Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ragtime, и Борис пищи - много се кефи, а аз му се смея и той още по-ентусиазирано пищи Laughing

# 286
  Григ, аз само това не съм пробвала  ooooh!! Ние пък така усърдно си смучем пръстите, само дето още смучки няма по тях  ooooh! Mr. Green! Относно кърменето - ние още в началото на януари изцоквахме по 170 гр. на папане, а сега нямам идея колко папа! Иначе виж ми в подписа колко сме били на 3 месеца! В момента е 7500 и 68см.! Доки не ми е казвала, че го прехранвам или нещо друго! Абсолютни глупости ти дрънка твоята докторка! Остави я Дана да си папа колкото иска, нека е доволна момата! Виж я ква е сладурана  Hug!
  И Боил се е научил да пищи и по цял ден писка и пее, а в момента мрънкоти недоволно в Активната гимнастика  Tired!
  Катти, и ние имаме тази бибка на Чико, ама хич не я тачим! От време на време като е сънен успявам да го прилъжа само с Нук   ooooh!!
  Мим4о, честит рожден ден   bouquet! Да си жива и здрава, много обичана и желана   bouquet!
  Цунки от мен, че дребосъка съвсем се разсърди  Rolling Eyes!

# 287
Мим40, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! bdbaloni ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ЛЮБЯЩА !!!

# 288
Включвам се с едно въпросче, после ще чета... Никненето на зъби сврзано ли е с често акане (3 пъти днес, по принцип 1 на ден, даже през ден..)? Embarassed То не е точно разтройство, редичко е, не е зелено... (sorry за подробното описание), и едно дъвчене, рев.. Sad Иначе нищо не виждам, но се успокоява малко като му чеша долния венец. То и последното ако беше малко слузесто...да не са коликите? Confused Оф, вече незнам.... ooooh!

# 289
Мим4о, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Честита месечинка на празнуваща дружинка!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Григ, аз не виждам нищо лошо в метода на прикрепяне на бибата, защото в крайна сметка \под наблюдение\ няма какво да и стане на Дана, само на майка и....ще е по-спокойна.
Диди 777, точно при никнене на зъби има Т, дрис и нерви..това го помня от каките, но сега не мога и аз да разбера - Дани, затова ли е неспокоен и дриска..абе като вас!! Да нямате промяна в храната, водата или нещо друго...Аз днес взех Калгел, за да мажа венеца...

ЕХО  Laughing Laughing LaughingПОЗНАЙТЕ КАКВО НАПРАВИХ????
УВИХ СЕ С НАЙЛОНОВО ФОЛИО ПРЕЗ КОРЕМА, И ПРАВИХ КОРЕМНИ ПРЕСИ..УТРЕ ЩЕ СЕ УМОТАМ ЦЯЛАТА Mr. Green Mr. Green Mr. GreenИ ЩЕ ПРАВЯ ГИМНАСТИКА Joy JoyпРЕДИ ТОВА МАЖА С КРЕМА ЗА ЦЕЛУЛИТ..
ох, реве

# 290
  • София
Честит рожден ден на МИМИ!!!  bouquet

Честити месечинки на всички бебчета!!!  bouquet

Григ, сега разбрах, защо толкова ни се радваше, че Алекс си иска бибката когато бяхме в Южния парк. Щом няма друг вариант....

Карил, нали знаеш, че с найлон бързо се свалят мазнини, но после, като спреш......... ooooh!

# 291
Бубалина, всъщност незнам какво става като се спре newsm78най-много пак да се трупнат..Ох, а така ми се яде шоколад, че нападнах цял един!!!
ЛЕка и спокойна Нощ!!

# 292
grig, не се притеснявай, за бибероната. В краен случай, ако не иска,  може би пък тя си знае...де да знам.
За яденето, мисля че както понякога изяжда повече, така има хранения, на които изяжда по-малко.  Не могат да затлъстеят кърмени бебета....поне така мисля.

Иначе за позите на кърмене - аз най-редовно си я кърмя Ваяна легнала. Много ми е удобно.

# 293
Karil-бравос, къде ги намираш тия сили за гимнастика!  Laughingмен такъв мързел ме е обзел-лежа си и уча, правейки повдигания на краката Joy и го броя за упражнение, не ме е срам! Embarassed Новото ни в храната е 2 -3 лъжички картофено пюре-само картоф и АМ, ама нали уж картофа запича.. newsm78 След неуспешния опит за захранване с плодово пюре (върнаха се коликите, пихме ужасни капки (бейбинос, защото "сладките" саб и еспумизан не помагат вече ooooh!), реших да пробвам с картофче... Да не би да го дразни... newsm78, 6е откача вече!
Мами, избрахте ли си ден от нашия месец? Simple Smile Да видим какви ще сме през годината! Аз все си избирам 7-любимо число ми е, и термина ми беше тогава Laughing
За биберона-тва с ластика все ме изкушаваше, ама майка ми (нали сама се оправям, а таткото спи непробудно)ме разубеди-да не се задуши насън (ама аз исках нощем да го сложа, защото ставането по 10 пъти за едната биба ме влудяваше, и продължава, но по-малко Wink..). Братовчека ми подпираше бибата със сгънати пелени, но мисля че това става, докато е малко бебето.
За Св Мина-ходила съм на кръщене на бебета-10-15 наведнъж (не ми хареса тая идея-пищят всичките, не е специално за твоето), но местноста е много хубава, приятно е! Sunglasses Но събота и неделя има много хора, а и задължително с кола..-невъзможно за мен Sad
Много се разписах (нали спят мъжете сега Laughing), лека вечер на всички, болните да оздравяват, нервните да се успокояват! Hug

# 294
Здравейте и от мене. Днес нямах време за компа.

Честити месечинки на бебоците!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден, Мимчо!  bouquet

Браво, Мишенце!
Карил, остави я тая муза да почива малко, бе, направо й спираш тока!
Цвети, мислиш ли я новата  страница? Как ще се казва?
Григ, страшна сладурана е твойта Дана с ластик до ушите и биба на устата! Най-важното е, че изглежда доволна!
Лайтблу, къде трябваше да гласуваме?
Моят Михаил от два-три дена много ме притеснява, че му се потят крачетата - направо мокри стават... newsm78

Моята дата е 21 март.
За храненето - не знам колко изяжда Мишо, понеже сме на цица.
Чао....до новата тема... Peace

# 295
E, Диди- то навсякъде има общи кръщенета, но ако искаш може и отделно на твоето Simple Smile

Григ, аз почти всеки ден правя на моята госпожица контролно кърмене- изяжда най- много 120-130 гр, но по колко яде на ден- не знам- горе- долу през 3 часа, може и по- честичко понякога

сега ще мъдря заглавие за новата тема и ще я пусна - ето я и нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170319.new#new

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 23:41 от Цветина

# 296
  • София
grig, и аз се чудех откъде Ивет измисли този номер с езика. Тя също неиска залъгалка и сега редува смучинето на юмруче и престчета с дъвчене на езика си, но за щастие не повръща.

И аз мисля, че неможе да се прехрани кърмено дете/стига да не се слага на всеки 1, 2 часа на гърда/.

mim40, newsm59

gadamer, това може да сеслучи и на къде, къде по-опитни шофьори /особено, ако този, кйто е завивал не е дал навреме мигач/. Мога да си представя колко си се изплашила, и какви мисли са ти минали през главата за това което е можело да се случи.
Но за щастие всичко е ОК. Не се отказвай да шофираш, просто карай по-бавно, за да имаш време да реагираш в подобни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт