Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички! Аз чак сега се включвам  то благодарение на Karil за което й благодаря.Исках да ви питам как да си сложа снимката и на моето бебе в големия колаж.Много ми хареса.Аз родих на 01.11 и бих искала да се включа към вас!

# 166
  • София
Бравос Peace
Добре сте си прекарали и сте се забавлявали както е видно от снимковия материал!!!
Хайде другия път и ние сме на линия. И да е скоро ей Naughty

Добре дошла на Лукреция  bouquet

# 167
Ммммддддааааа, срещата наистина беше супер  Simple Smile Много съм доволна, защото се запознах с още мами - Клюки (която я познавах визуално от преди), Фъстъчка, Карил и Цвети и съответно видях на живо още слааадки бебчета  baby_neutral
Само ме е яд, че не можах да обиколя малко магазините с другите мами, но то Теа като писна нямаше как  Confused А така ми се искаше да си купя нещо новичко  Mr. Green
От както се събуди в мола(около 15.00) Теа не е спала и тази вечер още в 21.30 беше изкъпана, нахранена и вече спеше  Tired Накрая заспиваше докато я обличах.
Та едва сега седнах да си почина и открих и аз другите ноемврийчета с техните мами и татковци в списание МАМА.
Да благодаря публично на Марианка и Ема за това, че ни подариха две от своите въшки за коса  Hug  Simple Smile

Благодаря на всички за подкрепата в гласуванто bouquet
Горис, ако не греша ти питаше коя е януарската мама  newsm78 ... Десислава с бебе Кристиан.И аз нямаше да разбера, но кумата ми е лежала в една стая с нея като са раждали и ме светна.

Честито на днешните месечинки и на именниците !

Мами, някой ако иска Инфакол от Англия да свирка.Нашият татко утре вечер се прибира и мога да му поръчам да купи.

Сега отивам да  1ironing После ще следва  newsm37  grinning012 smile3524

Лека нощ на всички и специално се обръщам към Карил...дано Дани да спинка тази нощ, че и мама покрай него  Praynig

Целувам ви   bouquet

# 168
Добре дошла на ЛУКРЕЦИЯ!!!  bouquet
Прочела е моя тема, за раждането ми в Шейново, и се оказало, че сме били там по едно и също време. Абе, егати късмета..те са били 7 мами в стая #Crazy

ПИШИ Колко голямо се роди бебето, как се казва и кога се роди\това вече си го написала,де..\
Мами, дано днес да сте орисали дзверо, да спи добре..Утре искам да се похваля... Praynig

# 169
Баба Марта бързала, мартенички вързала, на момиче и кокиче, на момче и на дръвче! Аз пък ще вържа на вас, с пожелание за късмет!                                                                                                              ПОДАРЪЦИ ОТ БАБА МАРТА                                                                    Взела две игли от Ежко,
Прежда от върбите взела,
Баба Марта тази заран
Мартенички е изплела.

Ето ти една - за здраве,
Ето ти една за сила…
Баба Марта за децата
Пролет днес е подарила!
                                                                                                                                                                                                                                                           Баба Марта ту плаче, ту се смее

Имало двама братя - Голям Сечко Януари и Малък Сечко Февруари. Тяхната сестра била Баба Марта. Тримата имали едно лозе и цяла година се грижели за него.

Като дошло времето - направили три бъчви вино.

Чашка по чашка, изпили двамата братя цялото вино, без да кажат на сестра си.

Решила веднъж и баба Марта да си вземе чашка вино. Отишла при бъчвите - и що да види - виното изпито. Ядосала се баба Марта, разфучала се, развилняла се, пък накрая се разсмяла. Казала си "Какво пък, нали братята ми са го изпили, не са чужди хора".                                                                                                                           love001  love001  love001  love001  love001Много-много целувки от мен и Андреа![/color]

Последна редакция: чт, 01 мар 2007, 23:10 от myrena

# 170
Златна, покажи снимки на твоята госпожица да направя един тест на нашия тати - "Познаваш ли си бебчето?"  Mr. Green
Лайтблу, точно щях да пиша, че искам вече и на моята буба да й порасне косата, за да й слагам и аз въшки като на Теа и Ема!  Heart Eyes

