само казваш и ще ти отсипя.
Ето, май ще вадим тренчовете и кожените якета. Няма да ми се вижда тенът Smiley Аз днес прибрах сандалите...

# 614
Днес тръгнах от Странджа на 30 градуса, пристигнахме в София на дъжд и 15 градуса. Добре, че бях с дълъг панталон и имах якенце в багажника Close

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 08:57 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт