Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 324
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 570
А мен такова време ме удря в емоциите- негативно.Обичам да вали сняг и той да е сипкав и стегнат, не кишав, какъвто ни спохожда последните години.Но аз съм родена през лятото и това е моят сезон:

# 571
Днес май всички сме станали рано...при нас днес го дават над 30. От сутринта съм вир вода...
Не обичам ни зима, ни сняг, ни дъжд...! Само слънце и море...
Ал, виж какви ботушки са пуснали Ингилиз, ама няма в зелено.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:36 от mimi.7299

# 572
  • София
Момичета, кое ми трябва повече? Искам подарък да си направя за годишнината ни… или си търся извинения за шопинг пак! Neutral Face
Колебая се между сешоара и Airwrap-a? Имам си автоматична Маша, иначе, , от която съм много доволна и съм препоръчвала, дори тук…

# 573
Ал, показаният модел ботуши от теб много прилича на Аквазура. Пуснали са тази година същият модел и в бургунди. Ако те устройва следи ги за намаление. Обаче мисля, че и маслиново зелени ще пуснат. Гледах, че е и той в тенденциите.
https://www.mytheresa.com/it/it/donna/aquazzura-stivali-saint-ho … orgogna-p00948962
Велурени обувки имам и нося, но ботуши не. Пощурявам като се заглади и лъсне велурът от това, че си кръстосвам краката.

Диа, мерси! 🤗 Ще питам и в другата тема.

На мен периодът септември и декември включително ми е много любим.
Мразя януари месец, но някъде четох, че го считат и за депресивен месец.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:43 от cloè

# 574
Момичета, кое ми трябва повече? Искам подарък да си направя за годишнината ни… или си търся извинения за шопинг пак! Neutral Face
Колебая се между сешоара и Airwrap-a? Имам си автоматична Маша, иначе, , от която съм много доволна и съм препоръчвала, дори тук…

Копче, аз съм за airwrap-a … но лично аз ще дебна намаление като пуснат с повече приставки, с моята дълга коса си мисля, че ще ми трябвa ето този https://www.emag.bg/masha-za-kosa-dyson-hs05-airwrap-complete-lo … -01/pd/DGB9TLMBM/

Всъщност, който вече го ползва - кои са най-подходящите приставки за дълга коса с цел изправяне и букли?

# 575
Искам зелен кожен портфейл със златна гущерожаба 🦎
Разсмя ме ДХЗ

Мими, готини ботуши, ма много тракат Ингилиза, а аз искам да стъпвам безшумно 🐆
Мама как е?

Cloé, определено ще дебна. Сложих ги в любими.
Този цвят ми харесва много, имам и кожена гладка чанта в такова червено плюс цветни детайли в сиво и синьо.
А за шарката - като си в черно може да си сложиш ръкавици и чантичка като от саваната.

Кафявото не ме радва като цвят, но госпожицата ме опровергава постоянно - носи много и и седи.

Копче, честита кухня. Мама доволна ли е?

Зари, приятно 🙂

Днес по анцуг, много ми харесват цветята 🌸

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 18:53 от Al Georgieva

# 576
  • София
Al, кухнята
Скрит текст:
е на вторият етаж и е само за нас, когато ходим там за празниците и/или сме хоум офис. Майка ми си живее на първия етаж и ако трябва да съм честна- доста си бяхме обтегнали отношенията по време на ремонта, понеже си е свикнала сама вече 10!г. От както остана сама, без баща ми в тази голяма празна къща….
Сега е доволна! Но, повече от факта, че приключихме! Smile
През това време и пътувахме и в София си бяхме и всичко дистанционно се случваше… Доста нерви и финанси костваше начинанието.

Марунка, като се знам, как в последният момент- преди някое излизане ще взема да си правя косата, виждам точно 1-2 приставки в употреба. И клипчетата в нета са основно с навиващата пръчка. Куфарчето вдига много цената!
Реално, в употреба ще ми влезе това
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-multistyler-dyson-hs05-airwrap … -01/pd/DSXZWSYBM/
В магазинна на Златна рибка пробвах. Трудно ми се видя, но ще схвана!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:16 от kopche

# 577
Копче, чудесно те разбирам.

За косата - аз се оправям идеално и без маша (правя букли с щъркели и фиби), а щом си доволна от твоята защо ти е Дайсън?

Cloé, мисля шанса да остане моя номер на намаление и малък
Ето тези са разкошен цвят, на искам ботуши

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:40 от Al Georgieva

# 578
  • Берлин
Ал, как ги правиш тези букли?
Аз имам всичко, де що се е появило, но освен сешуара, другото си е по шкафовете и не се сещам. Дъщерята на Мм я приеха да следва тук и днес пристига. Дано поне тя ги ползва,че аз с прическите не се справям сама.

И да ги нямаме такива- още не съм видяла морето /броя часовете/. Никакви такива есен, зими.. иначе сутрин го докарваме до 8°, та ми е смешно да редя куфара с бански и джапанки.

# 579
Като се прибера по-късно ще покажа как.

# 580
  • София
При мен с пършивата ми коса нищо не работи, освен влажен климат за поддръжка на чупките. Особено на 2ри ден след измиване. Колко време ви се задържат с уред, без стилизиращ продукт?

# 581
На мен 1час.

# 582
Без стилизиращ продукт 2-3 дни, но аз и на толкова време я мия.
Много харесвам Balmain Texturizing Salt Spray, ползвам като е по-влажно, много държи.
Косата ми е твърда и лесно се чупи/държи форма

# 583
Колко време ви се задържат с уред, без стилизиращ продукт?
Аз съм с гъста, твърда, плътна, чуплива към къдрава коса.
За изправяне имам тези:
Китайския Revlon
https://www.aliexpress.com/item/1005006317430897.html?afref=http … afSmartRedirect=y
и въртяща четка-сешоар
https://www.aliexpress.com/item/1005005448832207.html
Като резултат се получава това:

Държи 1 ден. На следващия ден показаната форма вече я няма и косата към краищата образува фриз.
За букли, вълни и резултати като това:

по-добро от класическото сушене с четка и професионален (силен за изпичане) сешоар няма.
Техниката се усвоява бавно и с дълъг опит, но ми държи 1 седмица (дори когато пр. вкъщи държа косата си вързана).
Предимства и недостатъци:
1. При първия метод прическата е кратковременна, но уредите са по-щадящи за косата при дългосрочна употреба. Смятам да си купя и китайския Dyson и някакъв тип маша, ако ми се наложи да дооформя букли за пр. вечерно събитие. Пари за оригинали никога няма да дам именно заради кратковременния ефект при мен.
2. Класическото изпичане е професионално и държи много. Оформям прическа и 1 седмица изглеждам като модел. При дългосрочно прилагане косата се изтощава (изсушава) повече и евентуално започва да се къса ако не се прилага правилно изтеглянето с четка. Техниката е трудна - аз лично съм я усвоила с ежеседмично посещение (в продължение на около 10г.) на (смятам) един от най-добрите фризьори.

# 584
Аз с моята пършива коса си викам добре, че е къдрава, иначе ще е като залепнала на главата. Оня ден беше влажно, накъдри се ситно и я разресах с четката на Дайсъна. Стана на вълни, сложих диадема и лак и удържа цяла вечер.
Откакто съм с него ММ каза, че много мека ми станала косата.

Общи условия

Активация на акаунт