Първи мартенички кичат наште НОЕМВРИйски птички

• 10 200
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • на странно място ......
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ  bg

Ние днес бяхме на Панчарево с Тати времето беше просто божествено и на беба много и хареса спинка си спокойничко, обаче голяма гъчканица бре не можеш да се разминеш от хора и всички викат крякат #Crazy ..... ама кво сам ми виновни те че бебето спи.

Аз няма да коментирам за празника, страната и държавата, не е необходимо да се коментира това е празник и който се смята за българин го празнува който не, всеки си знае, дано оцелеем за друго не знам БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И СЕ ОБИЧАЙТЕ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За кърменето аз си кърмя в стандартната поза, защото така полегнала нещо не можах да я усвоя а беба нещо се дави като е легнала, абе не знам на кой както му е удобно newsm78

Чао и лека нощ от мен и Диляна и тати и кучето на съседката и .................  bouquet

# 241
Здравейте и от мен, момичета! Hug
 Най-после и аз да успея да седна пред компютъра!
 Честит празник на всички!  bg
 Обичам го този месец март. Още първият му ден ме зарежда с положителни емоции!
А пък и тази година времето е пролетно и ние от няколко дни сме само по разходки!

Момичета, имам въпрос към мамите, които хранят с АМ бебчетата си: по колко мл изяждат малките?
 Рали се храни на 3 1/2 часа и до сега й правех АМ със 150 мл вода. От днес, обаче, като си изпие млякото и започва да плаче. Мисля, че не й стига. Дали нямя да й е много, ако й направя със 180 мл вода ? newsm78
 Приятна вечер на всички!
Надявам се вече да намирам повече време за форума. Че тук създавате уют и настроение, а от постовете ви лъха заразителен оптимизъм! Hug

# 242

"май съм повече на принципа "Мразя държавата, обичам страната"... Но държавата я правят разните му там политици ..."

Peace Peace Peace

Жужа, Дани е на АМ на 5 става на 4м и изяжда 180 вода+ 6 лъжички АМ Wink А от днес е с 3 дупки биба на шишето на авент Wink (малко закъсняхме, де)
Днес си направихме хубава разходка в градинката Laughing! Малко духаше, но беше топличко!
Да ви питам:мажете ли лицетата на бебчетата със слънцезащитен бебешки крем?  newsm78 Лека вечер от нас Hug

# 243
  • София
Честит празник на всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Абе тя държавата си ни е много хубава, ама хората....... ooooh!
Няма оправия и туй то.

Много положителни емоции желая на всички днес.

Виждам, че идеята ми за купонясване не се пласира нещо. Защо така бре???   

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!!!

Хайде и аз да кажа - май съм повече на принципа "Мразя държавата, обичам страната"...

Така, така Роси  Peace Точно за самата страна имах предвид, че е страхотна и си я обичам!!! А политиците - какво има да им избираш. Те едни и същи, само се пребоядисват като великденските яйца Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 19:41 от bubalina

# 244
Ние си направихме разходка в градинката пред НДК и по Витошка. Купихме си разни дреболии, сред които и чесалки на ЧИКО за венците...
ЖУЖА,
ние сме изцяло на АМ. Яде по 120-130 мл. през 3,5-4 часа. Но яде в 23, в 03...абе както се случи..С една дума няма почивка, нито за него нито за мен. Аз почнах да захранвам, но с нетърпение чакам още малко и почвам да слагам по една лъжичка каша в АМ към 18 часа, за да го засища. Просто не се издържа иначе. Чудя се как има деца, които са удоволетворени само от АМ и то 5 пъти дневно??!! па макар и по 150 мл на прием.
ЖУЖА,
колко пъти на ден яде?........и аз го обичам този месец, защото има 8 март и има подаръци..Е, то и в други дни на годината има, но в този е по специален...и по-скъп Laughing
Мами, Велинова ми каза нещо за гърло и помага. Равни части масло и мед. Освен това съм много доволна от Септолете, за смучене.

# 245
Здравейте мили майчета! Честит ви празник! bg.
Много ме е яд че пропуснахме срещата в МОЛа обаче и двамата с Дани сме болни. Толкова е гадно като гледаш как се мъчи детенце и не може да диша. А от днес вадя едни гадни зелени сополи. Дано не стане по-сериозно. Цялата съм в шаш. И сега като чета за клечките и почистването на носа ooooh!. Моята педиатърка ми каза първо да впръсквам физ. разтвор, после да тегля с помпата и накрая да допочистя с клечка.
Това за срещата в манастира е супер идея. Карил добре че си ти да ти чета шедьоврите та да се поосмихна малко.  Laughing
Жужа ние ядем по 150 мл. + 5 л. ама напоследък май нещо не му достига. Защото пак се появи нощното хранене. И пак ядеме по 7 пъти. А откакто му смених Фризовома с Нутрилон Комфорт коликите значително намаляха. Защо чак сега го направих това да си се чудя. Embarassed.
Дано и другите болни бебчета се оправят по-бързо Praynig.
Лека и сънлива за бебоците вечер. Отивам да тегля сополи. Sick

# 246
 bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !!!

# 247
Здравейте пак от мен !
Само да докладвам че Ники вече е добре . Днес не е вдигал температура, изследванията са хубави. Вероятно ще се окаже че наистина зъбите са причината - много здраво гризе и хапе каквото докопа, доста е неспокоен.
Днес ходихме на куклен театър, на баткото много му хареса.

Дил, трудна дилема. Дано измислиш начин.
Майка ми е имала същите трудности, та баща ми още разправя как 2 пъти е ходил на празник на 8 март в градината, слушал е стихчета и съм му подарявала цветя.

# 248
Мишенце, спокойна съм вече вас, че само надничам да видя дали си писала..!!! И мнооооооооого се радвам!!!! Лека нощ!

# 249
Благодаря ви, момичета, за отзивчивостта. Hug
Рали яде по 5 пъти на ден. Нощно хранене отдавна нямаме. Сутрин се буди към 7. А си ака всеки ден, а понякога и по два пъти на ден. Ще опитам да й дам повече мляко, а пък тя сама ще си покаже колко й стига.
Карил и аз я захраних с плодови пюрета. Много й харесват.
Лека и спокойна нощ на всички. И скоро всички бебчовци да са здрави, че да могат спокойно мамите да купонясват на 8 март.  Wink

# 250
Dil..  настоявай в опитите за клонирането... след две години ще трябва да си на три тържества едновременно Simple Smile  Предполагам, че нямаш нужда от сериозни съвети като "избери този, който ще приеме по-трагично отсъствието (предполагам, че големия батко може гордо да обясни, че мама ще е на тържеството на малкия батко, а той ще си каже стихчето лично на мама в къщи).

По повод на България, природата и българите... аз нямам мащабно мислене - хората край мен са добри и добре, живеят нормален живот... какъвто биха живели и ако са в западна Европа.. и може би заради това сме си в БГ. Е, и ние имаме шумни съседи, но по-често правят купони, отколкото скандали. И знам че нашите не направиха преустройство на апартамента, защото в съседния имаше бебе, и ни помолиха да спрем - това още в далечната 1989.
Роня, благородно завиждам за снега и ските. Ако мога с нещо да помогна Simple Smile

# 251
        Честити месечинки на бебе Александър на мама diana_vr ,бебе Дарина на мама AngelEyes , бебе Александър на мама mery1106!!!
         Да са ви здрави и много да ви радват!!!

Вени наДарИн
, аз съм    newsm10    Ходила съм веднъж на лекцията в Младежкия дом, 2 пъти в ОКРБ, а най-често бях на лекциите в АГ-то. За съжаление трябваше да ги прекъсна, защото получих кръвоизлив в седмия месец и трябваше да пазя леглото 2 месеца. А като говоря за лекциите в Младежкия се сещам , че там май имаше и някакви лекции за възпитанието на бебчето и да питам варненските мами някоя от вас ходи ли и ако е да - интересно ли е?

Лека нощ и сладки сънища на всички!!!

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро и честит празник на патерици  Embarassed Вчера нямах никакво време да чета форума, защото си направихме страхотна разходка в Южния парк (Жени оглеждах се за теб, но имаше толкова много колички, че станах разногледа  Crazy) На отиване към парка карах аз и така щяхме да катастрофираме  Sad, добре че Виктор извика и аз извих волана в последния момент - лошото е, че аз бях виновна  Embarassed  - карам в най-лява лента и един пред мен решава ,че ще прави обратен завой (това става на София Ленд) и спира, обаче аз гледайки в дясното огледало, за да се изнеса в средната лента не забелязвам , че този пред мен намалява и почти спира и щях да го хакна отзад с 80 км в час. Виктор изкрещя и аз в последния момент извих рязко волана и го заобиколих и добре че нямаше коли в средната лента, та... Praynig разминахме се. Аз така се стреснах и се разочаровах от себе си  Embarassed Виктор каза, че съм във фазата, в която карам много добре и започвам да не внимавам толкова, но за съжаление още нямам реакциите и наблюдателността на опитния шофьор. Е как да ми гласува доверие да ме пуска сама с Ема, кажете ???

Днес ще ходим на плуване, докато бабата и дядото разхождат Емка по НДК. Ето и снимки от вчерашната разходка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109717&photo=13

# 253
  Честит празник/на патерици/,мили мами bgАз вчера така и не успях да се включа,но ни дойдоха гости/една мама с 10 месечния си син,до който София просто се губеше Laughing-въпросното момченеце също е БЕБЕ,но чак не мога да си представя колко ще порасне шушонка-на другата мама пък Софи й се видя твърде малка Mr. Green/ и така....цял ден отиде "в смях и закачки" Laughing
  Аз няма да коментирам патриотизма и отношението си към нац.празници,само ще споделя с вас,че редовно плача по тържествените заря-проверки/независимо от празника/ newsm45,а винаги,когато чуя химна,нещо ме стяга за гърлото....Ето такава съм си ревла Mr. Green
   Жужа,да кажа и аз/не че преди мен не са се изказали доста мами Mr. Green/,но София е почти на възрастта на твоята хубавица-тя яде 5 пъти на ден/Фризовом/ през 3.5-4 часа,по 160 мл./5 лъж. и малко отгоре Wink/,нощем не се буди,а първото й хранене за деня обикновено е към 7.00-7.30ч.Преди 1 седмица ядеше по 150 мл.,но и аз забелязах,че след като свърши,започва да нервничи и да си отваря устенцата,а и не издържаше толкова време,затова й увеличих само с 10 гр.дажбата-и сега е спокойна PeaceТя също ака по един или два пъти на ден Laughing
   Аз мисля към края на месеца да захраня Thinking-я сподели как започна ти,и с какво?Ти ли правеше пюретата или готови даваше?
   Мише,радвам се,че Ники е добре PraynigЦелувки Heart Eyes

# 254
Добро утро на всички! Hug
Честити месечинки на бебчовците:бебе Александър на мама diana_vr ,бебе Дарина на мама AngelEyes , бебе Александър на мама mery1106!
Софи, режима на Рали е същия като на малката София! Аз започнах захранването в края на втория месец с прясно изцеден сок от ябълки. Първия ден - 1 лъжичка, втория - 2 и т. н. , докато стигнахме до  40- 50 мл. По същия начин след 3 седмици захраних с плодово пюре-давам й го вместо сокчето. Пюретата й ги купувам. Най-много й харесват на Гербер.
Зная че много от мамите са за по-късното захранване, но аз се доверявам изцяло на педиатърката ни. До сега за каквото и да съм я послушала не съм сгрешила. И Еми отрасна под нейно наблюдение, така че й имам пълно доверие. И все пак майчината преценка също е важна!
Усмихнат ден на всички!  Nature Partly Sunny Ние ще се стягаме за разходка!

Общи условия

Активация на акаунт