Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 259
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 660
Кафяво, истинско, цвят пръст, ненавиждам.
Но тук се показват разни млечни нюанси, всякакви преливащи разцветки, това ми харесва.
Ако е camaïeu - нюанси от един цвят, е супер.

# 661
Grinning Кафяви мъжки чорапи е много трудна мисия.
Хем го знам, хем всичко уж бях купила за първия учебен ден и днес тичах до мола за чорапи и колан на тинейджъра.
Обущаря там е безобразно скъп, взе ми 8 лв, за да направи още 2 дупки на колана, който купих. Много се изнервих къси колани нямаше никъде, еднам намерих един 90 см. и то след като един продавач се зарови да търси в склада да намери.

# 662
  • София
Майолка! Слънчице! Hug Честит Рожден ден! Пожелавам ти, да си все така весела и непринудена! Здраве и сбъдване на поставените цели и съкровени желания! Hug
Благодаря за сладкишчетата!

И все пак. И все пак. Сешоар Дайсън взех! В отбора на хубавите, гладки и послушни коси и аз! Последната бройка днес в ДЪ Мол взех! Innocent

Пробвах веднага (естествено) заглаждащата приставка за суха коса. Ами, супер! Бях навита вчера на вълни с Бамбата -за семейното излизане по случай сребърната ни сватба- със сешоара на суха коса я изгладих!
Намерих и един несесер за събиране на приставките! Айде, начесах си крастата! Money

Магни, за кухнята - днес купихме и нова кафемашина. Та, като наредя всички уреди- там върху плота, който сега е чистичък, пак ще се претрупа с времето,  но за сега е хубаво, спор няма! Simple Smile
Завид за терасата пак! Пий едно розе и за мен там! Wink

Аса, с тия печени червени чушки ме размечта! Мммм! Аз готвя огретен с картофи и гъби в момента. Обичам печени чушки с доматен сос и чесън. Мога само това да ям със сирене и препечена филийка!

# 663
  • София
Зари, за какво пиеш тази отвара? Четох, че повишава фоточувствителността на кожата?

Копче, като дойде и алтернативата на Дайсън от Тему, да кажеш има ли осезаема разлика? Защото дадох на ММ задача да ми го издебне за 39 лв. Аз в Тему нямам регистрация и не желая да правя. Като се знам...

И наистина мацки... пише се сешоар

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:07 от asa

# 664
Иии Копче, айде честито! Вчера ти търсих в Озона с нарушена опаковка, за жалост нямаше. Надявам се го купи на прилична цена.
Пинко мерси за Тасоса, много ми липсва... Sad
ПП Върнах се да редактирам на сешОар.! И озон.бг като мен не знаят как се пише! 🤭

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 07:48 от mimi.7299

# 665
  • София
Да, Мими - добра беше цената. Аз пуснах и тук линк към офертата в Технополис в момента:

Аса, ще пиша като дойде. До 10 дни трябва да е при мен.

# 666
Asa, за шиповете на врата ми препоръча доктора, била чудодейна тази магданозена отвара. Ще пия 3-4 месеца и пак ще си направя снимка за сравнение колко е чудодейна тази отвара.

# 667
Zari, а физиотерапия?

Мими, мама да бъде внимателна сега Hug

Копче, честит сешоар!

Вчера видях разкошни чанти в кафяво и едно страхотно червено - студени цветове, божествени са, кожата е мека като ръкавица (което е минус за чанта)
Циповете обаче ме притесняват - на рамо като се носи мисля ще драскат по плата на дрехата и малко или много ще кардират....Вкараха ме в размисли. Бих купила само от официалния сайт на марката ако се реша
Скрит текст:

# 668
  • Ямбол
Благодаря ви за милите думи и за хубавите пожелания, момичета! Да ви се връщат стократно.

# 669
  • София
Честита нова учебна година на учениците. Вълненията да са само хубави за всички!

Моето човече тръгна така самостилизирал се, че ахнах - черни джинси, пуловер с графична шарка в черно-бяло, кожено яке, авиаторски тъмни очила и ретро Касио в сребристо Simple Smile

# 670
Моят тръгна като диване- купува си дрехи, после не ги харесва.И той не знае какво иска.

# 671
  • тук-там
Честита и успешна нова учебна година! Аз за 2-ра година нямам ученик. Живот!
Аз кафяво нося и то с кеф. Отива ми на цветотипа.

# 672
Моят тръгна като диване- купува си дрехи, после не ги харесва.И той не знае какво иска.
+1. За първа година не му лиснах вода, защото ме нямаше у дома и ми е кофти.
Тази есен ще нося кафяво.

# 673
  • Бургас/Пз
Успешна нова година на всички деца!
Моите са с униформи така, че нямаме дертове за облеклото, дори и на първия учебен ден трябва за са с тях.
Най малкият е 7ми клас, та ще ми трябва повече вино тази учебна година. 😂

Копче, честит Дайсън, мисля, че си направила прекрасен избор.

Майолка, честита са си ❤️

# 674
  • София
Оппа, завърнах се! Закрихме морския сезон и сега май ще зазимим за дълго време. Нямам никакви, никакви планове за път, освен за НГ. Попътувахме си това лято, доволна съм. Имам разни мечти (пътешественически), но май няма да се сбъднат скоро.
Баткото отиде на последния първи учебен ден с тениска на училището (не по задължение, той си ги харесва, давам им ги по състезания за програмиране и обича да ги носи), черни дънки и червен суичер. Малката също се надявам за последен първи учебен ден в градината, догодина мисля да е първи клас, нищо че би трябвало по догодина.
Не съм ви чела, нямам никаква идея какво обсъждате, ще се върна малко по-късно, като отментна задачите.
Минах вчера през ХМ, кога са станали толкова скъпи? То да кажеш, че е някаква марка...

Общи условия

Активация на акаунт