Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 073
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 725
Аз с моето нежелание да нося токчета носих рокли и поли с удоволствие една-две зими след като Албер Елбаз пусна колекция за Ланвин  с оксфордки през 12 или 13 -та година, не помня вече. Точно съчетаване на несъчетаемото е това, което  съумява да ми направи впечатление в модата. В цветове не се впускам с удоволствие, но еклетика във форми и структури винаги ме е привличала.
И аз четох, че се носят само натурални животински принтове този сезон, оцветените - не. Поне по витрините виждам основно в бежово.
Добре ме подсетихте да разгледам на децата обувките-там трябва да има поне два чифта гумени ботуши, които не носят. Ъговете им бяха любими и на двете, но слагахме вътре ортопедична стелка и пръскахме с импрегнант, защото не ги сваляха.
И аз имам фенси домашни чехли от овча кожа, много са приятни. На българска марка са и моите, но не помня на коя, май на Милвена са и моите.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 16:55 от silver pearl

# 1 726
Важно е посланието - съчетавайте и несъчетаемото! Simple Smile
И ходете като изпаднали германци. 🙈😂😂

Всякакви тенденции има, трябва да си ги пречупиш през твоя вкус.
[/quote]
Точно! То да съчетае несъчетаемото всеки може. Ама така ще се себеизрази, ще покаже настроение...и не на последно място липсата на всус! Joy
И защо да пречупвам тенденциите чужди през моя вкус...предпочитам да си пречупвам моите тенденции...!
Еклектика във форми и десени ми деъства потискащо...не мога да се примиря с хубава рокля и неподходящи биещи се с нея обувки!

# 1 727
ДХЗ пише за ризата с животински принт, аз ѝ гледам добре подредените хубави  зъби🙂

# 1 728
  • Sofia
В тези едноръки сака моделите изглеждат сякаш са ги навлекли преди да  довършат кройката.

Силвър, белите пуФчета са суперски!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 17:18 от Karen

# 1 729
В тизи едноръки сака моделите изглеждат сякаш са ги навлекли преди да  довършат кройката.

Силвър, белите пуФчета са суперски!
То вече от изчепения се чудят какво да измислят... 🤣

# 1 730
Нахвърляни парцали на бостанско плашило Joy

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 17:27 от GeryGG

# 1 731
Бе носиш си другия ръкав и като се смръзнеш, си го закачаш с велкро 😆 Ама са те видяли де 😀

# 1 732
  • София
Силвър, много сладки чехли. Приличат на котета.

Към недоумението на едноръките и еднокраките костюмчета и аз се присъединявам. Интересно ми е дали това ще стане модерно.

Много обичам еклектика на десените и показания от Ал пример на 3 вида шарено + розово сако ме радва.

От утре започвам да съм по-редовна в офиса. т.е. два пъти в седмицата ще нося нещо различно от домашен клин, клин за бягане и клин за фитнеса. Почти ми иде да кажа "Ура", ама не съвсем...

# 1 733
Леле Деска, с тая усмивка си като от реклама 😍
Ризата е страхотна.

Умирам си за съчетания на различни десени, харесва ми цветя плюс каре, анималистични плюс флорални/растителни десени, точки или райета плюс цветенца и т.н. и т.н. (и след това разкритие - днес съм скучна в тъмно синьо индигово, черни токчета и чанта и антрацитено вълнено палто. Тегаво е работно, не ми се конти 🫤)

Силвър, на Милвена са ти 🙂

Много е красива полата на Манго, но си имам леопарда и една дълга на цветя, та ще си кротувам.

Cloè, за обувките съм съгласна с теб ❤️
Много променят вида. Грозни обувки са ми смърт. Като видя обувки за баби на още млада жена и припадам 🫤

едит: снежния ми леопард е почти-почти като козинката на оригинала, на ако знаете риза в какъв красив леопардов десен чакам....

# 1 734
Силвър, много сладки чехли. Приличат на котета.

Към недоумението на едноръките и еднокраките костюмчета и аз се присъединявам. Интересно ми е дали това ще стане модерно.
Не истествено, почти няма социална среда и професия, където ако се появиш така да не те помислят за откачен. Simple Smile

# 1 735
И аз харесвам съчетанието на различни видове шарки и принтове. Но не ми допадат съчетания тип "каквото хванах това облякох",  т.е.  искам да има обединяващ елемент - дали ще е  цветовата гама,  дали във форми, но съвсем случайните комбинации не ми допадат.

# 1 736
Пепси ти си единствения човек, който имам в обкръжението си при, който съчетаването на несъчетаемо ми допада, някак в природата ти е. И си ми много на сърце....При Ал също, но при нея е по умерено и също й прилича много. И при Харп има такава тенденция. И тя е сладка.
Аз ако се докарам така ще ме приберат, я в приют за гавроши, я в психото. Не ми пасва ич.
Току що мъжа ми ми праща това, явно и той е фен на Моника! Wink

# 1 737
mimi.7299, въпрос на усещане е.
Ако човек не се чувства себе си облечен по определен начин, и най - по топ стилиста да го е облякъл полза няма. Променя се излъчването, походката и всичко останало, когато човек вътрешно не е доволен от вида си ...
На Моника Белучи, всеки е фен Simple Smile.

# 1 738
Мими, мъжа ти следи тенденциите! 😁
Имах впредвид, ако следваш тенденции си ги пречупи през твоите очи. Ето виж не носеше животински принт, а вчера показа рокля. И ще си я съчетаеш както ти харесва на теб. Човек, краде, това което му харесва и стои добре.

Сладурски пантофки имаш Силвър! 😍

С тези нестандартните съчетания ми се струва, че ще засичаме по улицата хора облекли се все едно тока им е бил спрял или куриера ненадейно е дошъл и си облекли първото нещо попаднало им под ръка! 🙈🤣🤣🤣

# 1 739
Моника има уникална индивидуална красота и женственост, аз лично на живо не съм виждала подобна. Гледала съм я във филми, толкова е хипнотизиращо, поразяващо магнетична, че гледаш само нея, сякаш други актьори няма.

Общи условия

Активация на акаунт