Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 264
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 645
Майола, да си много здрава,  много засмяна и още по-любопитна цяла година!

Агент, пускай темата за грима или да ходя в темата за спиралите да питам за бургунди такава. 😁
Сек да пусна едно двойно еспресо и ще я спретна набързо!
НОВАТА ТЕМА

Кафявото много нося - обувки, чанти, блузи, пуловери, панталони. Дали е новото черно незнам, инфлуенсърите преди агресивно налагаха бежово, особено рускините много си падат да правят видеа - с кои цветове изглеждаме скъпо и луксозно и бежово е основно в тях.
Може и да има някаква умора от черното, но кафявото е цвят, който у някои хора буди лоши асоциации, което може би ще бъде преодоляно с това агресивно промотиране на този цвят.
Зари, аз лично имам проблем със платените промоции от инлфуенсърите, та такива не слушам или ако попадна в частта "айде с'а да ви кажа за една фирма какви чудеса прави дето ви трябват" го прескачам. Но определено слушам и гледам обзорите на нюйоркската седмица на модатата + миланската + лондонската - интересно ми е, естетично ми е, любопитни са ми коментарите и дисекциите. Та кафявото в случая иде оттам - има масивно присъствие по ревютата на дизайнери и модни къщи, а не е приумица на инфлуенсърите. А присъствието му по ревютата за сезона е гаранция, че магазините ще са пълни с подобни цветове и дизайни, ерго аз си правя сметката трябва ли ми 3-то кафяво палто или да мина само с 2 панталона и 2 пуловера или още по-добре чифт ботуши Simple Smile

Много кафяво (от глава до пети) носех и аз в края на 90-тте/началото на 00-ите, както и около 2010! Редовно го връщат на сцената.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:59 от Agent Provocateur

# 646
  • Sofia
Честит празник,  Майола! Да си много здрава и щастлива!

Кафяво харесвам на блондинки,  на мен ми се слива с косата и цялостно ми липсва цвят. Избягвам го на блузи, палта, грим. За обувки,  чанти и колани ми е супер банално. Нося копринен комплект в шоколадово, но определено тъмносиньо и бордо ми отиват повече.

Скрит текст:

# 647
Cloè, в интересни цветове взимам на госпожицата на La Biosthétique, което ме подсеща да мина какво имат този сезон като цвят - вадят малка колекция, за студен и топъл цвят и това им е. Много ги харесвам.

Света мерси 😘
Ще намеря време и ще ида с чантата.

Разходих се до М.Дути за дънките, в петък заредили, сега останали от EU40 нагоре, но си намерих по-готини в G-Star, а и плата е супер, ултра комфортен
https://www.g-star.com/en_bg/shop/women/jeans/d22889-d536-g845
Прабвах със сако, тясна блуза, широка тениска, все е добре, младежите в магазина ми се зарадваха, поисках и едни по-тесни да пробвам, но категорично ми казаха, че не е модерно 😁

# 648
  • София
ЧРД, Майола! Здрава, щастлива и все така слънчева бъди!
Почерпвам се с твоето сладичко, да си оправя вкуса след като открих сезона на печените чушки.

Опекох 3 килограма на котлоните у дома, умирисах всичко и сега сме на течение. Но пък довечера ще си хапна на корем. Намислила съм салата с червени печени чушки, белен домат, сирене, магданоз и зехтин. Дайте и други идеи за салати с печени чушки.

# 649
Ал, марката не ми е позната. Какво купуваш на госпожицата от нея? Спирала в бургунди ли да търся там.
Гугъл това ми отвори https://www.labiosthetique.it/?utm_source=google&utm_medium=cpc& … 6TuQ1Q1QJfvqR2FLB

# 650
обелените чушки ги посолявам, в брашно и ги панирам.
Докато са врели им слагам ситно нарязан чесън смесен с наситнен магданоз и малко натрошени на ситно орехи /леееко запечени преди това/ и отгоре малко оцет

Cloè, в салона който посещавах преди ги видях за първи път и всяка година взимам нещо по-нетипично като разцветка за госпожицата - взимала съм спирали в различен цвят

# 651
Мари, не ти трябва моя стар сешоар, беше на Силвър Крес, вече такива не съм виждала в Лидъл. Абсолютно обикновен. Беше малък тесен и за това го взех да го нося по почивки.
Приставките са му това, но като гледам колко са дървени едва ли вършат някаква работа...никога не съм ги ползвала.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:05 от mimi.7299

# 652
А, така ме зарадва с предния си пост... Когато съм имала такъв уред и го ползвам с приставка, то при издърпването на кичур коса, приставката винаги оставаше омотана в косата, а основната част от сешоара в ръката ми. Ще продължа да се оглеждам.

# 653
Сешоари само Филипс ползвам. Наистина по 15+ години

# 654
А, така ме зарадва с предния си пост... Когато съм имала такъв уред и го ползвам с приставка, то при издърпването на кичур коса, приставката винаги оставаше омотана в косата, а основната част от сешоара в ръката ми. Ще продължа да се оглеждам.
Да даде съвет, някой който си прави косата. Аз сешоарите ги ползвам само за сушене. На Дайсъна от любопитство съм ползвала дифузера и разресващата четка. Като цяло не обичам да си правя косата никак и избягвам тази тегоба.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:13 от mimi.7299

# 655
Честит Рожден ден на Майола - 34г? Всичко най-най хубаво.Flowers Hibiscus

Кафяво е цвета, който е
Скрит текст:
на същото място ххх е и цвят лилав.

Морето все още е прелест!
Тасос днес за Мими.7299
Скрит текст:

# 656
Жива и здрава да си, Майола!
Кафяво не харесвам изобщо, купувала съм си преди години, не ги нося изобщо.
Сешоар изобщо не използвам, трябва да е кучи студ, за да си изсуша косата. Тя моята е перушина и бързо съхне.

# 657
Аз днес бях в кафявата гама.

cloe,  L'Oreal имат спирала в цвят бургунди
L'Oreal Paris Makeup Original Volumious Mascara, Deep Burgundy

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:06 от Sweta

# 658
Майола, честит рожден ден! Здрава бъди и късметът да е във всичко с теб. Flowers Four Leaf Clover

Ако ползвам сешоар, то е с дифузор, иначе ставам като глухарче. Когато се изсуша с дифузор и съответните стилизиращи продукти, косата ми изглежда добре няколко дни поред. Обаче е толкова суха, че този уред ми е категорично противопоказан и само в краен случай го ползвам.

# 659
ЧРД, Майола! Здрава, щастлива и все така слънчева бъди!
Почерпвам се с твоето сладичко, да си оправя вкуса след като открих сезона на печените чушки.

Опекох 3 килограма на котлоните у дома, умирисах всичко и сега сме на течение. Но пък довечера ще си хапна на корем. Намислила съм салата с червени печени чушки, белен домат, сирене, магданоз и зехтин. Дайте и други идеи за салати с печени чушки.
Печена чушка, печен патладжан и домат, нарязани, чесън, магданоз и подправките на вкус.

Grinning сега пия по половин литър на ден чай или по-скоро отвара от магданоз по препоръка на доктора. Колкото да обичам магданоз, голям отврат е отварата.

Общи условия

Активация на акаунт