Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 363
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 225
Щом трябва, ще се пазиш mimi.7299. Здравето е на първо място винаги.
Ми дебелия корем... Sad

# 226
Щом трябва, ще се пазиш mimi.7299. Здравето е на първо място винаги.
Ми дебелия корем... Sad

Ако има такъв, той не е в челната десятка.
Да си чака мирно и кротко реда.Joy

# 227
Когато човек като не е в добра физическа форма, така или иначе не може да набляга на спорта. А ако си вреди на здравето със сигурност завръщането към обичайният режим ще отнеме повече време. След моята операция две години само на плуване и ЛФК ходех. То и не можех кой знае какво друго да правя. Много бавно и постепенно си възвърнах донякъде заниманията, според новите ми възможности.

# 228
Клои, не е само към теб, не за първи път се случва да са атакувани дами, които са споделили за корекции, включително аз.
Има тема за естетичните корекции, на когото му е интересно нека заповяда там, за да се запознае с повече неща, да не се разчита на снимки само.
Марджи, това, че си забелязала нечии корекции, не значи, че  тези, които смяташ, че са естествени, не са си правили нещо.
Ал е права, че трябва да върнем  темата в руслото ѝ.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 12:55 от ДХ3

# 229
Сутрин е хладно, на още ми се носят рокли и сандали.

Днес съм много в тон, снимах се, пък после изтрих. Нещо ми мина мерака да споделям ежедневния си стил.

# 230
Аз съм с къси гащи, чехли и тениска тип Лакоста. При нас е още топло! Wink
Чакам мама от рехабилитацията...и готвя.

# 231
Сутринта към 4, като пуснах котката, беше клинч навън.Иначе вчера щрапах из София с къси гащи и чехли.Надявам се септември да е хубав и да може да си понося преходните дрехи.
Пепси, пропуснах да кажа, че си много свежа и днес, харесвам твоя стил.
Миме, как е бойното мамче?
Аз утре съм на погребение на чичо ми и сега ще имаме да решаваме имотни дела- омразно ми е.

# 232
  • София
Мен продължава да ме мъчи стъпалото. Съотвенто накуцвам леко и не мога да ходя толкова, колкото го правех преди.
Харпи, кажи някой доктор, може и на ЛС.
Вече сутрин си взимам горна дрешка - яке, сако...

# 233
Ортопед или невролог?Знаеш ли причината за тази болежка?

# 234
  • София
Ритнах нещо преди месец... Вероятно съм за ортопед. Така като гледах в интернет, нещо е станало между втората и третата кост на палеца.

# 235
  • София
Роки, нищо не мога да ти кажа за лекар, скъпа! Не случих на добър, но опитах само веднъж.
Раздвижване и йога за стъпалата не помагат ли? Почивката също е добър вариант и вкъщи ходене боса.

# 236
Д-р М.Димов е ортопед в 14 ДКЦ.
Цялата фамилия ни е лекувал, колеги и роднини и от други градове съм водила - на всички е помогнал

ДХЗ - имотните дела натоварват, но като са ясни нещата - кой какво има и какво иска става сравнително бързо.

# 237
  • София
Милен е супер - на мен много ми е помагал за някои контузии, но ходилата не знам... много са специфични.

# 238
  • София
Раздвижвам, почивам когато мога, ходя боса вкъщи. То това е въпроса, че като си почина, вечерта си направя масаж, на другия ден съм добре. И след това като ми се паднат три дни на работа, на третия едва ходя.

# 239
Ако стоиш права по цял ден, то може би трябва да помислиш за смяна на професията.
След 40 нещата се променят и съвета на ортопед/невролог е за смяна на работата. Една мацка супер фризьорка, която и си обича много работата приключи точно заради болки в краката, а е под 40

Общи условия

Активация на акаунт