Много сте хубави, момичета! Благородно ви завиждам за това, че се събирате! Но аз съм си обещала, че на някоя среща ще се домъкна рано или късно!  Peace

Спокойна и безплачлива (каква дума само  Crazy) нощ на всички!   bouquet

# 171
.....чакате със нетърпение...мартенското поздравление
втора част

Мишенце..продължаваме напред...
Тя е огън и е лед.
Ще отреже тя квитанция на мадамите във Франция!!!
Сила с нежност съчетала...ще ги люшне като хала!!

Кой е лешникова дама, Веси S е тази мама.
Ники - кротък хубавец, по кротуване е спец..

ТАЛИ, ти си страшна мацка..ей!
Гледах снимките с Андрей! ЩО екзотика на плажа..
Искам нещо да намажа-
аз от Мармарис, морето...
Много цунки на детето!

Бонджорно, БИМБА- Италиано!!!
Ах скицо, кримко, ти
Здравей!
на Запад ти си наша мисия.
Целувки нежни на Алисия!

За да стане пак закачка,
побъбрете си със КАЧКА,
..ала с мама МОНИ виж -
ти по чехли ще стоиш...
Ключ си няма от вратата...

А пък хубавата ЗЛАТНА, златно кюлче..
в златна мина - тя родила си Златина!!!
Има и геройски мами, те заслужили са "Грами"
ЕСМА - с бисерчета две... и
ВЕЛИНОВА с чаве, дето малко я не слуша..тя подкупва го със круша
- тази малка Ангелинка-
тя е нашата маслинка...малка а с костилка ЯКА!!! Тя ще бъде скоро кака!!!
Във отбора героини, ДИЛ е дама с трима сина!
После правят те шпалир на отборичка -
КАРИЛ, ..
Колко хубаво сега
е със повечко деца!!!

Точка в Добруджа зачезна...
С три любими същества.
Що спокойствие излъчва - тази мъничка жена!

Ангелиха, - адашката Мария е страшен феномен
на мама синеока е слънчев, слънчев ден!!

С МАША в Сухата река, сме съседки..
без да знаем.
Мале, мале ...що коса..
по нея Мишето ще разпознаем.

Софкобофко. Макар, че океани делят света на две...
на мъничка България  оставаш си дете!!!!!
Очакваме на лято да се завърнеш ТУК! Със своя Дани злато и якия съпруг!!!!

...
това за днес....търпение,
ще има продължение!!!  bouquet

# 172
Не мога да си легна, без да съм го казала ... [b]КАРИЛ[/b] НЯМАШ РАВНА  Hug Стихчето е върхът, както винаги  Simple Smile Възхищавам ти се на неуморния дух и светлото настроение, което струи от теб, въпреки безсънните нощи.Дано тази не е от тях  Praynig

Лека и спяща нощ!

# 173
Ха, момичета, вече има отворена тема за бъдещите ноемврийски бебета 2007!  Party

Карил, толкова истинно описваш в стихотворенията си, че чакам моето с нетърпение, за да видя с какво ще ме изтипосаш!  Flutter Толкова енергия и позитивизъм стуят от теб, че заразяваш всички ни!  Hug

# 174
Карил, ама направо си невероятна!!!
За първи път си виждам името в стихоплетство и съм много очарована... след малко ще събудя якия съпруг да му го прочета и на него  Heart Eyes  Laughing

Като ви гледам снимките и се разтапям от кеф- абе сила сте вие, вече в София и това е!!! Ееех, ако си бях в Младост можеше с Рени поне да се заплесваме ежедневно локално, ама на... Ренче- вече имаме и фанелка "Poops! I did it again..." BTW сестра ми се казва Рени и има апартамент в онзи хотел с монашеското име в Банско, от който е изключително недоволна  Mr. Green

