Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 534
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 255
Авто Имунни
Три имам
В темата за Естетични процедури дамите пишат че не е проблем, но близки лекари казват да не си го и помислям.

Аз също се показвам, но без филтри и разкрасяване. Всички сте виждали потресаващите ми снимки с автор ММ Joy 

Сега нямам желание да се показвам - ни официална, ни ежедневна.

# 256
  • София
Да, аз също забелязвам леко отпускане на контура, независимо, че имам челюсти и скули, слаба съм и спортувам. Утежняване на горния клепач също, гневна бръчка и малко назолабиални. С гравитацията и годините не може да се спори.
Но не мога да си се представя друга, а и не ми се дават пари за непредсказуеми резултати.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 15:46 от Harpalike

# 257
Не, Ал,  ти нямаш плътна кожа и затова твоята е със склонност да създава бръчки, а моята, която е плътна и тежка, не прави бръчки, но се свлича под тежестта си и загубата на колаген от възрастта.Имам такива приятелки, с фини и нежни лица, тънки кожи, и макар и млади, вече правят доста бръчки.Също така са слаби в телата.
Не знам кое е по-малкото зло.🤷🏻♀
Като цяло не бива да се втелясваме толкова в себе си, а да сме в оптимална форма и здрави.

Аз със сигурност ще направя браулифтинг ако имам възможност, защото клепачите ми вече започнаха да покриват миглите като съм с отворени очи.После и блефаропластика.

# 258
Не се втелясвам Simple Smile
кожата ми е тънка и нежна, червенокосите сме такива
Каквото-такова
Само да съм здрава и активна

# 259
Моята кожа е плътна и стегната. Преди лицето ми беше слабо, сега с бузи, но това дава опънатост. Но гневната бръчка и бръчките на челото ме дразни. За това нямам против ботокс.

# 260
Ако ежедневието изисква дълги часове стоене прав на едно място, си е направо убийство. Седящите професии са облагодетелствани с възможност за леки форми на мобилност, при добро планиране. Оправдания като "нямам време да стана за две минути", не важат. Около себе си имам примери за ходене на бегом до тоалетна за минута, ами и това не е приемливо.

Роки, да се покажеш след филтри и предна камера не е повод за хвалба Grinning

# 261
Hmmm, не зная коя е Розамунде! Според коментарите ви някакъв розов ескейпизъм със сенсуални нотки Grinning

Направих теста, разбира се, любопитството ми е водеща сила при мен, но освен, че е доста повърхностен тестът сам по себе си фактът, че завърши с оферта веднага го "дисквалифицира" в моите очи. Агресивен маркетинг не понасям във каква да е форма! Иначе аз си знам, че съм уморено-деформационен (да, могат да бъдат смесени)

Агент, на Гугъл снимки.
Mersi, Asa! Хареса ми, ще погледна!

... не мисля, че е лошо човек да не иска да увисва като Бриждит Б. или да се стафидосва като Сигурни Уивър.Животът се живее един път и за някои от нас, да поддържаме максимално добър вид според възрастта, е важно.Ако за друг не е и приема спокойно белезите на остаряването, аз съм ок с това.

Деси, абсолютно съм съгласна с теб, обаче по мои наблюдения достъпността на инванзивни процедури през последните 10-15 доведе до промяна на парадигмата и "естественото" беше заменено със един доста "неестествен" коригиран вид. По същият начин по който повсеместните филтри в телефоните водят до това, че жени на наша възраст вече не могат да направят разлика между нормална кожа и брутално ретуширана кожа. Това, което преди 20-25 беше прерогатив само на филмови звезди и модели на обложките на модните списания слезе най-накрая в масите. Но въпреки това резултатите са все още мнооооого двузначни - личи ли си че гледам Никол Кидман, супер-пупер тунингована в продукция от 2024 год по Нетфликс и въртя очи Wink

Та това исках да кажа де, аз съм с 2 ръца и 2 крака за поддръжка, но и за здрав разум и НЕследване на поредния бюти тренд, защото нито Никол, нито Мадона, нито Донатела успяха да ме убедят, че инванзивните интервенции ни подмладяват. А има и едно понятие в дерматологията и пластичната хирургия "perception drift", много интересен феномен!

PS Но има надежда и за феновете на естественото, де Grinning

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 16:36 от Agent Provocateur

# 262
Има го и това, Агентче, но всеки има глава на раменете и нека си го преценява за себе си.Аз също не харесвам “предобрени” хора, някои смятам за официално луди и за терапия, просто не ми харесва разделянето на лагери в темата.Все пак известна доза такт е необходима.
Приключвам с коментарите аз.Прецакваме смисъла на темата и хора, които имат желание да пишат, ще се дръпнат още повече.То вече се случва, де.

# 263
  • София
Аха, трябва да намеря спец фотограф да ме снима, та да се покажа, тъй ли?

# 264
От такт винаги има нужда, но от мълчание, сакън случайно да не се наранят нечии чувства вече ми писва - аз живея в държавата, която създаде политическата коректност и я превърна в национален спорт и смея да твърдя, че таз работа има както малко положителни, така и много отрицателни страни!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 18:59 от Agent Provocateur

# 265
За такт говорим, да.Винаги има начин да поднесеш мнение , така че да се възприеме от опонента, без да го огорчаваш излишно.

# 266
  • Sofia
Паулина Порижкова я следвам в  ИГ, рядко красива жена, и на 20, и на 59. Остаря  естествено .
Казвала съм ви, че с бръчки и хлътнали скули се харесвам повече. Лицето ми доби характер.  Като млада и бузеста изглеждах много наивно . Joy

Агент,  младежът е със смесени чувства,  но смята да повтори. Grinning

# 267
Какво ще кажете за тези мокасини, поръчах ги, но нещо им се чудя сега като дойдоха.

# 268
Има хора, на които чувството за такт и емпатия им е в кръвта, има и такива, които целенасочено трябва да полагат/ме усилия в тази посока, важното е да го поискат Simple Smile А в крайна сметка темата само може да спечели от това.
Може ли да се опитам да сменя темата и да ме посъветвате как, аджеба, да си правя свястно селфи само на торса? Свързано е със стила ми във форума, не по принцип Grinning

# 269
Карън, говори ми Grinning
с бузки съм като зайче Joy
сега изглеждам като лошата царица

Мацки, да споделя че всичко тръгна от Cos чантата, харесва ми модела, но това че е къса дръжката и няма как да застане на рамо ме спря, после минах през ФуКла, харесах една черна https://www.furla.com/bg/en/eshop/furla-sfera-soft-WB01365BX31681002O6000.html, множо нежна ми се видя кожата, поръчах една гоооляма Elleme, намерих си една здрава, по-груба работна чанта, която се сгъва оригами стил, като че ще си прави човек корабче, взех я и сега отказах Elleme-то
Та така Sunglasses

Такива мокасини ми правят рани и не мога да нося

Общи условия

Активация на акаунт