Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 462
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 530
За право не споря, говоря за възпитание и учтивост.Макар и анонимна, сте в някаква среда и е редно да знаете как да се държите в общество, било то виртуално.
Иначе право имате да говорите каквото желаете, но не очаквайте да Ви ръкопляскат.
Аз имам право да “начуквам канчета” по лично осмотрение.

# 1 531
De Si, мисля, че си редактирала поста си.
В първоначалния вариант не беше така написан.

# 1 532
Кой пост , Света? Само съм допълвала.
ДХЗ, уважавам мнението ти да не се съгласиш с моето. Напълно си права в своето си мнение.

# 1 533
Мис Каприз, на мен не ми харесва как се получило. За разлика от самата теб, която ми харесваш. За да съм по ясна, че май стана леко объркано, ти ми харесваш, но комбинацията - не. Ако е в случай, че нямаш какво друго да облечеш, ок. Но умишлен избор не би ми бил.
Естествено забравих- Копче готина мадама си ! Карен за теб е ясно. Не съм убедена, че имаш конкуренция тук. И Магни- за нея не мога да съм обективна. Винаги я харесвам 😁
Този

# 1 534
Карън е страхотна и не пропускам случай да ѝ го кажа, ама не я противопоставям на останалите, това ми е тезата и затова подсказах, че не е ок в аудитория така да си излива човек мисълта- с малко такт и уважение животът на околните е по-добър.Да изходим от това.
И не Ви начуках канчето, намигнах, че не е приемливо човек да говори каквото мисли ,без задръжки.Няма да е добре да кажа: “от всички в темата най не ми харесва как се облича Де Си.”
За това иде реч, нищо лично.Simple Smile

Папурчее, приятно ти море!😘
Аз цвл ден подреждам едно сервизно помещение😱

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 16:46 от ДХ3

# 1 535
Естествено забравих- Копче готина мадама си ! Карен за теб е ясно. Не съм убедена, че имаш конкуренция тук. И Магни- за нея не мога да съм обективна. Винаги я харесвам 😁
Ако говориш за този абзац, да. Допълних го. Нали съм написала, че съм забравила да го напиша горе. То и затова когото успея да видя, ползвам бутона полезно, което за мен значи, че съм го харесала. И друг път съм писала,  че чета наведнъж много страници. Рядко следя в момента и рядко виждам повечето снимки.  Докато се наканя да напиша и съм забравила кого съм видяла. Или вече  темата е върху нещо друго.
Както и да е. Питаш , отговорих.
Ето пак ще допълня. Можеш, ДХЗ, можеш да го напишеш. Защо да си длъжна да харесваш моя стил . И как това,  е ти не харесваш стила ми , би ти повлияло да не ме харесваш принципно.  Сега ми е ясно, че в стила ще влезе и цялата презентация около личността ми тук. Но давам ти за пример , съжалявам , че ще е с конкретни две три имена- Магни, Мими и Змия, както и Ал , харесвам извън стила им .

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 16:38 от De Si

# 1 536
Дами, всички мнения приемам:) И не съм искала да създам полемика, само да дам пример за потребителката, която пита. Някои уточнения, не претендирам изобщо да съм моден гуру, сама имам забележки към дрехите си понякога както и към тези на снимката като цяло. Снимките също така са стари на 2-3г.  Не бях на круиз, а на екскурзия в Истанбул в преходен сезон, променливо време,пътуване с автобус и адски много ходене пеша, сигурно 50 км за 3 дни. Та акцент беше удобство не толкова модата, с компромиси. За бяло сако и токчета дума не можеше да става:) Просто исках да дам пример, че за мен е възможна цветовата комбинация, не говоря за цялостния стайлинг. Май не бих се облякла сега така.

# 1 537
Света, на мен много ми харесва тъмен пуловер и бяла якичка, на виж показаните съчетания тц 🙃 бяло сако на дънки и токчета ми е малко ужас-ужас.
За бял костюм си умирам, но костюм - с дълъг панталон ми е топ.
Различни сме 🙂

ЧеКа, бих потърсила всекидневни ботуши с други нослета. За рокли. Това за вчерашната снимка.

Парурче, добре изглеждаш.

Мими къде казваш? За пръстен? 😘

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 16:47 от Al Georgieva

# 1 538
Скъпа мис Каприз, ти въобще не си причината за дискусията. Нито пък това, че аз не бих съчетала така два цвята деним, би трябвало да те спре да си го правиш, ако искаш.

# 1 539
Цитат
Както и да е. Питаш , отговорих.
Ако е към мен - нищо не съм те питала.
Стана доста объркано, трябваше да те цитирам. В този вариант както е сега към поста ти нямам забележки.

Цитат
бяло сако на дънки и токчета ми е малко ужас-ужас.
Ал, за токчета на мен ли го казваш, изобщо не ми харесват разбира се ужас на квадрат. Примерът е само за бяло сако с дънки, не ми се занимаваше да режа снимката. Без токчета естествено и на 100%. съгласна.
Трия, че тук много буквално се приемат нещата, да не реши и друг, че подкрепям токчетата с дънки.

# 1 540
Света, често стават обърквания като се пише. Дори и в чат. А какво да говорим за форум с много мнения. Често правим предположения за кой какво искал да каже и понякога даже зависят от нашето вътрешно състояние в момента. Ако друг ден го прочетем, е много вероятно да видим нещо друго. Това е малко като с книгите- колкото пъти четеш, нещо ново намираш. В една и съща книга. Тук не чуваме тона, не виждаме експресията на лицето и т н.

# 1 541
Ами да, случва се човек буквално да приеме нещата. С дънки, токчета и тениска доста петък вечери съм излизала преди хиляда години 🙂 Но на двайсет е друго 🐰

# 1 542
Клеми, прекрасно и лъчезарно дете си имаш! Успях да я видя случайно снощи!

Karen, да, точно за сериозно черни коси говоря, не за твоето ниво на кафяво - а за такива, които не отразяват светлина. Е, те, според мен подчертават всички сенки и бръчки и действат като черен рефлектор около лицето. Точно както ярко червено червило подчертава всички зачервявания по кожата.

Мис Каприз - хареса ми комбинацията ти и на теб ти стои много, много добре! (на мен няма да стои). И понеже обичам дънки и съм съчетавала различни цветове най-често с много любимо бяло късо дънково яке със златни копчета за да гоня контраст ще поровя да видя какво мога да извадя от нета, което към днешна дата ми допада.

Много е забавно как се мени естетиката и като погледнеш нещо, което знаеш че си носил се изненадваш чак "Ама как съм го носила ТОВА!?!" Grinning  

^^^^ Велико!

PS А, добре че се върнах да ви попрочета Grinning Аз пък подкрепям токчета с дънки - зависи си от токчетата, зависи от дънките, зависи и топът какъв е - ще ме прощавате, че пак съм контра, ама много яка генерализация ми се чини това "токчета с дънки - не!"

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 06:28 от Agent Provocateur

# 1 543
Дънки с боти на токчета, обожавах преди. Сега пак бих обула ако се харесам в модел дънки! Примерно с черните ми боти на Ралф Лорен.
Каприз, на мен ми хареса съчетанието, няма нужда да се обяснявяш, щом те кефи - носиш. Това е твоят стил. Дали е модерно - няма никакво значение! Wink

# 1 544
  • София
Благодаря, момичета!
Ще подмина споровете. Но по принцип малко тактичност никога не е излищна.
Копче, жестока форма! Искам такава преса!

Общи условия

Активация на акаунт