При нас какво ново- вече четвърти път Данито ака, като му четем оная книжка, и НАСТОЯВА да му четем, направо се плаша колко разбират тия бебоци... Направих му чудна фотосесия как се прави, че чете Тери Пратчет, също... абе, младежа определено ще става учен човек!!! http://snimka.bg/album.php?album_id=102423&photo=60

Ние вечер заспиваме след 23ч и се храним между 2 и 4 пъти до 9ч сутринта... ако спазваме тоя режим е добре, ама чат- пат Дани решава, че преди 12 няма да заспива и ми разказва играта, пък и аз на него, щото не ми издържат нервите и почвам да му съскам, за което на сутринта се чувствам ужасно... Но наистина факт е, че откакто Дани се роди- повече от 3 часа накуп не съм спала, който факт вечер много ми тежи и все още не мога да си представя как се оправят мамите с 2 деца или пък с близнаци  Shocked...

И в главата ми се върти дилемата- аз ли съм майка, която е толкова смотана, че не може да си направи режим на детето, или е добре да оставя бебока сам да решава кога да яде и спи, защото така е най добре за него....  newsm78

Пак да кажа- и мамите и бебоците сте страхотни и само мога да съжалявам, че засега не можем и ние да се включим в купона  Party Laughing

Цвети!!! Поздравления за книжката!!! Малко жени, които познавам, са я взели от раз- ама това скорпионите сте опасна работа  Sunglasses!!! Сега ако беше в САЩ, щеше да ти трябва столче за Ран и кошничка за Неда- съответно- по голяма кола- най- добре SUV (Sport Utility Vehicle- Джипка по нашенски)... Един Лексъс много ще ти тича да знаеш  Grinning Сериозно искам да ти кажа да не возиш децата необезопасени, ама се отплеснах.

Ами това е засега... чао, че ме викат на пожар от кошарката... Целувки на всички!!!
БУБАЛИНААА, ОТКЪДЕ ГИ ВЗИМАШ ТИЯ АВАТАРИ? ИСКАМ И АЗ!!!!!  Heart Eyes

# 175
  • София
Добро утро на всички Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИ84 !!!

Аз забравих да се отчета за протокола, че съм зодия козирог с асцендент водолей. Току що проверих в един сайт и се оказа, че по китайския хороскоп съм МАЙМУНА!!! А аз се чудя, защо Алекс ме прави на маймуна Mr. Green
Някой питаше за отвиване на бебчовците през нощта. Моят си изритва одеалото най-редовно, но понеже в къщи е топло не искам да го увивам с чувалче (само това липсва да му купим Mr. Green). Затова спи в порт бебето и така се справяме със ситуацията.

# 176
Добро утро дами!  bouquet
Благодаря на всички, за милите думи, затова че ви се нравят стихчетата, ...ама аз съм на това мнение, че човек може единствено да обърне света, камо ли бил той жена и майка!!! Та ако ние не си го променим, така че да си го харесаме, няма на кого да чакаме!!!
Много благодаря на МИШЕНЦЕ и БУБАЛИНА и всички мами, които пък аз вдъхнових та прописаха стихове!
Много ми харесват и ви благодаря, да пишеш поезия, значи според мен да си отвориш сърцето!!!така е и като човек пее!
Ейнджъл ейс!?
Пъхнала съм дискретно твойто именце  в отбора на морските мами, ти си в редицата на варненки, които възпях в първа част!!!!! Ей- не съм те забравила, Ейнджи!!!!!
Цвети, имам грях, че не съм ти благодарила ВСЕ още за това че ми помогна за аватара!!!
Ние май малко сме болни, ама ще и резна главата на ламята!! Днес ще сме на лечение по спешност!! Мен доста ме боли гърлото, а Дани се прокашля!! Отивам да си струпам един компрес, а на него да дам Тайсъна!!!Хма, ха!! Crossing Arms Crossing Arms

Е, тази нощ спах от 24 часа до 04, после още два часа ..Малко съм по-добре тази нощ ПУ ПУ ПУ..но пак не ми стига сън #Crazy #Crazy
И още нещо се сетих.....ВЧЕРА СИ КУПИХ крем на БиоТерма за целулите от МОЛЛ-а, ще ви кажа дали има ефект. Направи ми впечатление ..много гадно!!! ПРОДАВАЧКИТЕ моля ти се се врътнали с гръб\то вярно че клиентите бяха 2-3-ма, и СЕ ГРИМИРАТ с МОСТРИТЕ...ПУДРЯТ ли Пудрят с четки, Ба си!!! Викам ....може ли такъв и такъв крем...и тя ми даде крема, който е 68 лева #Crazy, а тубата му като омазана..да не казвам с кво...КАФЯВА и с отпечатъци от пръсти.
МАле , викам си ...тия са отваряли тубата, бе!? И поисках да ми я сменят. Смениха я. А мръсната я прибраха в склада, тази на касата така им нареди!!! Прибирам се вкъщи ...и отворих да се мажа..КВО ДА ВИДЯ...на дупката на тубата има една лепка, като тази на пастите за зъби..ЕМИ ТЯ РАЗПЕЧАТАНА и лекичко "залепена"отново!!! Е, па такова чудо нЕма...е, в България го има Де!! Сигурно са си мазали шибаните задници, ..Язък че са момичета на по 20 години, а не могат от земята да си ги вдигнат!!! Пууууууууу!

# 177
Добро утро и от мен!

newsm59 Рали 84!Много здраве, любов и късмет ти желая А ти къде се загуби бе, мацка  Wink

Ние се излюпихме рано рано тази сутрин, още в 6.30.  Tired Ама аз го и очаквах де, след като снощи мушмурока заспа в 21.30.
Карил, надявах се по-късно да те видя тук, тоест се надявах още да спинкаше, ама не.Радвам се, че Дани е поспал малко повечко снощи.Айде довечера още повече да спи.Поста ти искрено ме разсмя, въпреки жалката действителност, която си описала.Ама не можах да не се разсмея на "шибаните задници"  Laughing Чакам отзивите ти за крема, че и аз съм го заплюла.Пробвах една малка тубичка от него, която ми дадоха като мостра и много ми хареса, но все пак от две намазвания не може да се прецени.
Габи, мисля, че ти ми питаше дали съм доволна от крема за корем  newsm78 Да, след редовна употреба съм доволна.Има ефект определено  Peace
Ние днес сме на консултация и смятам да започвам захранването сериозно.

Ох, и на мен ми се спииии  Tired Аз пък съм друга луда ... снощи нали ни го нямаше таткото и мен като ми стана едно страшноооо  Sad До 2.00 не можах да заспя и домакинствах.

Добре дошла на мама Лукреция!

Честито на празнуващите днес !

Днес е топличко навън, така че мятайте бебоците на количките и хайде на разходка  Mr. Green Приятен ден!   bouquet

# 178
Карил, newsm20

А аз пак ще се оплаквам - детенцето ми никак не е добре, тая температура го тормози много, има храчки, сополи, не може да диша, почти не яде. Сега отиваме на изследвания, пък да видим.
Обикновено съм спокойна като са болни децата, ама тоя път така яко съм се притеснила.....

Лек ден на всички ви!

# 179
Добро утро!  Hug
Завидях за срещата  Embarassed
Много искам и аз, ама като не мога да се примъкна... Но следващия път като се спретне среща на открито и ние ще се довлечем  Crossing Arms
Като ми донесът жерафффчето от Памперс ще го кръстя Клюмедар или Дармеклю или Медарклю ...  Mr. Green
Карил, не искам да се повтарям, но.... много ни радваш с постовете си  Peace Ще чакам с нетърпение отзивите за мазилото.
Вики вчера ми направи две паузи от 4 часа между храненията!!!! Голямо постижение е за нас.
Хайде да се стягаме за дълга разходка днес, че утре май го дават да вали.
Ех, ама чудна зима си изкарахме - почти не се свъртахме по домовете Simple Smile
Ама догодина искам сняг Crossing Arms
Мишенце, много се надявам бързо да се оправите!!!
Цунки и до скоро  Hug
Рали84 Честит Рожден Ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт